Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetorz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
The Dead Weather – Sea Of Cowards (Third Man) A Tennessee állam fővárosából, Nashvilleből származó The Dead Weather valóságos szupergrupp. Születése 2008 nyarára tehető, amikor Jack White épp nem a White Stripesot, hanem egy másik projektjét, a Raconteurst turnéztatta. A…..
zetorz 2010.05.31 10:35:49
Dark Tranquillity – We are the Void (Century Media) A svéd Dark Tranquillity a metálzene egyik leginkább titkolt iránymutató zenekara. A klasszikusnak nevezhető két album, a The Gallery, és a The Mind's I a kilencvenes évek közepén jelent meg, az amerikai metálszakma (illetve a…..
zetorz 2010.03.16 12:06:50
Vatera - Nyerjen egy zsák pénzt minden napLink: www.vatera.hu/napiszaz/index.php..