Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jegor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak. Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/ De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG!…..
A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk,…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..