Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spaceflex

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
spaceflex 2018.06.30 08:30:54
A pószternek valószinűleg igaza van "valahol"...
De amíg a "hülyeöccsét" küldi a készülékért, aki nyilván tojt bele, hogy az valóban frankón működik-e, ezért innentől nincs miről beszélni. A telefont helyben teszteljük, ha kell órákig, ha hiba van, feldugjuk a seggébe a tulajnak, már ha ordenárén kezedené el a mondókáját.
A történet valahogy így játszódhatott le. Megkérte az öccsét, akinek nem volt kedve emiatt rohangálni, de elment nagy nehezen érte. Ott a boltban - a leírásokból kiderült, hogy a frankón napi 1 liter thoranize megívása mellett is- az idegbeteg tulaj, vagy minek nevezik magát, egy eldugott "kisfoscsalógsmboltban" bekapcsolta a készüléket, az bebootol-t és a háttérképként beállított nagy csöcsök megjelenésekor az öccs konstatálta, hogy itt bizony minden qrva jó(l megcsináltak)!

A készüléket átvette, gondolom még alá is írta, hogy minden oké. A spórólós készülék tulaj hazajön a drága nyaralásból és mindent ellenőriz. MAC, IMEI, SIM, és habzik a szája, mert minden más, ami neki eddig fel volt jegyezve!
Ezeket az infókat miért nem tudta leadni az öccsének? Ott (le)ellenőrizni, kb 5 perc lett volna, ha meg eleve ezárkozik tőle a boltos, akkor már nem is veszsük át a telefont.

Innetől kezdve nincs miről beszélni, a készülék tulajdonosa legközelebb olyan helyről vásárol, ahol valóban megbízhatóak a visszajelzések és nem ilyen "rég a süllyesztőben kéne lennie" boltokban keresgél a párjának nem ebbe az országba gyártott és nem hivatalos gyártói garanciával rendelkező készüléket.
Ettől függetlenül, a gsm boltban az a f@sz vegyen vissza az arcából, mert eddig valószinűleg nem lépett be oda olyasvalaki, az orrán kerszetül küldi a taknyát a fejében nem létező kocsonyás masszába. Pedig bármikor megtörténhet...
Az ilyen esetek miatt hajlamos az ember a T adatbázisát egy ginantikus rumlis hodálynak képzelni, ahol az ügyfélszolgálatosok kihúzzák a hozzájuk legközelebb eső fecnit a halomból és beolvassák a telefonba.  Sziasztok!  Úgy gondoltam nekem is le kell írnom a…..
spaceflex 2015.06.19 07:02:35
@Szgya2:

Ön...izé, vagyis maga "sprehhhhenzzi mágyárszkijá lengvíccs nágyonnágyonól" :D
spaceflex 2015.06.19 07:10:25
@spaceflex:

Elb...tam... FDToth-nak ment (volna).
Dániel nem dőlt be a szerződésmódosítási trükknek, és keményen ellenáll a Telenor nyomásának. Vive la resistance! Arról, hogy mit tehet ebben a helyzetben, megkérdezzük a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapatát. A GVTI ijesztő neve ellenére nem egy hivatal, amivel a…..
spaceflex 2015.06.17 19:58:44
Megint kiderült, hogy olvasni kell sokat és alaposan, meg kérdezni, de néha az sem elég, mert így is simán kiderülhet egy a boltban teljes körűnek becézett garanciáról, hogy kenhetjük a hajunkra akár egy közönséges üstszájgumi miatt is, ami egy kis genyó, "erős…..
spaceflex 2015.06.07 12:10:43
@Firestarter.18:

Az ultra teljes garancia csak az üs(d)szájra terjed ki, a gumira már nem.
Ne tájékoztassunk félre már senkit, ha kérhetem. Mega(faxom) full garanciának hívják, amiről te írsz cimbora! :)
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
spaceflex 2014.12.09 11:48:19
Geekblog Avatar - előzetes 2009.08.21 08:05:00
Megérte a várakozás? ..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..