Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeloader

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rudolf herceg blogja Falu szépe 2009.06.01 17:08:00
  Teszem ide video kisfilm, amiben látni lehet szép leányzó. Sajnos nem akart szobalánynak szegödni, de lehet későbben áll majd a kötélnek, ahogy nagypapi szokott gyakran mondani. „Nők szeszélyesek, de nem veszélyesek” emlegette sokat. Remélem Felix papi most sem…..
freeloader 2009.06.03 13:46:22
@dandika: De ha kinevezte falu szépének a lányt akkor miért nem lehet belőle hercegnő?? erre csak egy magyarázat lehet, hogy már van hercegnő csak még nem tudunk róla!
Tegnapon érkezett egy levél, miszerint jogosan nincs hercegi jussom és nem adnak vissza semmit. Na én ebbe bele nem nyugszom. Nekem egy hatosági ember nem fogja megváltoztatni azt, amit a király anno családomnak adott. Azt csak az Úristen veheti el tőlem, vagy maga a király, aki ma már…..
freeloader 2009.06.03 10:07:12
@karajjj: szerintem simán lehet olyat hogy 6 nap alatt csinál plakátot és még tele is lesz vele ragasztva pest :) láthatod neki sikerült, ha van pénze akkor mindent megtehet nagyon gyorsan, az egész csak pénz kérdése!!
freeloader 2009.06.03 13:39:48
@dandika: hát persze ide küldte hamarabb a tanácsadóját Tivadart és mire Rudolf ideért már plakátokon láthatta magát! :)
  Micsoda felemelő érzés itt sétálni embereim között. Csak velük együtt leszek képes megcsinálni a nagy dolgokat. Nagy fejszét vágtam bele a fákba. Életem meghatározó ügyeit kezdem itt e parányi szegletének a földnek. Gondterhes órák és veritékhullatás ez lesz részem…..
Szervusz Magyarország! Kebelemre Herceghalom! Rudolph herceg hazatért hozzád! Soha nem irtam ilyen blogot, remélem jól indultam neki. Tivadar azt mondta, ha el óhajtom érni célokat blog is kell. Naszóval a teljes nevem Erbeheim Somoskay Rudolph Miksa. Az Argentin Mendoza városától 80…..
Rudolf herceg blogja Családomról 2009.05.29 09:19:00
Mi régi hercegi család vagyunk. Nagyapám még Magyarországon élt, majd a háboru után az államositástól elvándorolt dél amerikába, ahol én is születtem.Nagypapim sokat mesélt hazájáról és mindig azt álmodta, hogy egyszer a hercegi uradalmát én irányitom. Őt az ur 3 éve vette…..
Ma amikor megpihentünk Tivadarral Herceghalom gyönyörű parkjában egy olyan szép lányt láttam, hogy a Jujuy tartományi szépségversenyen zsüriként sem láttam szebbet, pedig az argentin senoriták szépek, mint a déli félteke összes csillaga. Ez a lány megbabonált, de most nem…..
Sikerült megtudnunk (mert nézegetjük a port.hu-t, muhaha), hogy az RTL Klub korábban bejelentett sorozatai közül pár mikor is kerül végre képernyőre, mert az oké, hogy olvas róluk az ember, de csak jobb már látni is őket. A Mentalista című krimi február 2-án indul 21:20-as…..
freeloader 2009.01.26 12:48:09
@Balage1: Az első évad (mind a 9 rész) le lesz adva, majd visszatér a vészhelyzet, és ha sikeres lesz akkor talán ősszel folytatják a második évaddal.