Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gumzi

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hát ez bizony robbantás – állapította meg a parancsnok. - Antiknál csak akkor láttam ilyet, ha mi csináltuk.- Valószínűleg most is mi csináltuk – világosította fel az őrnagy. - Van helyszínelő kapacitásuk? - Kétlem. - A parancsnok az Ignis felé sandított, ami a…..
Az esetleg még kitartó olvasók számára jeleznénk, hogy már az utolsó simítások zajlanak a Római követség c. sorozat negyedik részén, amit holnaptól kezdünk közölni, a szokásos négy részletben, jövő hét végéig kifuttatva. A történettel most ismerkedők és a régi…..
 Áu. 16.  Germán Csaba, a Nemzeti Párt képviselője (Garamvölgy) a rendőrséget riasztotta, amikor képviselőtársa, Fülöp Shanna (Pécs-GERAT) a druidák viseletére emlékeztető köpenyben jelent meg az Ómagyar Parlament hétfői ülésén. Mint ismeretes, a kormány egy éve…..
 - És miért nem mondta el neked Eszter, hogy terhes a nőd? Az áprilisi nap erősen tűzött, Levente nem is variált sokat, ledobta az ingét, megmutatva a hosszú téltől kifehéredett, szőrös, izmos felsőtestét a tavaszi napfénynek. Karján megdagadtak az izmok, ahogy nagyot…..
  A beavatott egy olyan Ladával jött értünk, ami már az Átkerüléskor is ősöregnek számíthatott. Mostanra már a maradék karosszéria is lerohadt róla, a motor körüli részt úgy-ahogy formára hajtogatott bádoglemezekkel vették körül, a többit pedig két centi vastag…..
- Lucia az égben, gyémántokkal – szólalt meg Andor háta mögött a domina mély, búgó hangja. Zavartan leengedte a csavarhúzót, amivel épp a tarkóját vakargatta és megfordult. Porcia egyedül állt a hálószoba ajtajában, a kliensek fogadásánál fején viselt kendőjét a…..
Gumzi 2010.04.02 18:40:01
@szs.: ezt az ötletet támogatom. Csak hama-hama, mert rosszul alszom mióta nem tudom mi is lett a kis Marius sorsa... :)
 - Azt hiszem, itt az ideje, hogy kérjek tőled egy szívességet – hallotta Humbert a nő álmos hangját a háta mögül. A városfürkész egy ideje már nem tudott aludni, az ágy szélén ült és a padló márványlapjára bambult. Az egyre magasabbra emelkedő nap fényében…..
Gumzi 2010.03.25 22:15:48
@Gador: De könnyű lenne újra visszaszokni :)

Nem gondoltam volna, hogy ma este még valami felvidít, de mikor megláttam Gobbi Hilda lovasszobrát az oldal tetején (meg persze utána a 2 postot egyszerre) az feldobta az estémet :)
Mármint a második nyomtatott ómagyaros kötet. Kis csavarral nem a második évad (még), hanem egy kisebb lélegzetvételű, de annál izgalmasabb történet, a blogon korábban debütált Vitéz kapitány - évad kibővített, lezárt és szerkesztett változata, némi háttéranyaggal…..
Gumzi 2010.02.16 17:52:12
(Születésnap van!) Egy hete még azt dzsumbujt bámultam, amit errefelé Dunapartként emlegetnek. Négy napja egy kicsivel visszafogottabb dzsumbujt, a hozzáértők szerint a Szávapartot. Az a kupleráj, ami tegnap volt előttem, civilizáltabbnak tűnt, voltak emberek és állatok, a…..
Ómagyarország Vitéz - töredék 2009.10.09 08:30:00
(Az utolsó töltény a tárból - a többit egyelőre a kavargó idő sűrű homálya fedi. :) - szs. ) - Mondd! - Nem itt, kövess Hadúr! Mit akarhat Mago? Mi az amit a táborban nem lehet megbeszélni? Az ómagyarokkal kapcsolatos? De miért az éjszaka közepén fáklyák nélkül? Mint…..
Ómagyarország Hősök keringője 2009.10.02 08:30:00
- Rendben vagy? - Megmaradok, bár rohadtul vérzik. Hol a kötés? - Csinálom már, nyugi. Vitéz alig tudta lerázni magáról a havat, az egész harcot egy fehér lepedőbe burkolózva töltötte félig a hó alatt egy kibiztosított AMD társaságában. Mondjuk ő legalább kesztyűt…..
- Ennek semmi értelme!Vitéz kapitány már legalább egy órája forgolódott félálomban mire a szándéka döntéssé érett. Lerúgta magáról a pokrócot és a félhomályban hozzáfogott a ruhája megkereséséhez. Pár perc küzdelem után magára kapta a vászonnadrágot és a vékony…..
Gumzi 2009.09.14 22:13:45
@bz249: A "Lakodalmas kuttyogó" alapján el is hiszem... aki ilyet hallgat az nem lehet földi ember :)
(Alábbi írásunk nem tartozik a blog kanonizált vonulatába. Szegény szerzője vért izzadt, amíg többször átírta, de a szerkesztő brutálisan visszautasította még az utolsó változatot is, holmi mondvacsinált világkompatibilitási okokból. Az ellenőrzés lazaságát és a kevés…..
Augusztus 20. Államalapító Szent István és az új kenyér ünnepe az Átkerülés után is!    Sok szeretettel hívjuk és várjuk kedves családjával együtt az ünnep napján az Esztergom főterén és a környező utcákban megrendezésre kerülő programokra. Az…..
Ómagyarország Gador a hegyről 2009.08.06 08:30:00
A helyiség parancsnoka egy szûk betonfolyosóra vezetett. Az egész pár lépés hosszú volt és egy igen tetszetõsen faragott lépcsõhöz vezetett. Már itt kezdtem gyanakodni, de a tanya és az atombunker szavak összefüggése csak a házikó konyhájában tudatosult bennem. Mondjuk most…..
 Szombaton rendkívüli eseményre gyülekeztek az emberek Csentőfán. Az Átkerülés óta ez a kis Dorog melletti falu többször is bekerült a hírekbe, de ezúttal igazi ünnep készült a sokat szenvedett falak között. A Védelmi Minisztérium főmunkatársa, Radnai Gábor és…..
Cigarettát, alkoholt, ékszereket és egyéb, a vádlott háztartásában látott dolgokat kért az ügyész azért, hogy enyhébb ítélet kiszabását kérje rá. A vádlottal szexuális kapcsolatba is került korábban, majd az ítélet enyhítésének díján nem tudtak megegyezni, így a…..
Mai posztunk megírásának édes terhét átadnánk kedves olvasóinknak: kíváncsiak lennénk arra, ki hogy került át, hogy talált rá erre a blogra, honnan, mikor, miért, mi volt az, ami miatt hosszabb-rövidebb ideig itt ragadt. De hogy ne legyen túl rövid a bejegyzés, levelezési…..
Történelem tankönyv a honi középiskolák II. osztálya számára (emancipációs területen és célra nem használható!) 5., változatlan kiadás Kr. u. 82. (Á. u. 362.)   Brennus támadása Kr. e. 279. április 21-én   I. Előzmények   A környező népek igen hamar…..
Előző részek Iskündü mozdulatlanul feküdt, haja kormos és tépett csomókban tapadt koponyájához, az égett szőrzet szaga méterekre bűzlött. Nem halt meg, Íje csak játszott vele, mint a héja a pocokkal, hogy a játék végén még édesebb legyen a húsa. Életben volt, de a…..
Ómagyarország Belevelezős műsor 2009.05.25 20:15:44
Az Ómagyar Rádió Egyes programjának felhívásai Kérjük a helyi védelmi bizottságokat a bevett módokon közhírré tenni! Felhívás fiatalok számára A hamarosan induló "MSN Mentes Övezet" című ifjúsági program szerkesztői és műsorvezetője várja minden olyan fiatal…..