Regisztráció Blogot indítok
Adatok
workoli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
workoli 2009.05.06 21:03:13
@kolbászoszsömle: Nem érek rá... Ha sietek, mert nem indultam időben, akkor bemegyek a leállósávba, az egyirányú utcába szemből, a buszsávba 100-zal, át a Lágymányosi hídon 145-tel. Ennek ellenére, nem ijesztgetem az embereket, nem nyomulok senki farába, kivédem a balesethelyzeteket, és nem rázom az öklömet, max a fejem csóválom.
Nem megyek busszal, nem azért vettem autót, hogy a garázsban álljon, a vezetői tudományom meg rozsdásodjon.

Tudomásul kell venni, hogy hétvégén azok is kimennek az utakra, akikre vigyázni kell, mint a gyerekekre.

És egy észrevétel minden rettenetesen okos embernek: a közúti vezetést csak közúton, a nagy forgalomban való vezetést sajnos kizárólag nagy forgalomban lehet gyakorolni. Tudom, hogy ez rettenetes, de örüljünk annak, hogy a nagyon rosszul vezetők csak hétvégén lassítják az iramot...
workoli 2009.05.06 21:53:01
@kolbászoszsömle: Miért miért... Hát a gyerekneveléshez sem ért ebben az országban szinte senki, mégsem küldöd őket a picsába...

Persze, akit zavarba hozol a dudálással, az mentálisan gyengébb nálad az adott pillanatban. Eddig se tudta hol van, aztán ha valaki rádudál még a maradék térérzékét is elveszti. Mit csinál??? Hát fékez. Én meg megyek mögötte, az ABS darál a talpam alatt, erősen imádkozom, hogy nehogy belecsússzak, mert akkor persze én leszek, aki fizet (pedig a türelmetlen Bendék, az elrabolt perceik miatt volt az egész). Azért ugye megérted, hogy ilyenkor nem a mazsola anyját szidom, hanem a kedves dudálóét...
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
workoli 2009.02.04 10:28:11
@jacksy: Te valóban szocreálban nevelkedtél???

Valamit figyelembe kellene venni.
1.A vevő az, aki eteti az eladót, ezért amíg udvarias, illik nekünk is annak lenni.
2.A leírás szerint nem olyat akart, mint a képen látható, hiszen, ha lefényképezte olyan már volt neki. Ő olyasmi formát akart, csak szebbet.
3.Én csak azért is ilyen módon küldeném az ajánlatkéreést, hogy lássák, nem ők az egyetlenek, akiket megkerestem. (Evvel maximum azt kockáztatom, hogy megbeszélik egymás között.)

Ha autót akarok venni, az számomra csak annyit jelent, hogy legyen négy kereke, motorja, ne ázzon be, stb. Ez a konvektortakaró esetében azt jelenti, hogy a gyerek ne égesse meg magát, ha nekitámaszkodik. Az autó esetében számtalan lehetőségem van, a Trabanttól, a Swiften keresztől, a BMW MX5-ig. Pedig mind autó... Ha kovács lennék, és derogálna egy ilyen vacak ekészítése, küldenék egy levelekkel, szőlőfürtökkel miegymással díszített vázlatot meg egy kelta csavartmintásat, mindkettőt egymillió/darab áron.

Ha a kovácsot kérte meg a vevő, hogy legyen helyette szépérzéke (ha már egyszer ez a szakmája), akkor ugyan vegye már a fáradtságot, hogy mutat is valamit...
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
workoli 2009.01.26 12:30:05
Gyerekkoromban a nagymamák bevásárlószatyrot fontak a tejes zacskókból, mert az elpusztíthatatlan, és erős volt, ráadásul rém büdös, mikor égett. Nem volt szemétszállítás a falvakban, mégsem volt mindenütt eldobált hulladék.

Igen, a régi rendszerben nevelkedtem. Nem értelmiségi családba születtem. Azóta van saját házam, utcarészem.

Rettenetesen idegesít, hogy az emberek eldobálják a szemetet az utcán. A gyerekek a csokipapírt, a suhancok a csikkeket, meg a sörösdobozt, a felnőttek meg bármit, ami nem hoz azonnali hasznot.

Megmondom mi lenne a megoldás. Nem betétdíj, meg szelektív gyűjtés.

1. Normális regionális nagyüzemi hulladékfeldolgozók.
2. Kerüljön ugyanannyiba a PET palack is, amennyivel többe kerül a rendes üveg palackok szállítása.
3. Minden eldobott aprószemét (csokipapír, kefíres doboz, csikk stb.) 20Ezer ft büntetés. Minden ennél nagyobb eldobott szemét (PET, tejeszacsi, mekis papírzacsi stb.) 50Ezer Ft büntetés.

Aki nem tud fizetni, 4 óra/500 Ft kvótával ledolgozza szemétgyűjtéssel, szemétszétválogatással, szóval valamilyen szemetes munkával.

Aki illegálisan szemtet/sittet rak le, minimálisan félmillió büntetéssel sújtanám.

Bárki arra gondol, hogy kicsit fasisztoid a hozzáállásom, az gondolkodjon el azon, hogy mennyibe kerül az államnak (tehát nekem, az adófizetőnek) a közterület fenn/tisztán tartása.

A cikk írójával egyetértek, egy ilyen rendelkezés a kormány "bátortalanságára" utal. Avval azonban nem értek egyet, hogy nem jó, amit csináltak, ugyanis nem értek hozzá, hogy országos szinten mit hogyan kell csinálni.

Annak az egyediszinglinek meg azt üzenem, a gyereknevelés nem abból áll, hogy megveszi a gyereknek, amit a többi szülő a sajátjának. A gyerekének a saját viselkedésével, példamutatással adhat tartást. Ha meg belenyomják a gyerekem fejét a többiek a wc-be, akkor fogok egy faágat/törvényt, és addig ütöm a gyerekeket, a szüleiket, a tanárokat, meg a tanárok jogait korlátozókat, amíg meg nem tanulják az együttélés szabályait.