Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogicsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
Bogicsi 2009.01.26 11:57:35
Most leltem rá a bejegyzésre, nem is gondoltam, hogy kiteszik, főleg hogy azonnal.... Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a FV-nek is eljuttattam a vásárlók könyvébe tett bejegyzést egy levéllel (amiben már a helyesírásra is volt idegem figyelni), azóta sem történt semmi, zéró, nulla, nyista.... LE VAGYOK SZ@RVA!
Az üzletben azóta nem voltam. Egy nyíregyháziba tettem egy kísérletet hátha beszerezhetem az ajándékba kapott ágynemű, ami amúgy tényleg jó és szép, párját, hogy egyen neműben hajthassuk álomra a fejünket a férjemmel. A termék a kiírás szerint akciós volt, mire a pénztárhoz értünk már nem....a különbség 6000 forint. Szintén megjelent az üzletvezető és közölte hogy az ár véletlen maradt kint...ennyi. Tudtommal a feltüntetett árért amúgy köteles lett volna eladni, de amikor közölte, hogy tanuljak meg olvasni, mert az akciós újságban a dátum is szerepel(bár akciós újságról szó sem volt, a polcon volt az ár)...akkor letettem az áhított ágyneműt és otthagytam őket!

Remélem mások több sikerrel járnak a problémás ügyek rendezésében, én a JYSK-kel feladtam....

UI: az üzletvezető azóta is ott dolgozik, a bolt előtt gyakran eljárok és be-be kukucskálok. Az üzlet kong továbbra is.
Bogicsi 2010.08.03 19:08:27
@Jysk01:

Az üzletvezetőn kívül senki nem őrjöngött és kiabált. Nem a reklamációba szóltam bele, hisz semmi közöm hozzá, hogy vissza veszi -e vagy sem vagy mit csinál, a hangnemet tettem szóvá és ez bizony semmi más mint emberség. Úgy szólok a másikhoz, ahogy azt elvárom én is. Engem így szocializáltak a szüleim...

Örülök neki, hogy olyan munkahelyed van, ahol ez a viselkedés az elvárt! :(
Említettem olyat, hogy gyesen voltam???? Nem emlékszem! Besavanyodva inkább te lehetsz ezen a munkahelyen. :P

És ha legjobb forgalmú áruház az Újbudai, hát nem tudom miből telik a fennmaradásra, jah a sok szar cuccot eladni drágán, majd nem vállalni felelősséget... ebből telik!

Azt gondolom hogy az üzletlánc hozzáállását a kommented is tökéletesen tükrözi!
Bogicsi 2010.08.04 06:49:59
@Rékuc:

Csinnyán, szerivel, módjával. Szatmár vidéki szó.

Helyesen írva és jó szövegkörnyezetben, tájszótárban megtalálható!