Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy éreztem, hogy ennek a sorozatnak sem sikerül normális magyar címet találni, de mindegy, a lényeg, hogy október 6-tól az HBO műsorán már látható a kábelcsatorna idei nyarának egyik legjobb húzása, a Hung nevű dramedy (az HBO Digital előfizetői egy nappal hamarabb…..
Tegnap láttam a Kolosy téri piacnál az óriásplakátot, amin Rudolf herceg magának követeli ősi herceghalmi (herceghalomi?) földjeit, alul a webcím: rudolfherceg.blog.hu. Itt a jó herceg videókban és tört magyarságú bejegyzésekben próbálja elmagyarázni, hogy ami az övé, az az…..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
Íme egy poszt, amit azért hoztunk létre, hogy mi megvédjük a legelképesztőbb, legmegmagyarázhatatlanabb, leghülyébb bírói ítéleteket, Ti pedig ítéletet mondhassatok a sípmesterről, az asszisztensekről, az Uefa-ellenőrről, a szögletzászlóról, illetve ezek…..
Balage1 2009.03.13 16:12:38
Nem bűnös, nem az atyauristenek ezek az emberek sem.

@GHujma: kössz, az oldalon található hullámos játékkal feldobtad a hétvégémet..:)
Sikerült megtudnunk (mert nézegetjük a port.hu-t, muhaha), hogy az RTL Klub korábban bejelentett sorozatai közül pár mikor is kerül végre képernyőre, mert az oké, hogy olvas róluk az ember, de csak jobb már látni is őket. A Mentalista című krimi február 2-án indul 21:20-as…..
Balage1 2009.01.26 11:34:04