Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nándor86

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Herceghalom az enyém! - hirdetik napok óta óriásplakátok szerte a fővárosban, s buzdítanak a http://rudolfherceg.blog.hu olvasására. A sztori szerint Ebreheim Somoskay Rudolph Miksa, azaz Rudolf herceg nagyapja a háború után emigrált Argentínába, birtokaikat pedig államosították.…..
Nándor86 2009.06.05 11:23:47
@Kecskemekk: Hogy miket ígér?? Újabb bejegyzéseiben azt írja, hogy pálinkagyárat hoz létre herceghalmon és eladja a pálinkát Argentínában stb stb... de itt tudod megnézni: rudolfherceg.blog.hu/2009/06/05/orias_hydroglobo

Amúgy szerintem sem tudja ezeket betartani, hacsak nem milliárdos!! :)
Nándor86 2009.06.05 12:07:46
@Kecskemekk: hát azért ez elég durva lenne!! Nem szeretném ha ilyen lenne megint!
Tegnap érdekes dolog történt velem. Éppen a toborzás volt, amikor megkostoltam a herceglalmi pálinkát.Ez nem csak egy egyszerű Pálinka volt, hanem egy olyan ital, amitől Argentinában egy igazi gaucho is arólkódul. Szenzácios ital volt, az már egyszer bizonyos. Leg merészebb álmaimba…..
Tegnap láttam a Kolosy téri piacnál az óriásplakátot, amin Rudolf herceg magának követeli ősi herceghalmi (herceghalomi?) földjeit, alul a webcím: rudolfherceg.blog.hu. Itt a jó herceg videókban és tört magyarságú bejegyzésekben próbálja elmagyarázni, hogy ami az övé, az az…..
Nándor86 2009.06.05 11:07:36
@karas: Szerintem először nagyon sokan elhitték, mert honnan tudhatták volna, hogy nem igaz, sőt most se lehetünk biztosak benne! Mert lehet, hogy nem igaz, de kérdés, hogy az egész nem igaz, vagy csak egy része! senki se tudja, hogy miért van ez az egész!
Nándor86 2009.06.05 11:31:35
@jiltious: Az elég komoly lenne, de nem biztos, hogy müködne a rendszer, de ki tudja, az is lehet, hogy a hercegségen belül mindenkinek csodás élete lenne, mi meg akik nem ott lakunk, maradna minden így! :S :D
Láttam valamit, ami meginditotta a fantáziámat. Hydroglobo Herceghalomon. Nem csak egy hydroglobito, hanem nagy épitmény. Én ha kikiáltottam a hercegséget ezt a magasságot duplájára emelem. Látni fogják talán még a Budapestről is. Statikailag embereim megoldják ezt a feladatot. Ezek…..
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..