Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistike4

0 bejegyzést írt és 706 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Pistike4 2014.01.16 11:17:07
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már…..
Pistike4 2013.12.14 12:42:37
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli...” (FEDex)..
Pistike4 2013.11.29 14:26:53
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Pistike4 2013.11.13 08:13:39
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Pistike4 2013.11.02 08:37:34
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Pistike4 2013.10.26 08:05:36
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz!! nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Pistike4 2013.10.05 10:56:52
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Pistike4 2013.03.14 09:36:32
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik,hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: Bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..