Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sZalontai

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyékony Kenyér Blonder 2010.11.08 09:36:00
Farkaséhes vagyok, mire sötétedésre eljutok a Blonderig, így mindenekelőtt a söröző cigánypecsenyéjével ismerkedem, ami nem is rossz kiindulópont, hiszen mint kiderül, a pincében a tulaj dobja össze az ételeket. A pincében sürgölődő tulajon kívül egy göndör, szőke…..
sZalontai 2017.01.27 12:09:17
@bbazs74:
Az mennyire vicces, hogy 6év alatt volt összesen 2 hozzászólás és most 2 nap alatt 2en is idetaláltunk :)
Én amiatt kerestem rá, mert egy pacalozó után nézelődtem és Sülysáp határában láttam a google maps-en, hogy van egy sörfőzde. Bár a képek tanulsága alapján már nem üzemel, és a kép 2013-as:
https://www.google.hu/maps/@47.4482676,19.5826242,3a,70.2y,151.68h,80.55t/data=!3m6!1e1!3m4!1scdzHEC7jlWZKDNmpoiaz9g!2e0!7i13312!8i6656
Folyékony Kenyér A hetedik 2014.06.11 08:44:00
Közhelyes újságírói fordulatnak indult, valósággá vált. Nem tudom, mitől vagy mikor lehet olyanokat mondani, hogy egy fesztivál nagykorúvá válik. A sajtóanyagba csak azért írtam bele, mert valamit mondani kellett, amikor mindenféle történik a Főzdefeszttel. Most, hogy vége a…..
Subba Subba Reklám: Rémi Gaillard 2013.01.23 11:06:00
hogy mi? Rémi gaillard trikóban táncikálnak egész sok helyen...ennyi. Ja, meg jó a szám is. ..
Ez nem határeset. Ez durva. Dolgozik a kőbányai marketing-gépezet. És a magyar találékonyság. Egy egészen új sörműfaj szüetésénél lehettünk jelen: nagyüzemi kézműves sörpancs! A Főzdefeszttől lenyúlták a kézműves szócskát, a Sopronitól lenyúlták a szirupbekeverést,…..
sZalontai 2012.08.31 09:56:09
Nyár eleje óta üldöz egy kedves Dreheres pr-os, hogy elküldhesse nekem a Dreher világító korsóját. Most végre elég sokáig voltam egy helyben hogy át is vehessem. Megkaptam, köszönöm szépen. Csak azt nem tudom, mit kezdjek vele. Jó, beletöltöttem a mellékelt üveg Drehert és…..
sZalontai 2012.08.23 12:40:26
@Bud Taste: hát mindent fel lehet hozni a nagy sörgyárak ellen, de én olyat még nem láttam,h a marketingosztály "munkájába" az esetlegesen hozzá értő(bb) beleszólhatott volna olyat még nem láttam...és ez nem csak a sörnél van így szerintem.
 A csomag tartalma: -7 éj szállás 2 fő részére standard kétágyas, tengerre néző szobában.  Spanyolország, Costa Braván: Santa Susanna  településen,  -büférendszerű félpanziós ellátás- helyi (spanyol és katalán) illetve nemzetközi konyha A szoba…..
Természetesen soha nem állnék meg, ha az utcán egy kislány azzal támad rám, hogy közvéleménykutatást vagy terméktesztelést végeznek és kapok valami műanyagtárgyat ha segítek, de ma kivételes eset történt: sörreklámot akartak tesztelni velem, így engedve a szakmai…..
Hülye helyzetbe kerültem, mert valamikor egy vagy két évvel ezelőtt megkeresett egy DZS nevű fickó és elvitt a régi munkahelyére, a Kaltenberg Sörházba, mondván, hogy itt ő kezdte főzni a sört, és autentikusnak ható rémtörténetekkel traktált, melyeket némi távolságtartással…..
„Miskolcon felnőni jó volt, Miskolc nagyszerű hely, csak tudni kell időben otthagyni” – válaszolta egy miskolci barátom a kocsiban lefelé az első miskolci Főzdefesztre, amikor a szülővárosáról kérdeztem. Amióta Pataki „elhagyta a várost”, a miskolci…..
Üdvözlet mindenkinek! Újból jelentkezem egy kis fejtágítóval a hamburgerek országából. Nem, most (még) nem a hamburger lesz a fő téma, inkább megpróbálom behozni a lemaradásomat, mert múlt hétvégéről még maradt pár dolog, amiről nem írtam. Először is, megnéztük a…..
A városnéző túránk következő állomása a címben is szereplő Grand Central Station, azaz magyarra fordítva a Központi Pályaudvar lesz. Nálam a  városnézés többnyire úgy néz ki, hogy keresek a neten vagy az útikönyvemben valami helyet, ami gyalog is könnyen elérhető és…..
Kaszi menni nyugat! Új-Amszterdam 2012.02.11 17:51:00
Eljött az első hétvége és végre egy kis lélegzetvételnyi időhöz jutottam. Úgy néz ki, eléggé megdolgoztatnak minket itt kint, és kevesebb időm jut a túristáskodásra és blog írásra, mint gondoltam, de azért megteszek minden tőlem telhetőt. Még a kiutazás előtt szerettem…..
Mivel ilyen hatalmas sikernek örvend a blog, úgy döntöttem, hogy a szórakoztatásotokat előtérbe helyezve elindítok egy kis rovatot a blogon belül. Mindenki tudja, hogy itt amerikában milyen egészségesen élnek az emberek, mindenki milyen fitt, izmos, erőtől kicsattanó, és hogy a…..
Arra az elhatározásra jutottam, hogy lassan hozzá kellene szoktatnom magam a koránkelésre, mert kezdem túlzásba vinni ezt a reggeli dikózást. Ilyen céloktól vezérelve sikerült már 8kor felkelnem, ami azért elég jó, mert simán el tudok vergődni 9-10-11is akár, ah nincs semmi…..
Ez az a hét, amikor még nincs tanítás, mert még vizsgaidőszak van, viszont már nem tartnak eligazító előadásokat sem, amikkel előző héten olyan jól el tudtam ütni az időt. Voltak kissebb elintéznivalóim, de elég gyorsan sikerült kipipálnom őket. Megszereztem az utolsó…..
Kedden végre lehetőségem nyílt találkozni a csoporttársaimmal. Volt egy előadás, ha jól tudom 10körül, amit az itteni diákszövetkezetesek tartottak /olyan mint nálunk a HÖK/. Jópofiztak egy kicsit, elmondtak pár programot, mit évközben rendeznek, és bemutatták a mentorokat. Volt…..
Hétfőn volt a regsztráció az egyetemen, de elötte egy kicsit felmérgesítettem magam, mert fogalmam sem volt, hogy hová kell menni és mit kell csinálni pontosan, a mentoraim meg szépen eltűntek. Nikinek egyszerűbb dolga volt anno, mert neki mindenben segített a mentora, elmentek együtt…..
Akkor folytassuk is az első nappal. A mai program: Nikinek van egy Finn házaspár ismerőse /Oiva és Raia/, akik megmutatják nekünk a várost és elvisznek ebédelni.Hoztak nekünk egy "kisebb" méretű túlélőcsomagot. Volt benne minden jó az edényektől kezdve az…..
sZalontai 2009.01.26 10:26:28