Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagocskám

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FairyFeller kommentje:Április 19-én kezdődik a Pest Megyei Bíróságon a kiskunlacházi H. Nóri sérelmére elkövetett emberölési ügy tárgyalása-> www.kisalfold.hu/belfold_hirek/kiskunlachazi_gyilkossag_harom_het_mulva_kezdodik_a_targyalas/2149336/..."Kende Katalin elmondta, hogy…..
A Kékfény 2010. február 8-i adásában foglalkozott H. Nóra - ahogyan azt a rendőrök mondják - megerőszakolásának és megölésének ügyével.Régóta rágjuk ezt a gittet.Nekem az a véleményem, hogy a rendőrség egyszer már vehetné magának azt a fáradságot, hogy valami…..
Asperján György MEGALÁZTATÁS 2009.11.26 11:50:00
 FairyFeller hívta fel a figyelmem az alább ismertetett cselekményre:TESSÉK! HÁT EZÉRT NEM SZABAD HORÁK NÓRÁT SOHASEM ELFELEDNÜNK! ORSZÁGON-VILÁGON!Ilyen dolgok csak a pokolban történhetnek meg! :'(MAGYARORSZÁG (polgári (-háború) perek...?)"GYEREKCSÍNY" EGERBAKTÁN:…..
Most már biztos vagyok benne, hogy a szocik jó úton járnak. Szinte teljesen biztos, hogy megnyerik a választást. Ebbe az irányba hatalmas lépést tettek, amikor Mesterházi Attilát erőltetik a több fényévnyi távolságban lévő miniszterelnöki székbe, és a jelölt az eddig teljesen…..
Csillagocskám 2009.11.29 13:28:04
@FairyFeller:
Igaz a hír, reggel óta elözönlötték a falut a rendőrök. A család elmondása szerint, úgy tűnik komoly a készültség. De egy óra múlva terepszemlét tartok, s szemrevételezem a Pocsai féle házat is!!
Zajlik az élet Kiskunlacházán :("Tömegverekedés Kiskunlacházán2009. szeptember 21. 12:16Tömegverekedés tört ki hajnalban egy kiskunlacházi cigányfertőzött utcában. A bűnözési hajlamáról híres Sztojka család bulit rendezett, akárcsak a szintén bűnözőkből álló…..
Csillagocskám 2009.09.28 11:48:48
Az elmúlt napokban több gyalázatos esemény történt az amúgy is forrongó Kiskunlacházán, a cigánybűnözők által sokszorosan terror alatt tartott Pest megyei településen. A Jobbik ma délután 17 órától a Művelődési Ház előtti téren a közbiztonságért tart nagyszabású tüntetést. Portálunk tudósítói percről-percre számolnak be kedves olvasóinknak a Lacházán történtekről.

19:30 Tudósítónknak az utolsó percekben még sikerült szóba elegyednie a Rai Uno munkatársaival, akik elmondták, hogy egyáltalán nem tartják fasisztának a Gárdát, sőt mi több, Olaszországban is van egy hasonló szervezet. Elmondták, hogy a következő héten készítenek egy hazánkról szóló anyagot, melyben szó lesz a Jobbikról, a Magyar Gárdáról és a cigány-kérdésről is.

19:00 A megemlékezés méltóságteljesen lezajlott. A felsorakozott gárdistákhoz Kiss Róbert egy beszédet intézett, melyben elmondta, hogy „jó lenne, ha Kiskunlacházára nem kéne többet jönniük, mert ha mégis, akkor a cigányokkal lepaktáló ráckevei rendőrkapitány is felelősségre lesz vonva, bocsánatkérésre lesz kötelezve”.

18:35 A rendezvény a Szózat és a Székely Himnusz elénekléslével ért véget. Jelenleg minden demonstráló és gárdista virágokkal és mécsesekkel tart a brutálisan meggyilkolt Horák Nóri emlékhelyéhez, ahol leróhatják tiszteletüket.

18:20 Munkatársunk az események közepette jegyezte meg, hogy az olasz közszolgálati televízió emberei munkájuk közben a Barikád magazin lapjait forgatják, nem kevés érdeklődést mutatva az olasz eseményekkel foglalkozó anyag iránt.

18:15 Ifj. Hegedűs Loránt beszédében tudatos népirtásnak nevezte ami jelenleg az országban folyik. „Azzal, hogy tudatosan ránk uszítják a cigányságot a magyarság gerincét roppantják meg.” Szerinte ugyanaz a sors vár ránk, mint ami jelenleg Izraelben folyik, még sem emeli fel ez ellen senki a szavát - bezzeg Izrael 60. évfordulóját megünneplik. A lelkész Dosztojevszkijt idézve kijelentette: „Nemcsak a túlvilágon, hanem e világon is cselekednünk kell. Aki nem érzi lába alatt a földet, az Istent sem érzi”. Gondolatait a hallgató egyházi vezetőknek is címzi, akik - mint mondta - a magyarság érdekében nem szólalnak fel, evilági problémákra nem világítanak rá. A lelkész kifejtette véleményét az egyház azon álláspontjáról is, miszerint a nemzeti radikalizmus neopogány, azaz elítélendő, hiszen, ami ellen Pál apostol is tiltakozott, a neojudaizmus jelenti a valódi veszélyt.

18:00 Répás József kiskunlacházi polgármester beszédében leszögezte, nem érdeklik a liberális média ferdítései, ő bár először vesz részt pártrendezvényen, függetlenként szólal fel most is. Felkérte a liberális jogvédőket, hogy csatlakozzanak a demonstráció szervezőihez, illetve résztvevőihez, és a magyar embereket is védjék meg.

Utána felolvasta Bajnai Gordonnak címzett nyílt levelét, melyben a kormányfőt nyílt magyarellenességgel vádolja. Mint mondta, „a mostani kormány intézményesítette a magyarellenességet”. A polgármester feltette a költői kérdést: vajon a pestszenterzsébeti férfi temetésére is elmennek-e a kormány képviselői, vagy csak a cigány áldozatokéra?

Megjegyezte: annak, hogy önkormányzati szinten 30 millió forintot beleöltek a közbiztonságba, semmi eredménye nem lesz, ha nem lépnek az ügyben intézkedések formájában is.

17:55 Egy öregúr felment az erkélyre, s elkezdte kamerázni a rendőrt, mire az - munkatársunk elmondása szerint - megszégyenülve levonult a „megfigyelő állomásról”.

17:45 Kiss Róbert beszéde elhangzott, melyben utalt az elmúlt napok eseményeire. Ezek után Gerecz Attila a nyilvánosság előtt arra kérte fel a főkapitányt, hogy biztosítson Kiskunlacházára állandó Gárda-jelenlétet. Kiss Róbert beszédében megígérte, hogy eleget tesz a felkérésnek. Mindeközben tudósítóink felfigyeltek a rendezvény mögötti területen sorakozó oszlató kocsira.

Kiss Róbert elmondta, hogy Megyeri Géza megtámadását a szomszédok és a szemtanúk csak nézték, de nem léptek közbe. „Pedig csak úgy lehet megoldani ezt a helyzetet, ha összefogunk” - mondta. „Mindenkinek az Új Magyar Gárda szellemiségét kell magáévá tenni, még akkor is ha pillanatnyilag ez veszélyekkel is jár.”

17:35 Vona Gábor beszédében kijelentette: „Ha a Jobbik hatalomra kerül, vége lesz a poronty-biznisznek”. Majd megismételte ugyanazt a három támpontot, melyet a Jobbik a társadalmi igazságtalanság ellen dolgozott ki. Mindezek után elmondta, hogy „el fog jönni az az idő, amikor elvtársakból cellatársak lesznek, az lesz csak az igazi valóságshow […] és vége lesz a cella-biznisznek”; ott is munka fog folyni, nem pedig konditerem és plazma tévé fog a rabok rendelkezésére állni. Jelenleg Kiss Róbert tartja meg beszédét.

17:20 A Himnusz eléneklésével kezdetét vette a rendezvény, melyet a Művelődési Ház tetején tartózkodó rendőr folyamatosan kamerázik. Elsőként Gerecz Attila szólalt fel: mint mondta, „felszakadtak azok a régi sebek, melyek Horák Nóri halála után keletkeztek. A cigányok fél évig csöndben voltak, de most újra megkeserítik az itt lakók életét.”

Képgaléria
Képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!Képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
(fotók: Tóth Csaba)

17:10 A Rai Uno olasz közszolgálati televízió kérdésére Vona Gábor elmondta, hogy a Jobbik készen áll más szervezetekkel, vagy akár pártokkal is együttműködni a Kiskunlacházán is jelentkező égető probléma orvosolása érdekében, európai szinten is. A Jobbik elnöke a külföldi sajtó figyelmébe ajánlotta dr. Morvai Krisztina munkásságát.

Elhangzott a Jobbik három intézkedésterve, melyet a párt a szociális igazságtalanságok megoldásaként dolgozott ki:

1. Segély csak közmunka fejében;
2. Három gyerek után adókedvezmény;
3. Szociális kártya.

Kiss Róbert, az Új Magyar Gárda főkapitánya pedig a Csendőrség fontosságának adott hangot. Mint mondta, magyar találmányról van szó, melyet több külföldi ország is meghonosított a mi mintánkra.

Kiss Róbert és Vona Gábor elmondták: A Gárda létezését „mindenki vegye úgy, ahogy akarja, de amíg társadalmi igény van rá, lesz Magyar Gárda”. A Jobbik elnöke fontosnak tartotta hangsúlyozni – elsősorban a külföldi sajtó számára -, hogy nemcsak Kiskunlacházán vannak problémák, hanem az ország rengeteg más pontján is, melyekre sürgősen megoldást kell találni. Mindeközben ezer fölé emelkedett az érdeklődők létszáma és többszáz gárdista biztosítja a rendezvényt.

17:00 Véget ért a sajtótájékoztató. Gerecz Attila részletesen beszámolt az elmúlt egy-két hét kiskunlacházi eseményeiről. Elsőként említette, hogy egy 12 éves kisfiút múlt héten a cigányok úgy megvertek, hogy minden valószínűség szerint meg fog vakulni. Nem olyan régen történt a kaszával hátba szúrt Megyeri Géza esete (akivel portálunk részletes interjút készített). Egy kisbolt tulajdonos asszonyát azért verték meg, mert hitelt adott a cigányoknak és meg merte tenni, hogy behajtja rajtuk. Továbbá a barikád.hu is beszámolt arról, amikor Sztojkáék egy fogyatékos lányt is összevertek.

16:50 A kiserdő végén 8 mikrobusz és 10 rendőrautó áll, tele rendőrökkel. Munkatársunk megtudta, a rendezvény területére Megyeri Géza támadását követően a polgármester közterület-használati engedélyt adott ki. Ez azt jelenti, hogy a rendőrök csak akkor oszlathatnak, ha megtörik a demonstráció békés jellege!

16:40 A Művelődési Központ tetején két rendőrt lát tudósítónk. Egyikük kamerázik, a másik fotózik, de nem akármilyen lencsével: pontosan olyan -többszázezer forintos- teleobjektívet használ, amit sportrendezvényeken a kiemelt fotósok szoktak.

16:25 Gerecz Attila, a Pest megyei 13. választókerület jobbikos képviseletében a sajtót arról tájékoztatta, hogy az elmúlt időkben nem csak olyan események történtek a községben, amikről a radikális média (többek között a barikád.hu) beszámolt, hanem voltak egyéb, elhallgatott történések is. Példaként említette azt, amikor egy 12 éves kisfiút, máskor pedig egy eladónőt vert meg Sztojkáék bandája. Továbbá tájékoztatott arról, hogy korábbi híresztelések, miszerint a ráckevei cigányok átjönnek és „rendet tesznek” hamisak. Néhány száz érdeklődő van jelenleg a helyszínen.

16:00 A helyszínen a Polgármesteri Hivatal előtt egy rendőrautó található, ugyanakkor a község két határában 500 felfegyverkezett rendőr, illetve 30 rendőrszállító autó látható – tudósítónk szerint a készültség hatalmas. Egy órával a rendezvény kezdete előtt a gárdisták szép számmal gyülekeznek.

15:50 Több mint egy órával a rendezvény kezdete előtt Kiskunlacháza helységtáblája után, mintegy 25-30 rendőr áll az út szélén és próbálja kiszedni az arra érkező autók utasai közül a fehér inget viselőket – jelentették tudósítóink a helyszínről.

barikád.hu
Csillagocskám 2009.09.28 11:49:44
Hétfőn késő délután majdnem meghalt az a férfi, akit kaszával szúrtak meg az otthona előtt Kiskunlacházán. A történtekről természetesen alig lehetett hallani. Hogy miért, annak több oka is lehet, szárnyra kaptak mindenféle variációk, amik a híradások hiányában leginkább szájról-szájra terjedtek. Állítólag a tettes családja a kórházban kereste a hátba szúrt férfit, akit a hír hallatán védelembe részesített az Új Magyar Gárda. Szerettük volna kideríteni a féligazságokat és a történteket, így megkerestük a legautentikusabb forrást, magát a sértettet. A barikád.hu exkluzív interjúja Megyeri Gézával, a kiskunlacházi támadás sértettjével.

Fotó: barikád.huFotó: barikád.hu

A Merényi Gusztáv kórház folyosójára érve egy félinformáció rögtön megerősítést nyert, Megyeri Géza szobája előtt valóban a Gárda őrködik. A szoba elé érve jeleztem az ott őrséget teljesítő gárdistáknak, hogy mi járatban vagyok, akik készséggel vezettek be interjúalanyom elé, majd bejelentettek. Az ágyon egy kedves és nagyon jó kedélyű férfi ült csővel a mellkasában, látszólag megviselten, de önmagát el nem hagyva. Hellyel kínált és még mielőtt kérdezhettem volna hogyléte felől, mosolyogva megelőzött e kérdéssel. Ő kérdezte tőlem, hogy vagyok. Pillanatnyi elcsodálkozásom és egy rövid diskurzus után elmondta, hogy mostanra már jobban van, de még mindig vannak fájdalmai. Ekkor kezdtük el az interjút.

Sok információ látott napvilágot a Veled történtekkel kapcsolatban. Mi történt pontosan?

-Az egész eset előzménye az volt, hogy a feleségem hazafelé tartott a barátnőjével, és a Petőfi Sándor, illetve a Móricz Zsigmond utca kereszteződésénél ott állt ez az N. Jancsi nevezetű jóember, a lovas kocsijával elállta az utat. A feleségemék megkérték, hogy legyen szíves odébb állni, mert nem férnek el. A kocsiról Jani különböző megjegyzésekkel hátrébb húzta a lovaskocsit, így lett annyi hely, hogy el tudtak menni mellette. Igen ám, de a tükörbe visszapillantva azt vették észre, hogy ez az ember felmászott, majd leugrott a kocsiról egy kaszával és utánuk kezdett szaladni. Persze lehagyták, s mikor hazaért - nem lakunk olyan messze a helyszíntől - elmesélte, hogy mi történt. Feldühödtem a hallottakon, ki ne tette volna és mondtam, ezt nem hiszem el, hogy már megint nem bír magával. Kimentem, hogy kérdőre vonjam, de már nem találtam ott. Visszamentem, otthon matattam még egy kicsit a pincében, aztán láttam, hogy kint áll az utcán a szomszédom és két másik ismerősöm. Átmentem hozzájuk, beszélgettünk, és egyszerre azt veszem észre, hogy jön a Jancsi a lovaskocsival, mellette ott ült az élettársa.

Ez mikor volt pontosan?

-Délután hat óra körül. Szóval jött a kocsival és mondtam neki, hogy álljon meg egy pillanatra, mondja már el, hogy mit képzel magáról? Mi az, hogy fenyegeted a feleségem, és kaszával rohansz utána - kérdeztem tőle, de jóformán ki sem tudtam mondani, leugrott a kocsiról, előkapta a kaszát és rohanni kezdett felém. Csapkodott mindenfelé, közben kiabált, hogy „megöllek”. Én hátrálni kezdtem, mi mást is tehettem volna, hiszen csak egy mérőszalag volt nálam, ami még a pincéből maradt a kezemben. Próbáltam abban a pár másodpercben úgy helyezkedni, hogy hátha kikaphatom a kezéből a kaszát, de mire hozzáfértem volna, már csattant a lapockámban a kasza. A szomszéd barátaim persze igyekeztek segíteni, de mire odaértek volna arra a három méterre, már belém vágott. Nem beszélve arról, hogy a Gyula bácsi 73 éves, így neki csak annyit kiáltottam, még mielőtt belém vágott volna a Jancsi, hogy hívja a rendőrséget. A másik barátom és a fia pedig rárontottak, amikor én már fogtam a kasza fölső felét és így hárman próbáltuk kicsavarni a kezéből a kaszát, ami nagy nehezen sikerült. Visszarohant a lovas kocsira és elhajtott, amit persze a barátom fia igyekeztek megállítani, de azzal a Jancsi neki is megígérte, hogy megöli. Én éreztem, hogy valami nagy baj van, mert csorgott a vér a hátamról. Kezemben a kaszával elindultam haza, közben kértem őket, hogy hívjanak mentőt. Beértem a ház elé, édesanyám kint volt a kertben, a feleségem pedig az ablaknál volt, bekiáltottam nekik is, hogy hívjanak mentőt, mert megvágtak. A nejem először azt hitte, hogy hülyéskedem, de mire kinyitotta volna az ajtót, addigra összeestem. Innentől pedig kiesett az idő, nem tudom pontosan, mikorra ért oda a mentő. Azt tudom, hogy még a mentő érkezése előtt a ház elé csődültek a cigányok, mert hát tudod, ilyenkor futótűzként terjed a hír. A mentővel körülbelül egy időben érkezett ki a rendőr is, így nagyon nem variáltak az egybegyűltek. A mentő megvizsgálta a hátam - amit addig a feleségemék törölközővel nyomtak - látta, hogy komoly a baj. Szorítókötéssel gyorsan elláttak, betettek a mentőbe, aztán felhoztak Budapestre.

A cigányokkal mi volt eközben?

-Nem tudom pontosan, addigra már nagyon rosszul voltam, iszonyatos fájdalmaim voltak. Arra emlékszem, hogy betesznek a mentősök a rohamkocsiba és elindulunk. Ott még mondtam, hogy erős mellkasi fájdalmaim vannak. Kedden nagyon cudarul voltam, kaptam fájdalomcsillapítót, de mozdulni sem tudtam a fájdalomtól. Elküldtek röntgenre, ami kimutatta, hogy eltörött a bordám és kialakult egy légmell. Ez szerdán derült ki.

Ilyen erővel csapott oda a kaszával?

-Igen. A seb maga nem olyan széles, de olyan mély a vágás, hogy hiába a lapockacsont, nem védte meg a bordát a görbe kaszától, így az eltörött. Az ütés érte a mellhártya falat és a tüdőfalat is, a légmell pedig ezért alakult ki. Ezért benyomtak egy csövet a mellembe... Na azt nem kívánom senkinek.

Életveszélyessé lett minősítve a sérülésed?

-Igen, a doktor mondta is, hogy értesítenie kell a rendőrséget emiatt.

Gondolom mondtad, hogy ismered a tettest.

-Persze, de rögtön el is szökött, végül a Pest megyeiek letartóztatták.

A Gárda hogy jött a képbe?
Fotó: barikád.huFotó: barikád.hu

-Kérlek szépen úgy, hogy felhívott egy lacházi ismerősöm - aki egyébként gárdista - hogy megérdeklődje, hogy vagyok. Nem dicsekvésül, de sokan ismernek arrafelé, lévén tizenhét évig postai kézbesítőként dolgoztam Kiskunlacházán. Szóval Attila megkérdezte, hogy vagyok, mint vagyok. Jelezte nekem, hogy utólagos engedelmemmel elmondta az esetet a felettesének, aki azt kérdezte, hajlandó vagyok-e nyilatkozni az ügyben. Mondtam, hogy minden további nélkül. Megbeszéltük, hogy a felettesének megadja a számom, aki jelentkezni fog. Nem sokkal később - ez csütörtökön volt - jöttek be hozzám a nővérek, és mondták, hogy a cigányok itt puhatolóztak, engem keresnek. Persze nem virágot akartak hozni és jókívánságokat küldeni, ezért a nővérek és az ápolók határozott fellépésének köszönhetően sikerült őket elzavarni. Amikor pedig felkeresett az említett Gárda parancsnok, ezt a történetet elmeséltem neki, ő pedig mondta, hogy hamarosan találkozunk. Csütörtökön este itt bóbiskolok az ágyamon, amikor megjelent hat gárdista az ágyam körül. Hát nem tagadom, meglepődtem. Felhívtam a feleségem is, aki mondta, hogy miután bejelentette a ráckevei kapitányságon a kórházban történteket, azt mondták neki, a rendőrség addig nem tehet semmit, ameddig atrocitás nem történik, és akkor is a kórháznak kell jeleznie mindezt. Végül is felajánlották az őrizetet, de addigra már itt volt a Gárda, így mondtam, hogy jól vagyok. Emberhiány van így is a rendőrségnél...

Történt azután valami, hogy a Gárda idejött?

-Tegnap (szeptember 25. péntek – Á. D.) megint jöttek a cigányok, azzal a szöveggel, hogy hallották, mi történt lacházán és, mit keres itt a Gárda? Persze elküldték őket, de mégsem tudok igazán nyugodt lenni, hiszen az egy dolog, hogy én itt vagyok, rám vigyáznak, de ott van lent a családom. Mi harmincöt éve élünk Kiskunlacházán, az ottani cigányok pedig húsz éve keserítik meg az ottaniak életét. Biztos, hallottad a tegnapi, legfrissebb híreket.

Persze, amikor megverték a fiatal lányt. A Gárda le is vonult emiatt még aznap este. Ugyanazok lehettek a tettesek?

-Ez egy család, rokonságban állnak egymással.

Mi lesz ezután?

-Ez a kérdés gyötör engem azóta, amióta belém vágott a kasza. Nem tudom, hogy mi lesz. Hogy megyek így ki az utcára? Meneküljek el? Hagyjam ott mindazt, amiért egész életemben küzdöttem, hogy aztán ezek meg nyeregben érezhessék magukat? Vérszemet igazán akkor kaptak, amikor kiderült, hogy a Nóri (Horák Nóri, a kiskunlacházi gyermekgyilkosság áldozata – Á. D.) gyilkosa nem cigány volt. Azóta mindenhol ezzel inzultálják és provokálják a lakosságot, úgy, mintha mi tehetnénk róla, holott ugyanúgy fel vagyunk háborodva az eseten, függetlenül attól, hogy a tettes cigány-e vagy nem cigány. A múltkor például a feleségem ült az orvosi rendelőben és az odaérkező cigányok minden előzmény nélkül kiabáltak az ott ülőkkel, hogy „na ugye, nem cigány volt a gyilkos”. Megértem őket, de ez még senkit nem jogosít fel semmire. Én pedig attól félek, hogy mi lesz ezután? Elítélik a bántalmazómat, esetleg börtönbe küldik. Utána kijön és mi lesz? Mire számítsak? Ha nincsenek ott a barátaim, akik segítsenek, talán nem beszélgetnénk most itt. Vagy ha nincsenek a kórházi dolgozók és a Gárda, akkor bejönnek a szobámba? Nem tudom, mi lesz ezután...

Ágoston Dániel
barikád.hu
Mostantól az a hely, ahol ennek a kedves kislánynak örökre sötétséggé, semmi halállá vált a szeme fénye, a szíve dobbanása, a tiszta lélegzete, az addig, az egészen addig fehérbe öltözötten élt élete - immár jelölten emlékeztet bennünket Horák Nórára, de még inkább…..
Csillagocskám 2009.08.02 17:49:38
Üdvözlet Mindenkinek!

Az imént találtam az alábbi cikket. A véleményem röviden: Felháborító!!! Micsoda baromságokat ír, nem is értem, hogy egy újságíró hogyan süllyedhet le idáig. Még Nóri nevét is sorozatosan rosszul írja!!!

"Tízezer perc

– Elég volt a magyar bűnözésből! Elég volt a vörös hajú gyilkosok által keltett rettegésből! Jöjjön a cigánygárda, mondjon le a rendőrség, mondjon le a kormány! Ezek a szörnyű mondatok süvöltöttek azt követően, hogy Kiskunlacházán egy árokszélre vetve, meggyalázva, holtan találták a 14 éves Mónikát. Illetve nem pontosan így szólt a riadó: ahová én magyart írtam, oda ők cigányt modtak. Most hogy tudjuk, ki volt a gyilkos, látjuk milyen döbbeneten könnyű tudatlanul a jelzőkkel manipulálni. A gyilkosság után a helyi polgármester azt harsogta: elég a cigány bűnözésből, de fogalma sem volt, ki ölte meg Mónikát. Felvonult a Magyar Gárda, volt fáklyás dübörgés és mind azt harsogták, hogy elég a cigány bűnözésből, de egyikük sem tudta, ki ölte meg Mónikát! Jött a magyar sajtó erre hajlamos része, és mind azt üvöltötte, hogy elég a cigány bűnözésből, pedig ők sem tudták, ki ölte meg Mónikát. A félelem munkált bennük, a politikai haszonszerzés vágya, mert azt hiszik, így megnyerhetnek valamit. Ma még nem tudjuk, ki lőtte le a falu széli cigányházak lakóit, de sokan feltételezik, hogy a szélsőjobb barmai. Lehet, hogy tényleg, de ma még nem tudjuk. Mások biztosra mondják, hogy a cigányok ölik a cigányokat, de a tényeket még ők sem tudják! Ha nincsenek tények, csak ítéletek, azt előítéletnek nevezzük. Ha az előítéletek működésbe lépnek, és pokoli dolgokra ragadtatják az előítéletek alapján működő embereket, azt a civilizáció végének nevezzü. Sokan állak ma ebben az országban ennek a kapujában, és sokan bíztatják őket a végzetes lépés megtételére. Most mindenkinek, aki Mónika halála után cigánybűnözésről beszélt, nyilvánosan bocsánatot kell kérni. Akik meg szélsőjobboznak a lövöldözések kapcsán, el kell hallgatniuk. Aztán lehet, hogy ők is bocsánatot kell hogy kérjenek. Ettől a halottak nem támadnak föl, de a levegő tisztább lesz.
Pallagi Ferenc"

A linkje:
www.borsonline.hu/news.php?op&hid=21930
Csillagocskám 2009.08.03 11:33:22
Látom mindenki nyaral, uborkaszezon van...
Egy újabb csemege a Blikkből:
"Elutasítja a hazugságvizsgálatot P. József, mert szorongó típusnak vallja magát
KISKUNLACHÁZA — Letartóztatása óta a napokban tett először részletes vallomást P. József (25), akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy meggyilkolta H. Nórát (†14). P. József üg yvédje szerint a férfi most pontosított vallomásán. – Védencem azt mondja, hogy nem erőszakolta meg az áldozatot. Állítja, a szexuális együttlét után földre lökte a lányt és befogta a száját, mert megijedt. Ha az orvos szakértő szerint ettől halt meg a lány, azzal – ügyfelem szavaival élve –: „nem tud vitatkozni” – magyarázta Ruzsbaczky Nóra ügyvéd.

Tettes P. József állítja: a kislány beleegyezett a szexuális kapcso latba
Tettes P. József állítja: a kislány beleegyezett a szexuális kapcso latba


P. József állítólag maga is megdöbbent, hogy H. Nóra mindöszsze 14 éves volt, ő többnek gondolta. Mint megírtuk, tavaly november 23-án a helyi kiserdőben édesapja találta meg a lány holttestét. A tini a diszkóból tartott hazafelé, amikor támadója megerőszakolta és megfojtotta. Hét hónap után kattant a bilincs P. József kezén.

A férfi az előzetes letartóztatásakor a bíróságon beismerte, hogy megfojtotta a lányt, akinek táskáját a férfi lakásán a porszívóba rejtve találták meg. – Azt mondja, a sajtóból értesült arról, hogy ki az áldozat, hiszen nem ismerte a lányt. Miután pár perces ismeretség után bementek a fák közé, védencem azt mondja, hogy leterítette a kabátját a földre, amire a lány rádobta a táskáját. Amikor pedig hazament, egyszerűen összefogta a holmijával Nóra értékeit. Ezt azonban csak otthon vette észre.

Később pedig nem mert jelentkezni a rendőrségen – tette hozzá a jogász. Állításait a rendőrség szerint poligráffal lehetne ellenőrizni, azonban ezt P. József nem akarja, sőt ügyvédje sem tanácsolja. – Szorongó típus az ügyfelem. Az élete tele volt tragédiákkal, fel kell dolgoznia, hogy mindenki ellene fordult. Ez szívritmuszavarokat idézne elő nála, így már nem születne objektív eredmény – érvelt az ügyvéd. – Valóban tett vallomást a gyanúsított, amelynek igazságtartalma kétséges – mondta Csapi Balázs, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője, ám többet nem árult el a nyomozás érdekeire hivatkozva.

Cs. K"
Linkje:
www.blikk.hu/aktualis/vallott-nori-gyilkosa-157316.html
  Hét hónappal és két nappal a gyilkosság után letartóztatták Horák Nóra gyilkosát, aki a tett színhelyétől mintegy kétszáz méterre lakott. A kétszáz méter megtételéhez az önmagát rendkívül eredményesnek vélő-gondoló illetékes rendőrkapitányságnak hét…..
Nyílt levélben tette közzé dr. Répás József, Kiskunlacháza polgármestere, hogy nyolc roma fiatal délután két órakor elkapott egy 12 éves, kerékpárral az iskolából hazafelé tartó kislányt, lerántották a kerékpárról, lefogták, átkutatták a holmiját, az értékeit…..
Vannak események, amikor a megfelelően pontos tájékoztatás életkérdés. Ilyennek találom a magam részéről a tiszalöki gyilkossággal kapcsolatos körülményeket.Fájdalmas és tragikus tény, hogy a tiszalöki cigánysoron lakó Kóka Jenőt lelőtték. Aki lelőtte, aljas, elvetemült…..
A Népszabadság arról tudósít, hogy három hónap után immár az országos rendőrfőkapitánynak is teli lett a hócipője a pest-megyei nyomozók taknyolásával, és most egyenesen a Nemzeti Nyomozó Iroda megbízott munkatársai kapcsolódnak be a már…..
HORÁK NÓRA NYOLC HETE HALOTT!HORÁK NÓRÁT NYOLC HETE MEGERŐSZAKOLTÁK ÉS MEGÖLTÉK - A SAJÁT FALUJÁBAN.HORÁK NÓRA GYILKOSÁT, DE MOST MÁR EGÉSZEN BIZTOSAN AZT MONDHATJUK: GYILKOSAIT MÁIG SEM TALÁLTA MEG A RENDŐRSÉG.HORÁK NÓRA NEMTELEN HALÁLA ÉGRE KIÁLTÓ BŰN!A HORÁK-CSALÁD…..
Az a tény, hogy a cigányozó miskolci rendőrkapitányt egy nap után visszahelyezték a posztjára, azt bizonyítja, hogy a közvéleménynek van ereje, és nyomásra el tud érni bizonyos eredményeket és engedményeket.Horák Nóra halála után a kiskunlacháziak tüntettek a szörnyű tett…..