Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metanis

25 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így lett fél csokor virág. Házasság mint vég értelme / A szobában a tapéta mind leesik  és ott van...   Szia Strange.. Lassan nem fogjuk tovább ismerni egymást, kezdek a történetem végére érni, és nagyon nem vagyok jól, félek, ha nincs mit mesélnem akkor tényleg vége…..
6-dik szál virág Házasság / A szoba amely egész jól fest ki a tapétázásommal    Szia Strange! Pszt. Maradj csendbe légszíves, épp alszik. Őt nézem. Tudod boldog akarok lenni és kezdem megszokni a sok titkot, és a rokonlátogatásokat, nem mindig megyek, mert fáradt vagyok,…..
5-dik szál virág Én vagyok a hibás / A szobától túl sokat várok el.   Üdv Strange! :) Olyan jó neked levelet írni.. Olvasod vajon? Vajon van véleményed? Olyan egy oldalunka érzem a leveleimet, panaszkodom meg panaszkodom mintha én lennék a földre szált angyal..  Pedig nem. Nekem is vannak…..
4-dik szál virág Az első hazugságok! / Elkezdtem tapétázni a szobát reménnyel.   Szia Strange!   Bocsánat, de fáradt voltam szóval mesélem tovább. Tudod Strange bár ne így találkoztunk volna, nem a levelemből ismersz meg, vagyis inkább nem ezt a részét az életemnek, hülye vagyok...megint..…..
3-dik szál virág Az első fájdalom. / Mit is rejt az ajtó   Bent vagyok, dolgozom. Ez amolyan készenlét, szóval várom a hívást, ha baj van akkor intézkednem kel. Igen előléptettek mert elvégeztem a suli felét és a főnökeim alkalmasnak találtak az új munkakörre.. Ő megbukott hiába segítettem…..
 2-dik szál virág / Első nagy találkozás / Az ajtó, amin készülök belépni /   Ismét neked írom a levelem Idegen! Nagyon sok kérdés van bennem és még több homályos érzés... Képzeld eljött hozzám. Teljesen kitakarítottam a kecót :D nem mintha nagyon rá fért volna, de azt akartam tökéletes legyen.…..
Első Szál virág /Egy nap a sok közül / Az én kicsiny ajtóm /   Szia Idegen! Volt olyan érzésed, mikor azt érzed, hogy vagy? Nem haladsz életben, igazából semmid sincs. Vágyak milliárdja tartanak életben? -----------Lefeküdtem az ágyra, hideg , pont így szeretem. A hátamat megtartja, nem nekem…..
A cím egy kérdés, csupán amire már előtte tudtam a választ. Tudom mit fogok írni és miért, és a hogyant is.  Íme a válasz és amit utána kérdeznél és azokra is a válasz. Azért írom, mert nem tudom magamban tartani. Túlságosan is fáj, hogy magammal cipeljem egy életen át, ugyanakkor roppant nehéz…..
 Egy kis érdekesség a Grepolis Support-ról: edelzoli2011-02-04 06:49:54Sziasztok,az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan script, ami támadást jelzi.Már mint, ha támadnak jelez nekem, akkor is ha nem vagyok a gép közelében, pl. csipog vagy valami ilyesmi.Üdvözlettel:…..
A Nagy Klánok Elköltöztünk 2011.04.13 09:00:00
http://magyarnagyklanok.hu oldalon megtaláltok!..
Ismét sikerűlt egy érdekes interút kreálni. Miközben olvassuk úgy tünhet, hogy 2 klánnal csinálok egyszerre egy interjút.Íme a magával ragadó, és a feledésre nem méltő Quake 3-mal játszó .inc-Gaming# klán. MetanisMi a klánotok neve?Dar0X.inc néven futunk a játékban, és a…..
Ime a példa, élet a halál után is van! Most egy olyan volt klán vezetőt halgathatunk meg aki öszíntén beszél a jelenről, mert ami neki jelen az sok klánnak a jövő lehet! !nvisible Devils http://invisibledevils.atw.hu !D^Deal3R007^Eg3R Rulez! > A klán mostanság már csak…..
A Nagy Klánok FIGYELEM!!! 2010.04.14 15:21:00
Hamarosan elindúl a nagyklánok egy teljesen kiegészített névvel és teljesen új szolgáltatásokkal!!Ezentúl is ide ki kerülnek az interjúk, de tovább lépre további tárhelyekre is!A nagyklánok átalakul magyarnagyklanok.hu ra és ami a legfontosabb az, hogy az összefogás nevében a…..
A klán végeredménye: Honlap: http://www.30ttclan.extra.hu honlaparculat: 4 pont / 5 pont karban tartás: 5 pont / 5 pont felszereltség: 3 pont / 3 pont aktivitás: 3 pont / 4 pont Klán tulajdonságai: Az elmondottakra alapozva.  Visszajelzés sebessége: 4 pont / 5 pont Klán…..
A bonc mester befejezte a boncolást! Íme a teljes interjú! Remélem mindent megtudtok róla, ha van  kérdésetek akkor tegyétek fel ide! A pontozás a következő napon! Figyelem a pontozás megváltozik! A Nagy Klánok hivatalos honlapja a neobasen! nézz fel!   Metanis: A…..
Most ebben az esetben nem írok előszót! inkább beszéljen az interjú!!! http://nagyklanok.neobase.hu itt szintén megtalálható egyéb extrákkal!   Metanis: A honlapotok elérhetősége? [30]pebika: http://www.30ttclan.extra.hu Metanis Mi a klán neve? (rövid,…..
Szeretném ha írnátok ide hogy milyen klánokat interjúvoljak meg! Kommenteket kérek nem látogatottsági statisztikát! napi 30 fő! XD..
  A következő klán roppant érdekes. Nem azért meg hogyan alakult meg vagy, Hogy milyen nagyszerű csatát vívtak, hanem inkább A klán szelemének felfogása. Olvassátok el az interjút és meglátjátok miről Beszélek! Két klán taggal beszélgettem és most ezt…..
Most egy kicsit szakítok a ahagyománnyal. Eddig mindig 2 részletben tettem fel minden Klánt de most ez az intejú egy kicsit kicsire sikeredett, de nem az élmény rovására! Most is megtudhatunk mindent! Metanis: Mi a klán neve? [Whisky.CL]Johnn: Whisky Clan  Metanis: Mi a klán…..
A Nagy Klánok MKBK számokban! 2010.03.02 19:01:00
Az interjú folytatása: Remélem mindenkinek tetszeni fog! Szivesen várom a kommenteket! Akár a klánról vagy a klánnak!   Metanis: Ki tervezi a honlapot és van-e segítség? Wizard: A honlapot Lukeal csináltuk, ő írta a HTML-t, én meg Photoshoppa csináltam a képeket, meg…..
Szevasztok! A snippetekről 2009.09.29 00:04:00
Néhányan már észrevehettétek, hogy bizonyos listaoldalakon a posztjaitok másképp jelennek meg, mint eddig. Az áttekinthetőség érdekében ezentúl itt csak a bejegyzések egy részét jelenítjük meg, a teljes cikket a "tovább" linkre kattintva olvashatjátok el. Így…..
Egy elképesztő klánt fogok be mutatni. HA jellemezni szeretném egy szóval: nem lehet jellemezni. Ezeket a fiukat meg kell ismerni ahhoz, hogy legyen élet tapasztalatunk. :D ! Képzeljük el magunkat egy kabarén, de mégsem mert ők jobban csinálják. :D Nem húzom tovább a szavakat! Íme a…..
A Nagy Klánok Murderdolls 2010.02.28 18:26:00
Íme az interjú folytatása a végeredmény a pontokban!   Metanis: Milyen gyakran van klán war? Grotes: Míg fel nem fejlődik, mindenki maximumra addig nem nagyon akarjuk erőltetni:) Vannak olyan tagok, akik még nem nagyon tudják kezelni a karakterüket. Metanis: Kaptatok-e ki…..
A Nagy Klánok Miért is ne? 2010.02.25 20:38:02
Sajnos most nem a klán beszélgetését folytatom, de sorra kerülnek és  elhihetitek ők is izgatottak. Na de most egy másik téma. Sok klánnal akartam felvenni a kapcsolatot, de sokan még válaszra sem méltattak és mivel ez is minősítés így úgy döntöttem hogy natúr a honlap…..