Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaggieAndEszter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden szeretnénk lenni, de a mai posztban bemutatott képeket látva nicaraguai rákhalászok szinte biztosan nem. Nem véletlenül tartják ezt a világ egyik legveszélyesebb munkájának...
MaggieAndEszter 2016.06.10 21:43:27
@firg_firg: tényleg nem írták, a film bemutatójából több minden is kiderül: My village, my lobster. Egyre kevesebb a rák, egyre rosszabbak a körülmények, keszonbetegség, stb. Ajánlom a filmet, az nagyon jó.
  Tériszony bejátszik? ...akkor terápiás célzattal irány Arizona, ahol már 2007 márciusa óta látogatható a Grand Canyon fölé beívelő üveghid, a Skywalk.   Minden para nélkül tekinthetsz le a lábad alatt tátongó cirka 1200 méteres mélységbe...és az…..
MaggieAndEszter 2009.06.21 11:51:23
Apro eszrevetel:
Egy honapja voltunk ott es az ara mar messze nem 29 USD - szorozzatok meg kb 3-mal

idezek a blogunkbol:
Szoval elerkeztunk a Skywalk bejaratahoz. Indianek kozlik a kovetkezot: Skywalk-on valo setalas 32 dollar, ahhoz, hogy a hidhoz eljussunk be kell menni az indian rezervatum kiallitasi teruletere, ami 43 dollar. Tehat mar 75 dolcsinal jarunk fejenkent. Fenykepezni a hidon nem lehet, ott vannak fotosok, ok keszitenek fotokat es azt meg lehet venni. 1 kep 30 dollar, 2 papirkep 50 dollar. Osszes kep pendrive-on 70 dollar. Nincs mit tenni, az 1000%, hogy ez egy eletreszolo emlek, es ennyibe kerul a monopol helyzetnek koszonhetoen. Plusz: 3 oraja autoztunk mar.

Busszal vittek minket egyik allomasrol a masikra es tiszta mazli, hogy az autok parkolasaert nem kertek penzt.

A taj lenyugozo, feledtette az osszes addigi nyusszogesem. Varazslatos, nincs ra szo, komolyan.

A Skywalk-on osszetojtuk magunkat, de gy egykettore kigyogyult a teriszonyabol. A talpad alatt van a nagy melyseg. Varod, hogy barmely pillanatban lezuhanhatsz. A fotok a toredeket nem adjak vissza az elmenynek.

Szoval ennyit a Skywalk-rol. A Boeing-ben azert annyira nem lennek biztos, mert az egyik reszen az `uveg` helyett egy femlemez volt a hidon. De a miertjere nem tudott valaszolni az ugyeletes indian.

Teljesen mas elmeny lenezni egy toronyhaz erkelyerol, a peremen athajolva, mint itt lenezni a labadhoz es a labad alatt csak az irtozatos melyseget latod. Remegett a terdunk.

Kockahas 13. hét 2009.06.15 13:05:00
Kérdezték páran, hogy milyen alapokról kezdtem el "építkezni".Nos, az a bizonyos alap igencsak gyatra volt: a minimális izomzathoz -ami a mindennapi élethez szükséges- egy pocak társult, ami szép nagy hengerekbe állt össze, amikor leültem.Bicepszem, mint olyan, nem…..
MaggieAndEszter 2009.06.15 19:18:53
Én próbálom itt a kalóriákat számolni, osztani-szorozni, de a kommentelők többsége szerint rossz módszert választok. Itt szoktam számolni: kcal.hu és kaloriatablazat.extra.hu. Szóval fel van adva a lecke, tessék nekem segíteni. Vasárnap pl a következőket ettem. Későn indult a…..
MaggieAndEszter 2009.06.15 19:16:47
@Gogolákné: igazad van (sajnos)

nem hiszek az alliban

sziasztok
Kockahas 10. hét 2009.05.17 15:53:00
Két említésre méltó dolog is történt a héten. Az első, hogy csütörtökön frankón ráéreztem a ritmusra.Rátaláltam ez egyik kedvenc számomra, amit már régóta nem hallgattam és olyat edzettem rá, mint még soha.Nagyon felpörgetett. A második, hogy valaki nem…..
Kockahas 8. hét 2009.05.04 11:54:00
Elérkeztem a feléhez.Tegnap este belenéztem a tükörbe és olyat láttam, ami tetszett.Ha ezt az eredményt értem volna el 16 hét alatt, akkor is büszke lennék rá.De a helyzet az, hogy ez még csak a 8. hét volt és csak most kezdődnek a keményebb edzéseket.Nagyon kiváncsi leszek,…..
MaggieAndEszter 2009.05.07 19:35:04
Bones és Booth egy szirénázva száguldó autóban arról társalognak, hogy a nő igyekszik szorosabbra fűzni kapcsolatát a 15 év után előkerült testvérével és remélik, hogy az FBI előkeríti a faterjukat. Vonat kontra személyautó baleset helyszínére érkeznek, ahol egy leszakadt…..