Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rastafari

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt az, nem is olyan rég, kb. péntek este, hogy ismét bővítettük ivási szokásaink tárházát. Az egész délután 5-kor kezdődött, amikor is útnak indultunk Fehérbálna barátommal, és megkezdtük a munkálatokat a sörtúra egyik reklám tevékenységéhez, az allomások…..
Kissé meglepődtem, amikor erre a videóra akadtam a sorork vilagaban valo szorfozes alkalamaval és rögtön késztetést is éreztem arra, hogy ezt megosszam a társadalommal, mivel egy az egyben ugyanaz a reklam, mint a soproni új (már a sortura.blog.hu-n is megjelent róla cikk) reklámja.…..
Sörtúra Sörválság 2009.02.16 11:28:00
Elnézést kell kérnem, hogy sokáig tartott újabb publikációm közzététele, de ilyen ez a pop szakma. Néhány nappal ezelőtt Verda Fehérbálna kollégával igen mély és magvas okfejtésekben merültünk el. Az eszmecserénk lényege, hogy bajban van a Sör fogyasztásunk, illetve…..
Sörtúra Hozzánk tartozik... 2009.02.17 01:24:00
Először is nem kis késéssel, de annál nagyobb örömmel üdvözölnék minden kedves sörtársat! Rastafari alias Szasza lennék a sörtúra, a spontán bebaszcsizások, a rendszeres partyzások, és minden hasonló sör tartalmú megmozdulásnak egyik oszlopos tagja.

 A címről remélem…..
 A múlt hét vége felé közös programként tekintetük meg a Magyarország-Franciaország kézimeccset, melyet némi alkohol tartalmú ital fogyasztása is kísért. Én úgy döntöttem sör különlegességel lepem meg magam, de ez egy másik poszt témája lesz. A lényeg hogy a kezembe…..