Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wermin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.05.28 18:03:39
István a Dunaújvárosi Főiskolán tartott prezentációt (ugye de imádja/imádta mindenki a fősulis prezentációkat? :P) a modern médiáról és úgy gondolta társaival együtt, hogy valamiért munkásságomat prezentálnák az embereknek. Tudom, hogy ismétlem magam, de ez így még…..
wermin 2010.05.31 12:31:01
@Katzenjammer: Teljesen egyet értek.
Nem tudom mi ez az alaptalan fanatizmus. Ha két videót találok ezen a blogon ami vicces akkor már sokat mondtam.
Gondolom freddyD az egyetlen aki ilyen típusú videókat csinál szóval ezért kell imádni.
Ha nincs ló, jó a szamár is.
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
wermin 2010.03.07 21:17:28
@ROw2: emlicsek?
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Fertőzés - Infection / Kansen (2004)   Rendezte: Masayuki Ochiai Egyik nap rájöttem, hogy eddig egy fontos témakört még nem érintettem, ez pedig a japán és úgy általában az ázsiai horror műfaját. Pedig ők is tudnak izgalmas filmeket is készíteni, ezt már bebizonyították a…..
wermin 2009.01.25 23:46:19