Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzs878787

9 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döglött hal? Satu? Merev faág? Dugóhúzó? Harapófogó? Csak egy olyan kontextus van, ahol ezek összeillenek. Persze negatív jelzőként. Ugye milyen meghatározó élmény? Az első testi kontaktus két ember között. Legyen szó a leendő főnökről vagy gyakran akár feleségről is.…..
fiamnak Mindennapi Stílus/ Cipő 2013.07.11 17:43:02
Kedves Fiam! Persze arra külön posztot lehetne szentelni, hogy mik a részletei - valószínűleg fogok is - de bizonyára te is tudod, hogy kiváltképp a nők, de mások is előszeretettel alakítanak véleményt egy férfiról a cipője alapján. Számít annak minősége, állapota,…..
Kedves Fiam! Az előző bejegyzésben meséltem kicsit a zokniról és a cipőről. Most egy ezekhez szorosan kapcsolódó kérdésről esik szó. Egyszerű és praktikus tanácsok következnek. Érdemes őket szem előtt tartani. Övet mindig illik hordani, ha a nadrágon van övbújtató. Ha nem…..
Fontos tudni, hogy nem feltétlenül olyan benyomást alakítunk ki másokban magunkról, mint amilyen képet magunkban őrzünk saját személyiségünkről. Érdemes szem előtt tartani, hogy a viselkedésünk mely aspektusai tetszenek másoknak (mennyire vagyunk szórakoztatóak, érdekesek…..
fiamnak Mindennapi Stílus/ Zokni 2013.06.29 17:24:39
Kedves Fiam! A nadrág alól kikandikáló rosszul megválasztott zokni közel annyira gyilkosa tud lenni egy jó első benyomásnak, mint a kivillanó szaros alsógatya az egyéjszakás kalandnak. Jobb megelőzni a bajt;)! Főszabályként a zokni színét a nadrágéhoz kell igazítani, de jobb…..
A köszönés jelentőségéről már írtam. Íme a következő lépcsőfok. Biztos te is tapasztaltad már, hogy mikor nagyobb társaságba újként toppansz be és bemutatkozol a társaság mind a négy-öt-több tagjának, a procedúra végén azon kapod magad, hogy jobb esetben is maximum az…..
Kedves Fiam! Sokan azt gondolják, egy férfinek atlétát/trikót hordania illik. Persze sokan meg már el is felejtették, hogy létezik ez a ruhadarab. Én hordok. Részemről a higiénia és az igényesség (bármit is jelentsen az) része. Először is leszögezném, hogy nem az ujjatlan…..
A mai napig emlékszem, hogy gimnáziumban (kb. 10 éve) az angoltanárom mesélte, hogy a Belügyminisztérium környékén sétált, mert lerobbant a 2-es villamos és gyalog kellett továbbmennie. Jött vele szembe egy alacsony figura, aki valahonnan nagyon ismerős volt neki. Nem is gondolt…..
Kedves Fiam! Elkezdek egy blogot, amiben minden tapasztalatom leírom, amire nekem magamtól kellett rájönnöm saját hibák, bukások vagy csak téblábolásokat követően.  Még ha úgy is tűnik, a későbbi bejegyzésekben nincs utasítás, nincs kinyilatkoztatás, csak szubjektív…..
Az blogklubunk következő ajánlása a Majdnem kurva naplója, egy állítólagos szociológus csaj által.  Répamese, avagy egy majdnem kurva naplójaEgy szociológus csaj kézzelfogható felmérése a prostituáltakról - ugyanis én -legyek mondjuk Barbi- január 11.-től 14-16 héten…..
Subba Guido, a frizurás srácok 2009.12.23 13:45:00
Emlékeztek még Daddy önbarnítós posztjára? A képek felén a bizonyos GUIDO szubkultúra tagjai láthatók, ezek túlmennek a metroszexuálison, és már valami egészen bizarrban adják. Ezen a videón egy igazi guido mutatja be hogyan kell elkészíteni a jellegzetes sérót. Hátha…..
Kis híján tragédia történt a svéd másodosztályú bajnokság Örebro–Bofors mérkőzésén. Az örebrói Niklas Lihagen minden előzmény nélkül összeesett a jégen az első harmadban. A játékosnak megállt a szíve, életét Wolmer Edqvist játékvezető mentette meg, aki azonnal…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
dzs878787 2009.12.14 21:28:09
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Naná, hogy ez is japán! Fel nem tudom fogni, hogy ezek a fura kis emberkék a Föld túloldalán miért izgulnak fel attól ha egy bemondónőt hírolvasás közben többen arconélveznek (emlékeztek még Anchorwomanre?), vagy megdugnak, mint ebben a videóban, mindenesetre nagyon nem ez az első…..
dzs878787 2009.10.24 17:44:35
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
Ezt bénább olvasóinknak, akik elolvadnak a macskás videóktól és várhatólag tovább küldik angolul tudó macska kedvelő ismerőseiknek. Macska gondolja: - Hagyjál már békén, és remélem nem teszed Youtube-ra!..
dzs878787 2009.10.23 15:38:21
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
Subba A karmánkért 2009.10.16 12:17:00
Azért nekünk is vannak érzéseink, az a rengeteg retek amit értetek kell megnéznünk, és posztolnunk! Helyre is billentyjük a karmánkat ezzel a dilis kis kanadai videóval. Valahol belül mindenki szines vicces kis diák akar maradni örökre.    ..
2009 május 29-én este lezárult az amerikai televíziózás 17 éves korszaka: Jay Leno utoljára vezette a Tonight Show-t, a talkshow-k non plus ultráját, a véleményformáló esti beszélgetős műsort, amit előtte a legendás Johnny Carson vezetett 30 éven át. Az 54. évadát taposó…..
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
Hello!Már megint eltelt egy hét, és annak ellenére, hogy az egyetem még igazából el sem kezdődött (vagy éppen azért) rengeteg minden történt...A suli a múlt héten egy felkészítő rendezvénysorozatot tartott a külföldről érkező diákoknak, olyan kiválló…..
dzs878787 2009.04.04 15:44:24
Hali! Látom, kint nem csak vízilabdázol, nem semmi ez a videó: videa.hu/videok/sport/profi-liga-bemutatoja-bemutato-dobas-labda-XFemXrdgQBKArmDc gratula:)! Szerintem enni teljesen felesleges dolog, ne törődj vele;)! Vigyázz magadra, meg a kinti lányokra! Aloha: Zsolt
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..