Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsif

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben megritkultak a bejegyzések a blogon. Ennek azonban nem az az oka, hogy elfordultam volna az ördöglakatoktól, épp ellenkezőleg. Augusztus elején rendezik meg e játékok évi szokásos nemzetközi találkozóját, az "International Puzzle Party"-t vagy röviden IPP-t. E találkozó meghívásos…..
ricsif 2011.07.30 19:01:20
Geekblog A mestergyilkos 2011.04.05 08:35:00
Láttak már olyan filmet, amiben Jack Nicholson nem mosolyog? Vagy olyat, amiben Megan Fox nem jó nő? Forgatott-e bárki is olyan jelenetet, amelyben Arnold Schwarzenegger Proustot olvas fel féllábú eritreai kisgyerekeknek? Ugye hogy nem. Ha rá van írva a plakátra, hogy Jason Statham, nem…..
ricsif 2011.04.05 10:56:16
@ricsif:
Köszi szépen a javítást! :-)
Gondoltuk megpörgetjük egy kicsit a BAM utolsó két hetét. Ragadjatok fotógépet, és örökítsétek meg magatokat és munkatársaitokat munka előtt vagy után! Két kategóriában várjuk a képeket: - irodai viselet (öltöny, kosztüm, zakó, nyakkendő, irodai, stb.) - utcai ruházat…..
Próbálom megszokni, hogy az astoriai zöldnél ha lassan indulok, legalább 5 bringás vág elém. Vajon ők már a munkába bringáznak? Mert ma indult az egy hónapos Bringázz a Munkába! kampány. Nevezz garantált nyereményekért, és persze csodás élményekért.Beugró kérdés: A videó…..
Pilu Kereszt-szlalom 2009.01.25 17:44:00
 Vagy ötöt számoltam idefelé jövet. Nem tudom függetleníteni magam a látványuktól, zavar. Van nekem halottam, van fájdalmam, miért szembesít engem másvalaki a sajátjával? Tisztességtelen tolakodásnak érzem. Tudom, hogy a közlekedés veszélyes üzem, és azzal is tisztában…..
ricsif 2009.01.25 19:50:28
@illegális:
De lehet, hogy a (majdani) vétlen észreveszi, és még óvatosabb lesz...;-)