Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stannoa

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Pénteken kettő darab írást is kaptunk a West Balkán tragédiáról, az egyik már megjelent pénteken, a másik peidg most.) Mielőtt gondolataim leírnám, szeretném őszinte részvétemet kifejezni a három elhunyt lány családjának és barátainak. A tragédia, amelyet átélnek,…..
Stannoa 2011.01.24 16:54:08
Egy idő után már nem voltam hajlandó elolvasni a kommenteket, szóval ha már valaki említette volna, illetve válaszokat adott volna a kérdéseimre, akkor előre is elnézést.
Ti mi a faszt hisztek?!(tisztelet a kivételnek) Most mégis... Amíg Magyarországon nincs olyan szórakozóhely ahova egy ilyen tömegű közönséggel rendelkező rendezvényt nyugodt szívvel be lehetne vinni, addig nem gondoljátok, hogy nem csupán a rendezvényszervezők problémája, hanem az államé is? Hogy védjék a jövőt? Persze kurvára távol álljon tőlem, hogy arról kezdjek el hisztizni hogy jaj az állam nem biztosít megfelelő szórakozóhelyet számomra. Nem is feladata. Az viszont feladata lenne, hogy áttekinthető jogszabályrendszert alkosson, ésszerű logikus, megoldásokkal, amelyek betarthatóak, és persze ezeket szigorúan be is tartatni. Ez viszont már feladata lenne. De mivel ez nincsen, ezért a klubok és a rendezvényszervezők kénytelenek mutyizásokra, és kénytelenek arra hogy a meglévő ám amíg jön a kenet addig le sem szart jogszabályokat áthágják. Nem azért hogy fosásig szedjék magukat hanem azért hogy egyáltalán érdemes legyen nyitva tartaniuk. Igaza van kedves vendégblgr-nek, itt a valódi változást felülről kellene kezdeni. Felülről kellene a kultúrát támogatni, és a helyzetet stabilizálni, mert ez így ennyire ad lehetőséget.
Az meg hogy " ez a csattogás" nem kultúra, egyenesen vicces. :) Gratulálok. Ha mindenki így gondolkodna akkor egyetlen kultúra sem létezne, mert csak és kizárólag az létezik amit maga mindenki annak tekint. Ez aztán az értelmes hozzáállás. Nekem ez is kultúra, de az is kultúra amit a punkok művelnek. Maximum másik...
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
A Sziget első, rasszizmus elleni napján stílszerűen mi is a témával kezdünk. Nézzétek meg Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című számának magyar verzióját. "Magyar színészek egy csoportjának elege lett a homoszexuálisokat érő verbális és sokszor fizikai…..
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
Stannoa 2009.07.31 12:04:12
@synthesizer:
Egyetértek, valamilyen változásra szükség van mindenképpen, hiszen úgy vélem, hogy a jelenlegi az egyik legeslegrosszabb. Szepessy Zsolt ötlete, mindenképpen egy értelmesebb, normálisabb támogatási rendszert hozna létre... már amennyiben létrejön (erősen reménykedek benne). Tökéletes rendszer pedig nincs, minden kijátszaható :)
Vastagbőr Cenzúrázott szurkolás 2009.03.18 11:01:00
"Kedves Barátaim, megtettük! Megint egy apró lépéssel közelebb kerültünk az ötvenes évekhez! Bravó! Rákosi elvtárs büszke ránk. Ha így folytatjuk, maradéktalanul kiirtjuk a veszélyes, rendszerellenes, szélsőséges elemeket az országból. Akkor minden szép és jó lesz, a…..
Stannoa 2009.03.18 22:13:11
@Virág et.:
Szerintem a B közép az le van tojva, ha olyan lenne a foci akkor tökmind1 lenne hogy milyen akkoris többen mennének ki...
A Fidesznek ismét sikerült bebizonyítania, hogy semmivel sem különb az MSZP-nél. Próbálják ugyan elhitetni velünk, hogy ők az ország megváltói, az egyetlen, patyolattiszta alternatíva a választók számára, de sajnos nem így van. Egyrészt rettentő bénák, másrészt ugyanúgy…..
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
Vastagbőr Az úrinő 2009.01.27 15:10:00
Szűcs Erika szociális miniszter, no comment.Tiszta időutazás egy kellemes MSZMP kongresszusra, valahová a 80-as évekbe. A HírTV stábja akár még hálás is lehet, hiszen az elvtársnő lövethetett is volna, de most -szerencséjükre - elviccelte  ... Ugye az éhség nagy úr.....
Stannoa 2009.01.27 15:50:23
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
Stannoa 2009.01.26 20:52:02
@ufó: Mélységes tiszteletem, hogy egyetlen mondatból tökéletesen jellemeztél és lelki szegénynek nyílvánítottál... gratulálok