Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobiOsz

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába, egy újabb Mol Liga szezon kezd szép lassan a végjátékához közeledni. Örömteli, hogy ennyi év után is fennmaradt a közös bajnokság, az esélyek valamennyire kiegyenlítődtek és újabb csapatok csatlakoztak "hozzánk". Mostanáig egyedül Dunaújvárosban dőlhetnek hátra, ott…..
 Nem számítanak könnyű mérkőzésre Csíkszeredában a HSC Csíkszereda – Ferencvárosi-ESMTK MOL Liga jégkorongmérkőzés előtt. A két csapat az idei kiírásban már öt alkalommal találkozott, amelyek közül kétszer a Ferencváros hagyta el győztesen a játékteret.  A…..
  Ma este rendezik a román bajnokság döntőjének negyedik mérkőzését. A brassói csapat van előnyben, 2-1-re vezetnek a párharcban, de ma itt a lehetőség az egyenlítésre hazai pályán. Nagy Béla edzőt kérdeztük...
RobiOsz 2011.03.25 13:25:52
  Ma a Steaua ellen léptek jégre a csíki fiúk a Szuperliga keretén belül. Tőlünk nem játszott Novak, Virág, Becze és Molnár Zsombor, a hazaiak pedig új edzővel és légiósokkal erősödtek. Mi szereztünk vezetést Hrubynak köszönhetően, de Timaru hamar egyenlített, sőt a…..
A Dab.Docler nyerni érkezett Csíkszeredába 2011.01.22. 15:22 kerusz..
RobiOsz 2011.01.22 18:13:45
RobiOsz 2011.01.22 18:26:43
RobiOsz 2011.01.22 20:24:19
A jövő hét végi Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna előtt összecsap a magyar bajnok EBEL- és Mol Liga-kerete. A Miskolc a tegnapi nagy siker után a házigazda iglóiak ellen mutathatja meg tudását ma este. A Dab.Doclernek holnap másodosztályú osztrák ellenfele lesz. A Dab.Docler pénteken…..
RobiOsz 2010.08.26 15:31:05
   Ma este kezdődött el a Román Bajnokság döntője, itt Csíkszeredában. A szezonban először telt meg a csarnok, mindenki nagy örömére, egy órával a mérkőzés kezdete előtt már bőven érkeztek a szurkolók a csarnokba. A meccs elején minden székely egy…..
RobiOsz 2010.03.14 20:47:15
@alacyka: @csatoimi: ha a csiki jatekosok helyeben lennek akkor bemennek a roman valogatottban jatszani ha hivnak, de amikor a csapat nyer meccset a vb-n es a meccs vegen levennem a sisakomat, de amikor kezdik enekelni a roman himnuszt, akkor a sisakomat visszatennem es elkezdenek korbe korcsolyazni a jegen a himnusz alatt, igy nem romaniaban nem mutatnek irantuk tiszteletet, hanem a vilag elott
Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot…..
RobiOsz 2010.02.06 20:45:47
@derfed: ezzel a videóval megelőztél, én is éppen ezt akartam belinkelni, tudtommal ezért az ütésért Bertuzzi fél év eltiltást kapott. Verot ütése pedig csak annyiban különbözik ettől, hogy Filatov nem sérült le, míg szerencsétlen Moore elég súlyos sérülést szenvedett
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
Az IIHF hírlevelének októberi számában a 2. oldalon jelent meg egy rövid hír arról, hogy a szervezet versenybizottsága (Competition Committee, CC) a tuniszi kongresszuson előterjesztett egy javaslatot a világbajnokságok rendjének átalakítására. A tagszövetségek november 15-éig…..
Jó hangulat, baratságos légkör jellemezte az idei első mérkőzést. NHL-es stílusban érkeztek a játékosok egyenként a jégre. Ami rögtön látható volt, hogy a  kesztyűk, a fejvédők, a nadrágok újak és egységesek. Holnap a Steaua ellen már…..
A válogatott szerdán csak kora délelőtt edzett, Énekes Lajos tréner tájékoztatása szerint Ocskay Gábor temetése után már nem gyakoroltak legjobbjaink. A csütörtök esti kezdőcsapatot csak a délelőtti edzés után hirdeti ki Pat Cortina szövetségi kapitány. De annyi már most…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
RobiOsz 2009.03.29 17:02:54
RobiOsz 2009.03.29 17:36:03
@poraszabolcs: Én nem azt akarom osztani, hogy ki kinek nyert bajnokságot, csak helyretenni a dolgokat.

1. A légiósok nélkül mindkét csapat egy zseb sz... (ez csak személyes vélemény)
2. A hazai-légiós összehasonlítást szerintem nem csak a döntőre kellene szükíteni, mert egy bajnokság nem csak a döntőből áll. A döntőt, hogy megnyerje valaki, ahhoz előbb be kell jutni oda. Tehát az odáig vezető úton is meg kell nézni, hogy ki mit tett azért, hogy ezt a győzelmet lehessen ünnepelni.

Tehát szerintem a légiósok pont úgy megérdemlik a dícséretet és a szidást is, mint a hazai játékosok mindkét csapatnál. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. A MOL Liga alatt egyértelműen a HC-nak ment jobban, a román bajnokságban pedig egyértelműen az SC-nek.

Gratula mindkét csapatnak az idén megszerzett trófeákhoz.
Az elmúlt két bajnokság végén mindig akadt érdekes, vitás eset a csapatoknál az érmek kiosztása körül. 2008-ban az Alba Volán 61 aranyérmet adott játékosainak, 2009-ben pedig a hírek szerint az ellenkezője történt az egyik dobogósnál. Olyan játékos sem kapott érmet, aki a…..
Hajrá Sport Club Elkelt a bronz 2009.03.22 20:06:00
A HC - Sport Club meccs előtt játszották le a bronzcsata negyedik meccsét. A Steaua az első mérkőzésen hosszabításban nyert 8-7-re. A meccs érdekessége, hogy a brassóiak 0-6-ról fordítottak 7-6-ra. A második találkozó 7-2-es bukaresti győzelemmel végződött. Most…..
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
RobiOsz 2009.02.01 17:12:20
@csoka 78: szerintem nem is annyira a felső sarok lövést kéne nekik megtanítani, hanem inkább azt, hogy 1-es emberelőnyben hogy kell felállni, és 2-es emberelőnyben hogy kell felállni az ellenfél harmadában, mert én amióta a sportklubbot ismerem, azóta nem jön nekik össze a felállás, amiután pedig ezt sikerül végre valakinek elmagyarázni, utána meg kell tanulni passzolni is (ma legalább 3szor azért baszták el a felállást, mert valaki vagy rosszul passzol, vagy nem tudja a másik átvenni), ha már megy a passzolgatás is, utána jöhet a felső sarok :)
RobiOsz 2009.02.01 17:23:39
@csoka 78: mondjuk a büntető miatt nagyon nem keseredek el, az nem mindig jön össze a legjobbaknak sem
Az utolsó harmadban nyerte meg az alapszakaszgyőztes a Mol Liga-döntő első mérkőzését, negyven perc után még 2-2 volt az állás. A hivatalos pályaválasztónak volt egy jó formában játszó Mihály Árpádja, a klasszis mesterhármasa elégnek bizonyult a győzelemhez, 5-2.…..
RobiOsz 2009.01.31 22:47:21
@naeztaztáneccerértemhejj: figyelj az is eljutott...szerintem mindenkinek joga van annak szurkolni akinek akar...csak az a baj hogy a sportklub meccseken általában nem sikerül a tisztes tábor magába folytsa a dolgokat és az ellenfél mocskolásával is foglalkozik...holott a többi csapatnál nem igazán láttam ilyet...az pedig hogy a gyergyói a katonának szurkol az éppen azért van, mert inkább a katonának, mint annak aki le piros-fehér zoknizik
másik dolgo ami ma kétszer is megtörtént..a két szünet végén...bemondják, hogy megkérik a szurkolókat hogy civilizált módon biztassák csapataikat..erre kik voltak azok akik a bemondót kifütyülték? én úgy hallottam meg láttam, hogy a Vákár Lajosból a híres B-közép..ez kb annyit jelent ha egy ilyet kifütyülsz, hogy nem vagy hajlandó civilizáltan szurkolni
RobiOsz 2009.01.31 23:12:51
@naeztaztáneccerértemhejj: hát igen, sajnos ez ellen nem lehet tenni semmit...én személy szerint kussolok a pályán amikor valakit mocskolnak...de az hogy már csíki a csíkit vagy barát a barátot azért lekurvaanyáz mert te a másik csapattal tartasz az már durva...az igazság az hogy a hoki romániában elég hadi lábon áll, és ahelyett hogy mocskoskodjunk egymással össze kellene fogni, és valamit tenni azért hogy ez a sport megmaradjon és továbbra is lehessen meccseket nézni..na de mindegy...sajnos ez mindenkinek már nem fér be a fejében...csak saját magunkat röhögtetjük ezzel
A magyarországi hokirajongók lemaradnak a Mol Liga-döntő első két mérkőzéséről. A HC és az SC Csíkszereda január 31-én és február 1-jén kezd, de ezeket a csatákat csak a romániai Sportklub Tv közvetíti. Hesz Máté magyarországi főszerkesztő azt mondta, nem fértek bele a…..
RobiOsz 2009.01.30 13:46:07
@jágör68: A csíki barátokat pedig nem érdekli hogy a TV közvetíti-e, mert kimennek és megnézik élőben.
Az alapszakaszgyőztes elég nagy meglepetésre nem bírt a megerősödött Ferencvárossal, helyszíni emberünk már az első harmad után azt jelentette, hogy ez az FTC nem az az FTC, amelyet a Mol Liga utolsó fordulóiban láthattunk.A lila-fehérek ezzel együtt megszerezték a vezetést,…..