Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tennisangel

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tennisangel 2009.05.20 15:51:25
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
Az kiderült, hogy Delpo egyszerre csak egy fontos lépést tud tenni, meg hogy Roger ellen még mindig félős nyuszi csak a kalapban, de én azért nem bánom, hogy Rafa - Roger döntő lesz Madridban. Federer - del Potro 6/3 6/4..
1. Safina2. Serena3. Dementieva4. Jankovic5. Venus6. Kuznetsova7. Azarenka8. Petrova9. Wozniacki10. Radwanska11. Bartoli12. Pennetta13. Cornet14. Medina Garrigues15. Zheng16. KanepiÉs ahogy Gábor is mondta adásban, előfordulhat, hogy nem lesz kiemelt a 8 között. Tényleg Varázsdoboz.  ..
Tennisangel 2009.05.13 20:30:31
Hát erre csak egy szó van : GÁZ...nagyon GÁZ... @Rita0920: Jaja...ha Dinara is out valami katasztrófa folytán én is falnak megyek...
Tömören lássuk, milyen sorsolást kapott Roger Madridban, és kik lehetnek a legnagyobb ellenfelei az elődöntőig... :)..
Tennisangel 2009.05.10 11:41:22
Hogy ne érjen az a vád, miszerint Nando csak félmeztelenül érdekel, itt egy videó, ahol más oldaláról is megismerhetjük. A spanyol Fundación Talita egy olyan szervezet, amely Down-kóros gyermekeket segít. Évek óta csinálnak naptárakat, melyekben ismert emberekkel…..
Intelligens ember rövidít, mondta a biológia tanárom annak idején, de mivel nem vagyok benne teljesen biztos, hogy minden biológia tanár ezt mondta, megmagyarázom. V.ö. vagyis vesd össze. Mondjuk a tegnapi római eredményeket (különös tekintettel Serenáéra) a tegnapi…..
"Dinara megdolgozott a világelsőségért, ez nem csak úgy az ölébe hullott. Megérdemli, mert jól játszott és jó eredményeket ért el... Ez óriási teljesítmény. Szívből gratulálok, Grand Slam győzelemmel vagy anélkül, ez hatalmas dolog."Jelena Jankovic…..
Tennisangel 2009.05.06 10:21:47
@fmate: Na ez az! Nem biztos hogy attól mert világelső ő a legjobb. De ez szerintem csak WTA szinten...azért a fiúknál így van : ) Én szeretem Dinarát...bár nyerhetett volna még egy két tornát a világelsőség előtt de nem baj : ) Wiliams féle "beszólásokat" meg megszokhattuk már...nem szeretem egyikőjüket sem... Jelena meg azért megemlíti hogy Grand Slam győzelem nélkül lett Dinara is első : )
A vitának vége. Megtalátuk. Íme.  ..
Tennisangel 2009.05.04 12:29:57
Hát ez nagy...xD @Emica: inkább jobb lenne ha maga Federer vezetné...xD
Tennisangel 2009.05.05 09:54:21
@Lindike1: Jah...lehet. Federer csak az anyósülésen... : )
Czink Melinda legyőzte háromban azt a Pavlyuchenkovát, aki Indian Wellsben elődöntős volt. Czink - Pavlyuchenkova 7/6 3/6 6/3..
Most, hogy Petra feltett egy pár kérdést Rafát illetően, elmerengtem, hogy akkor mégis hogy is van ez. Én még úgy tanultam, hogy mindenkit meg lehet verni, legfeljebb a nagyon jókat picit ritkábban, de ebben a játékban rettenetesen nagy tudáskülönbség egyenlíthető…..
Tennisangel 2009.04.27 17:50:12
Végre leírta valaki. : ) @Lindike1: Ezekből kéne egy embert gyúrni. Azért a röpte mellé kéne még Rog intelligenciája is. : ) gyszer csak megveri valaki.
So Spaniard, we shall go to Rome together, and have bloody adventures. Lássuk, mi vár ránk Rómában, hiszen sorsoltak. A legfontosabb, és az utóbbi hónapok alapján egyben a lehető leglényegtelenebb információ, hogy Rafa ágára került Murray, Roger ágára Djoko. Mert igazából…..
Talán Davy nem olvasta a héten Petra összeállítását, ami -azt gondolom- minden jóérzésű teniszezőt elrettentett egy Nadal elleni meccstől, és szemben Nalbandiannal, kiáll a világelső ellen. Mert összeszedve több évtizedes tapasztalatom minden morzsáját, azt gondolom, csak így…..
Az iskolában nem tűntem különösebben okosnak, na de a teniszpályán!Andy Murray..
Tennisangel 2009.04.25 14:56:56
@ivánkuzmics: Hát jah...bocsi de sztem ez beképzeltség...de ha egyszer megteheti : )
Warning: Keves teniszezők, akik a héten vagy a következő hetekben Rafa ellen vagytok kénytelenek játszani salakon, saját érdeketekben kérlek benneteket, hogy ne nyálazzátok át az alábbi statisztikát, mert elmegy az életkedvetek is.      165-14 - Rafa karrier…..
Ez aligha az a szint amivel elégedett lehetnék. Nem sok örömet okoz a tenisz manapság, csak nem teniszezni, az még sokkal rosszabb.Gaston Gaudio..
Tennisangel 2009.04.23 20:26:37
@giorgio_boy: Én is...felidegesítem magam hogy nem megy, otthagyom az egészet, de aztán nem bírom ki és újra a pályán vagyok^^
Elkészült a wimbledoni centerpálya teteje, ezzel a Rod Laver Aréna után a második olyan Grand Slam centerpálya lett, mely befedhető. Bár ha az elmúlt évek során lezúdult eső mennyiségét nézzük, az elsőnek kellett volna lennie. (Tavaly a Chatrier is kaphatott volna egyet…..
Tennisangel 2009.04.22 15:43:40
Nagyon babonás vagyok. Például térfélcsere után mindig figyelek arra, hogy én álljak fel először a székből. Ha ez mégsem sikerül, akkor arra figyelek, hogy ne lépjek rá a vonalakra. Pályán kívül is vannak állandó babonáim. Például ha megnyerem az első mérkőzést egy…..
Itt van egyben néhány kép, amit összegyűjtöttetek az elmúlt napok összes esküvőjéről...
És annyi kiderül a cikkből, hogy trónörökös érkezik, kicsi Mirkára még várnunk kell, mert előbb kicsi Roger jön. Jól van ez így :)    ..
Ma jelenik meg egy svájci magazinban Roger és Mirka esküvőjének több oldalas képriportja. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a képeket, és megmutassuk Nektek itt a blogon. Csak szekennelné már be valamelyik svájci netező :)  ..
Tennisangel 2009.04.20 16:15:07
Tennisangel 2009.04.20 16:50:18
@Ladyashley: Tuti...xD Ha a Lacoste menyasszonyi ruhákat is forgalmazna akkor az is az lett volna...xD
Tennisangel 2009.04.20 18:19:33
@Katata: Köszi : ) @Ladyashley: Hátigen...de nagyon szép ez a csaj. Roddick meghát...mindig jó..xD Csak azt nem tudom mi a fenéért golfozik...lehet nászajándékba kapták és ki kellett próbálni... : )
Andy és Brooklyn, megelőzendő a paparazzokkal tömött helikopterek zúgásától megzavart esküvőt, gyorsan összeházasodtak péntek este. A People.com-ról olyan nem elhanyagolható információkat tudtam meg, mint hogy alkonyatkor volt a gyertyafényes szertartás Austinban, a…..
Kommentek között már nézhettétek, de kiteszem ide is a Gladiátor-sorozat folytatását, ezúttal a kedvenc ételekkel. Az a legjobb, amikor a mama főztjét dícsérik, mint Roger, Nalbi és Hal, meg persze Verda, aki a madridi családi étteremben szeret enni. Eddig is volt egy olyan gyanúm,…..
Tennisangel 2009.04.17 18:57:56
@ettumifilii: Egyetértek...Federert tudjuk hogy értelmes( a legértelmesebb): ) bár Roddickot nem igazán értettem mit mondott olyan gyorsan beszél...
Czink Melinda óriási csatában legyőzte a 4. kiemelt Nadia Petrovát a charlestoni tornán, és negyeddöntős! Petrova az első szettben elhúzott 4-0-ra, de aztán Melinda összekapta magát, így már az első szett sem lett olyan nagyon csúnya, bár ezt még elbukta. A második játszmában…..
Egyszerű kérdés a teniszezőkhöz: Melyik a kedvenc filmed? A válaszok viszont nagyon viccesek. Azon gondolkoztam, hogy a Gladiátor és a Rettenthetetlen (Braveheart) vajon valamilyen egyezményes jel volt, hogy ha nem jut eszedbe semmi, ezt mondjad? Vagy múlt héten együtt nézték meg mind?…..
Tennisangel 2009.04.16 15:25:05
Tennisangel 2009.04.17 18:51:01
@Lindike1: Hát persze : )