Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Douggut

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zekbreffblog Netflix 2016.02.03 22:48:00
Amikor megérkezett Magyaroszágra a Netflix, rögtön regisztráltam rá és elkezdtem csemegézni a sorozatok és a filmek között. Most fog lejárni az ingyenes első hónapom és ez alatt az idő alatt azért eléggé kiismertem az előnyeit és a hátrányait. Bár én biztosan maradok Netflix-felhasználó, látom azt…..
Fehér ruha, harangzúgás, galambok, "boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak". Ez a kötelező mesei elem, vágod? És a nők bekajálják. Tudom, mert egyszer még én is meginogtam hogy márpedig nekem esküvő KELL, de azóta sikeresen kipihentem magamból ezt a téveszmét. Millió pro és kontra,…..
Douggut 2015.09.28 12:10:45
Én is csak az index címlap miatt jöttem, de nem ezt vártam. Semmilyen pontos infó nincs, semminek nincs utánajárva. Én férfiként akartam lagzit. Ez az élet egyik állomása, kár kihagyni. Ha valakinek van egy kis esze és utánajár a dolgoknak, százezreket lehet spórolni.

gchg jól összeszedte, de írnék hozzá.

Polgári: Valóban ingyen van, nekünk külön címre kiszállás, és szombati időpont miatt volt 25.000. Ha ugyanúgy kijöttek volna, de pl szerda délben, akkor ingyen lett volna.

Templomi: Ez sem "zsebbenyúlós". Ingyen volt úgy, hogy 100km utazott a pap. templom díszítése volt 5000. Jegyesoktatás szintén ingyen van, persze pap válogatja, de nekünk 4 alkalom volt. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy sexről és gyerekvállalásról jól megmondja hogyan kell. Teljesen hétkönapi dolgokról elbeszélgetunk beleszőve a vallást. Egyáltalán nem gondolta, hogy szűzen házasodunk.

Helyszín: Mi itt spóroltunk sokat, mert egy számunkra fontos, de nem felkapott helyszín volt olcsó szállással, kajával. Azt hiszem vendégenként kijött 10.000-re kaja+szállás

Vőfély: Ez én baromságnak tartom. Saját esküvőmön ne mondja meg valaki, hogy milyen hülye játékot csináljak. Az viszont abszolút hülyeség, hogy nélküle nincs buli és szétszélednek az emberek. Ha olyan a társaásg a vőfély sem tartja őket egy helyen. Mi vacsorától (18:00) reggel 5-6ig táncoltunk, soha nem volt üres tánctér, és mindenki dicséri azóta is a hangulatot, amit senki nem irányított. Így is volt nyitótánc, torta vágás, tányértörés, mennyasszonytánc stb.

Zenekar: Szerintem ez az amire érdemes költeni, 4-5 fős zenekar 200.000 volt a fenti 12 órára. Jó bulit csináltak, el se tudom képzelni, ezt egy DJ-vel.

Fotós, videós: Szintén amire érdemes költeni, mégis ezt fogjátok évekig nézni. Full HD videóval, profi emberekkel, hajnalig videózás, fotózás, külön jegyesfotózás 200.000

Ruha: Ezt ki hogy szeretné, mi szerintem a középkategória alját súroltuk

Gyűrű: Mi kinéztünk egy gyönyörű gyűrűt, ami szalonban kb 250-300.000 lett volna darabja, ötvös ugyanazt megcsinálta 140-ért a kettőt

Meghívó: házilag a legjobb, voltunk tervezőnél és borzalmakat ajánlott, amit mi ajánlottunk azt mondta nem csinálja meg. Így megcsináltuk mi.

Torta: Ismerős csinálta és szép lett. Miért végezné dobozban? Szépen vágjátok és osszátok a vendégeknek.

Ital: Saját pálinka, bor. Sör, üdítő nagykerből ha van rá lehetőség, a bontatlant visszaveszik. Volt a társaságban kb 3-5 ember aki whiskey-t, vagy mást ivott volna, de ők is szívesen itták a pálinkát.

A fenti, meg még amit nem írtam (dekor, ajándék, stb) 70-80 főre volt 1,5 millió
A Homár továbbra sem érti, mitől lesz valakiből kiemelt ügyfél egy telefontársaságnál? Mindenki kapott arany- és platinakártyát nem? Vagy mert flottában sokkal kevesebbet fizet? Mindenesetre az eset magában is felháborító, ha egy újonnan vett telefon miatt 14 alkalommal kell…..
Douggut 2011.09.16 16:13:54
@atpijkamo: samsung s5230 volt az nagyon nem okos :), és elvileg a firmware frissítés garanciavesztésssel jár nála, még androidnál ha jól tudom nem.
De ha egy rakás kaki volt az eredeti gondoltam majd én megjavítom, nem sikerült
Douggut 2011.09.16 16:25:29
@atpijkamo: Azért sokáig tartott, mire rászántam magam. Csak mikor mindentől újraindult két szerviz után is, és a másik szoftvert meg dicsérték, hát mondom ha nem jön össze, majd eljátszom a naiv ügyfelet a szervizben.
Egy nagyon hálás (vagy hálátlan?) témával szeretnék ma foglalkozni, méghozzá a különböző főiskolai és egyetemi szakok szükségességéről, illetve szükségtelenségéről. Már előre félek attól, hogy milyen háború lesz a kommentek között ahol a virtuális bitófán én…..
Douggut 2011.09.12 13:04:55
@janper: algel, és nem azt mondtam, hogy nem hasznos, hanem hogy én nem használom azt a tudást. Nagyon is hasznos, viszont nekem nem feküdt, utána AdatB meg nagyon is. Ezzel is foglalkozom.

Azon mondjuk én is csodálkoznék, ha VIK-en végzett nem tudna elhelyezkedni. Az MSc-s résszel viszont nem értek egyet. Fizetésben és lehetőségekben sincs semmilyen különbség BSC, és MSC között.
Douggut 2011.09.12 15:02:18
@EvilHedgehog: A kreditrendszer előnyeit akartam kiemelni, szóval nem mondtam, hogy a BME-n nem jó. De ha már itt tartunk, 5éves képzésen jó volt viszont bsc-n már megnyírbálták, és csak 2 tárgyból volt kereszt, persze nem igazán abból, amiből sokan buktak, vagy továbbhaladás miatt kellett volna. Ezekből úgy rémlik voltak viták.
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
Csupa elégedett torkoskodó ír a tegnap estéről, meg is vagyunk lepve. Tényleg nem történt semmi incidens? Mindenesetre jó tudni, hogy fellendülőben a magyar vendéglátás. Vagy csak még nem tértek magukhoz a megmérgezett vendégek? Az ajánlót köszönjük Doug-nak.Sose voltam torkos…..
Attila 5 év hűség után megtudta, mennyivel kellemetlenebb a biztosítónak, amikor neki kellene fizetnie. Az Allianz közel másfél hónap "mérlegelés" után 90 ezer forintra becsülte a villámmal kivégzett félmilliós számítógépparkját:Az első kapcsolatom a biztosítóval…..
Bangkok Charlie 3 éve írja blogját Thaiföldről, a legkülönbözőbb témákban. Hírek, információk, hasznos vagy érdekes apróságok, mítoszok, tévhitek és cáfolatok. Gazdagon illusztrált, friss posztjait idén tavasszal rendszeres viszontláthattuk az Index.hu címlapján is.Tudja-e…..
Douggut 2009.09.15 14:58:55
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
Douggut 2009.09.15 14:50:35
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Kedves Erynnis!Kérdésem a következő. Végre sikerült sok-fordulós pályáztatási eljárás során 1 multinál…..
Douggut 2009.09.15 14:49:21
Most jutottam hozzá, hogy átolvassam az első BÜ-posztot, TWÁ írását az Aldi szupermarketről, és mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Homár kommentelőinek: kétszázötvenvalahány komment volt, amikor elkezdtem átfésülni, és a végére maradt 103. Vagyis a hozzászólások majdnem…..
Douggut 2009.09.15 14:44:50
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
Van ez a jópofa kis típushibája a MacBooknak, mondjuk úgy, hogy találkoztam már olyan tulajdonossal, akit nem érintett a probléma. Arról van szó, hogy a kijelző körüli kereten van két vízszintes csík, kitüremkedés, ami úgy megüti a laptopnak azt a részét, amin többnyire a…..
Douggut 2009.01.25 18:22:35

Régóta olvasom a blogot, de most kénytelen voltam reggelni, hogy kijelentsem Egy nagy
sz@rt!

Nekem szeptemberben repedt először (sárgaság sehol), akkor kb 9hónapos volt. Almárium be, cucc rendel pár hét múlva csere és kész nem kellett otthagyni.

Majd novemberben újra repedt és már sárgult is (értsd szarabbat tettek rá, megkérdeztem). A nő tényleg kedves, de egy kérdésemre se tudott válaszolni mindent bent kérdezett meg. Kiderült hogy valamikor okt-nov környékén vezették be ezt az otthagyod módszert. Én se tudtam otthagyni, de akármit mondhattam akkor is ott kellett volna.

Jövő héten vége a vizsgaidőszaknak, akkor tudom leadni 4-5 napra.
Ha meg ez az e-mail-es rendszer működik akkor meg rájuk borítom az asztalt, hogy miért kell otthagyni.

Szóval tényleg érdekel, hogy oldottad meg.
Douggut 2009.01.25 18:50:50
@stevejobs: Én is mondtam, hogy ez csak vicc lehet meg hát még is hogy. Erre azt mondta vegyem ki a vinyót...
Ez volt aztán a segítség. Ha hazaviszem betolom a videóba és majd nézem a tvben.

Na mindegy szerdán megyek és minden kiderül.