Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morena

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztem még az ugróbékára? A kutyanyelves perselyre? A törpeautóra? Találtam egy boltot, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek játékai vehetők meg olcsón. A napokban egy belvárosi üzletben, a Zsigray stúdióban jártam, Budán, a Fő utca 12-ben, a Clark Ádám tér közelében.…..
"Mellékletben Shiva, a bullterrier kislány, aki mindjárt 3 éves lesz! A világ legnagyobb színésznője, legszelídebb játszópajtása – a gyerekek örömére. Hobbija az állandó kaja-szkennelés, és ha 10 percenként valaki nem simizi meg, szinte rosszul lesz. J Lazázik a…..
morena 2011.02.15 13:38:06
@Dr. Körömlakk ®: ezt itt:)))
www.youtube.com/watch?v=dEIWhAHIjHg
Mégtöbb CUKIság a "nyanyánkról":)))
morena 2011.02.15 17:19:12
@Frigyesur: ...ahelyett, hogy ledobták vóna' ezeket a buta és agresszív kiskutyákat a Tajgetoszról, mi?
A nevelés télleg' fontos, és nem csak az állatvilágban. BULL TERRIER továbbra is CUKI, Shíva továbbra is NEKEM a legcukibb! ..az aligátor én spec. meghagyom neked, sok sikert hozzá!:)
morena 2011.02.24 18:49:39
@Orbán Mariann: szia Sorayama vagyok :) köszi a linket, egy élmény volt! nagyon szép a malacotok! jó az összefoglaló is! volt nálad is egy két frigyesúr láttam öket.. nem kommentálom inkább ;)

üdv és csók a bojlernek :))
...
...
najó a tacsi mixnek is egy simit!
 Tegnap a munkából hazaérve,hulla fáradtan próbáltam rávenni magam a hajmosásra,amikor megcsörrent a telefonom.Robertó hívott,hogy menjek át,mert balkon-party van nála,és páran borozgatnak,meg dumálnak.Mondtam neki,hogy egyenlőre nem igérem meg,mert alig élek,de a fürdés…..
στην Αθήνα.. Kapd elő! 2009.10.20 01:19:47
 Gondolom az írásaimból is kiderült már,hogy nyitott vagyok az új dolgokra.Elvégre azért jöttem ide,hogy magamba szívjam a görög nyelvet és kultúrát.Próbálok odafigyelni minden apró részletre,például szívesen tanulmányozom az embereket a metrón vagy a…..
Nem lehet nem szeretni a Duna Tv-t, hiszen elhozzák nekünk a Drót című sorozatot, és nagyon pofás kis reklámkapányt is rittyentettek neki, tessék csak megnézni a televízió bedrótozott honlapját. A másik, ami nagyon tetszik a comment:com teljes stábjának, hogy más csatornákkal…..