Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whoha

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terembura ugyan szokta ekézni a globális felmelegedés elméletét - és meglehet, igaza van (legalábbis remélem) -, de a tavalyi nagyon enyhe tél után újfent nagyjából egy hónapnyi tessék-lássék telünk lett, december közepétől január közepéig. Most, január vége felé már a…..
Korábbi bejegyzéseim között többször bemutattam Kertész Péter blogját: a félelmetes ostobaság és az agresszív cionizmus különös vegyülékét. Vitába szálltam vele, mégsem sikerült megtudnom, hogy mi hajtja a szerzőt és hasonló stílusú kommentelőit - ugyanis tárgyszerű…..
Ma délelőtt három csodás trackbacket találtam, bármiféle komment vagy vélemény nélkül, melyek mind a GayBears nevű, elég nyilvánvalóan buzipropaganda-honlapra vezettek, és a linkelt poszotk között olyan hazug tartalmú is volt, miszerint Gábor Áron cigány volt (ami ostoba és…..
Az MSZP október 23-a előtt meghirdette a szélsőségek elleni rendíthetetlen küzdelmet. Szokása szerint mindekit elhatárolódásra szólított fel minden szélsőségtől. Elhatárolódásra nem vállalkozom (mert ez egy nagyon piszkos technika, amint már leírtam:…..