Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ribizlifrász

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autóbaleset [megrendezett]-láb alól eltétel egyik legszakszerűbb és nehezen bizonyítható formája. Művészi tökélyre szocialista titkosszolgálatok emelték politikai indíttatású merényletekben. (Dubcek halálos balesete.) Rusztikusabb formáját maffia típusú bűnszervezetek…..
ribizlifrász 2009.01.25 13:14:47
@Hivatásos beszólóművész: te a hivatásos beszólásaid helyett inkább fejeznéd be azt a félkész honlapot, amit a hivatásos beszólásaiddal a blogokban reklámozol!
Az ajánlatkérő form ugyanis még mindig nem működik.
Nem mintha ajánlatot akarnék kérni egy ilyen sunyi cégtől.
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
Hóbelevanc Celebgyerek születése 2009.01.23 16:15:00
Megdöbbentő hírt láttam a legutóbb, amikor a boltban - sorban állás közben - a szememmel végigfutottam az újságokat a standon. Hajdú Péter gyermekének szülését nem közvetíti a televízió. Ezt tetézve még külön ki is emelték, hogy az újságok ott tolonganak, hogy ki legyen…..
ribizlifrász 2009.01.25 12:23:57
@dave: ABBAN a világban igen. De mi köze halivúdhoz Hajdú Péternek és Sarka Katának? Egyáltalán, mi köze van ennek a tyúxaros országnak AHHOZ a világhoz?