Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ercsa03

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kispesti Monitor Az igazi Gajda 1. 2014.10.03 18:52:29
„Leütlek b@szdmeg” Gajda Péter rendkívül jól kommunikálja azt a nagy semmit, amire képes. Mindezt azzal a legalább tíz fős kommunikációs stábjával, amit közpénzéből tart fenn. Senkit ne tévesszen meg, hogy átadja a felújított tereket, utakat , kibővített óvodákat, és…..
  Erőszak,gyermek,iskola,viselkedés Sok felnőtt számára természetes velejárója a gyermekek fejlődésének, hogy bántalmazzák, gúnyolják, megfélemlítik, netán kínozzák egymást. Az új iskolaév kezdetén a szakemberek azonban azt állítják, hogy ez a viselkedés nem…..
ercsa03 2009.01.25 12:10:53
9 éves fiamhoz szeretnék használati utasítást.Mióta iskolába jár folyamatosan konfdliktusokba keveredik.1-2. osztályt egy iskolában járta ahol kislétszámú osztályok voltak 17 gyerek.folyamatosan problémák voltak vele.Pszihológushoz,nevelési tanácsadóba jártunk mindenhol azt a választ kaptuk nem a gyerekkel a tanárokkal van a baj.A 3.osztályt másik iskolában kezdtük ahova 4 hónapja jár,de a magatartásával itt is felhívta magára a figyelmet.Félévi értesítőjében a következő áll.Magatartás: gyakran kerül konfliktusba,konfliktus okozó,gyakran nem együttműködő.itthon rendszeresen megbeszéljük a konfliktus okát amit mindíg valakire áthárít ő sohasem hibás.1-2 napig úgy tűnik megbánást tanúsit azután minden kezdődik elölről.idegen környezetben (tábor) ugyanígy viselkesdik ami miatt nem szívesen viszik többé.szeretnék olyan megoldást találni ami neki a környezetének ls nekem is jó lehet.Hetente 3x jár úszásra 1 évig karatézott,sakkozott ezeket ajánlották nem segített mindenhonnan a magatartása miatt elkerült.Ha nem közösségben van csak egyedül pl pszihológusnál csak vele foglalkoznak teljesen közreműködő itthon is .Olvas egyedül játszik logikai játékokat szivesen megold a bizonyítványa átlag 90% aki tud kérem segítsen.fizetős szakemberhez sajnos az anyagiak miatt nem tudom elvinni egyedül nevelem a két gyermekemet minimálbérből.Előre is köszönöm a segítséget ercsa