Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakjamuni

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ab: A portál felel a kommentekért, akár moderál, akár nem Az Alkotmánybíróság szerdai döntése szerint az internetes szolgáltatók felelősek az oldalukon megjelent jogellenes közlésekért, kommentekért, akár moderálják azokat, akár nem. A Magyar Tartalomszolgáltatók…..
sakjamuni 2014.06.14 16:33:48
Nádját sürgősen kórházba vitték, mert túldogoztatták (napi 320 zubbonyt kell varrnia!!)Mása magánzárkában van, folyik a meghallgatása - fegyelmi eljárás folyik ellene, amiért a magánzárkában nem ébret fel magától (csörgőóra és bármilyen más segítség nélkül) CIKK a…..
VHK - Veled haraptat csillagot(Szerzői/Stereo) Amikor a nagy három órás Pecsabeli visszatérést követő évben, azaz 2010-ben kijött a Vágtázó Életerő VHK-idéző albuma, már lehetett tudni, hogy az új fejezet első bekezdéseit faljuk, és kiderült, hogy jó nekünk. A piár szöveg…..
sakjamuni 2013.01.14 16:31:49
A Föld alatt csupán 2 mérfölddel megdöbbentő dolgok léteznek. Ha képesek volnánk ide behatolni, azt tapasztalnánk, hogy nappali világosságban fürdő gigantikus „zsebek” találhatóak a rétegek között, majd megpillantanánk a hatalmas, belső óceánt. Egy ilyen…..
sakjamuni 2011.11.01 19:38:17
Főleg Svájcban és Németországban egyre több szegényebb fiatal űzi ezt az új extrém sportot. A pszichológusok szerint csak átmeneti a hóbort. A kevésbé tehetős szülők gyerekei magyar forint alapú, több hónap lejáratú hitelből szórakoztató elektronikai cikkeket, autókat és…..
sakjamuni 2011.09.26 17:05:17
Android Dinnyeanalízis 2011.08.26 13:03:00
Az elmúlt órákban 15 percenként háromszor is megkaptuk ezt az alkalmazást, úgyhogy ez alapján valószínűsíthető, hogy a magyar androidos társadalom legalább minden harmadik tagja ebben a pillanatban éppen vadul görögdinnyét analizál. Merthogy van erre is egy app. Szegedi…..
sakjamuni 2011.08.29 11:50:29
Mik derülnek ki ... 2005-ben az Arénában lépett fel Marilyn Manson. A koncert ellen egyesek tiltakoztak, mivel szerintük Marilyn Manson a Sátán földi helytartója ... Az egyház szerint, aki részt vesz a koncerten, az valamilyen módon a Sátán mellé áll. A Manson-ellenes kampány…..
Egy rocktörténeti könyvsorozat bemutatóján nemrégiben azt hallottam Bródy Jánostól, hogy a XX. század zenéje akkor változott meg végérvényesen, amikor a hangerő növeléséhez már nem kellett mind több embert és hangszert a színpadra állítani. Magvas megállapítás és…..
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Szerintem legyen a faszarcú majom. Mivel más nem vállalja ezért én rá gondoltam és néhány pontban össze is foglalom miért. 1. Egyrészt ugye szimpatikus, döbbenetesen öszinte és hiteles arca van. Ezen a képen éppen tudomást szerzett a jelöltségéről. De próbáljuk ki..…..