Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szirma

152 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak röviden !!! ___hm:)) 2010.10.05 20:48:00
Istenem miért bánt engem a kegyetlen világ? Miért nem talál rám a boldogság? Nem szenvedek hát eleget, Nem kérhetnék kegyelmet? Inkább sújtson kegyetlen vihar, S jöjjön el a halál hamar!!! De nem akarok magányban élni, És még az álmaimban is félni! Nem, nem, nem akarom....…..
csak röviden !!! ___Szeresd______ 2010.04.18 16:09:00
Ne a művészt szeresd_____ A MŰVÉSZETET ! A művészet nekem áldozza varázsát. Ne a költőt szeresd_____ A KÖLTÉSZETET ! A költészet végtelen szórja, eléd szépségét. csókolja rád, a lét örök líráját. Meséli minde élet szép, szomorú,_ ébredő élet___csodáját Irma.....
Minden napot úgy élek, mintha ez volna az utolsó, minden mondatot úgy írok,mintha nem maradna több szó... Ezt most neked, ezt most rólad, ezt most érted--bár nem kérted... De életem része vagy, mikor a szerencse , magamra hagy..... A valóságra eszmélek, az emlékek mögé nézek, és…..
Láttam az embert, rajongó fiút, a csillogó szemét..... Kedves mosolyát,kacagást,... zsebre vágta ecseté,s kezét... Közben komoly férfiként adva ídejét, hitét, kegyét... És láttam a művészt, élt, keze járt, dolgozott, alkotott... Egyszerre adta át mindenét, tegnapot, mát s…..
csak röviden !!! __Szeretlek___ 2010.04.18 16:07:00
Oly régóta szeretlek ! Talán te is érzed,? vagy nem is sejted..? Csak nézem az arcodat s a szemedet.... ÓH DE RÉGÓTA SZERETLEK.!!! Bele remeg testem lelkem, a szivem, majdnem szétreped .. ANNYIRA SZERETLEK !!!!! Itt állsz előttem,te nézel engem,... s én is nagyon nézlek... PISLOGNI SEM…..
Valahol-távol a való világon, messze túl a képzelt határon. Van egy egészen piciny ország, az a hely ahol az állmokat írják. A szép állmokat zsákokba varrják, aztán a kis manók mind széjjel hordják. Viszik a világ minden részére, s belehintik az élők szemébe. Az álommanó…..
Csókkal csititsd csügget számat míg forró éhed szenvedem, s hadd leheljem ajkaidra gyönyörű vagy meztelen... Resszkess belé részegülten szörnyű vággyal úgy kívánlak, halld szívemnek szép meséjét, most az egyszer én imádlak.. Fájd lelkemnek dobbanását mert holnap reggel…..
Barátod az, ki akkor jön, ha kell, Kit nem a pénzed, s a rangod érdekel. Aki előtt nincsenek titkaid, s rohan, ha hívod, mindegy, hogy hol lakik. Nem számít az sem nappal, vagy éjszaka. Akinek fontos egy barát "jaj" szava. Akivel gyorsan rohan az idő, de ha hiányzik, holnap…..
BOLOND SZÍVEM CSAK ZAKATOL!, ÁLLANDÓAN RÁD GONDOl!, FÉLEK, HOGY EZT NEMLEHET!, NEM TUDOM-MOST MIT TEGYEK?, BOLOND SZÍVEM________BOLOND SZÍVEM!!!___________ MONDTAM MÁR,"" HOGY NEM LEHET""  ..
Fájdalom járja át lelkemet, mert nem lehet velem akit szeretek". Olyan távolvan tőlem s mégis közel", de érzem enyém soha nem lehetel. Bátorság nincsen bennem!,meg aztán nem is tehetem. Égbe kiálltanám szívesen. CSAK IS Ő AZ ÉLETEM !!!!!!!!!!!!!! Irma.....
csak röviden !!! ____A szívem____ 2010.04.18 16:03:00
Oly sok embert rejt a szívem, Akikért harcolnék hűen. Oly sok ember nyúlna felém, De nekik nincsen remény. Fáj, fáj, hogy csak egy vagyok, Így osztódni nem tudok. Nem marad semmi hát, Csak a sziklaszilárd barátság, Mely erős mint a szikla. Nincs aki földbe tiporja. A szikla is…..
Mikor elmentél, úgy éreztem szabad, vagyok, nincsen határ, De rá kellett ébrednem, hogy az égen nem szállhat törött szárnyú madár! Lelkem megtört, sebzett, mintha kés hatolt volna belé, De nem, így nem járulhatok a Teremtö elé! Még itt vagyok és küzdök, harcolok, Emberrel,…..
Ha könnybe borúl szemed, Szomorú vagy és magányos, Vagy ha nem tudod éppen Elviselni a világot. Érezd, hogy fogom a kezed S veled vagyok, És tudd, hogy Van, aki szeret, szeret nagyon. Ha túl messze van, Mit el akarsz érni, és nem tudod, S irigyeled a másikat, akit tovabbjutott De…..
Mit tehetek érted? Én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, és azt hiszem már észre vetted, a jó tündér nem én vagyok.! De ha eltünne az arcodról ez a sötét szomorúság, úgy érzem, vannak még csodák.! Mit tehetek érted?,hogy elüzzem a bánatod, hogy lelked…..
csak röviden !!! _Veled leszek____ 2010.04.18 16:00:00
Egy ágy, melyhez kötődik sok-sok álom, Egy barát, ki mellett önmagam megtalálom. Egy kép, mely szobám polcán díszeleg, Egy délután, melyet létrehoz egy csodás barátsereg. Elmegyek most kis időre, De ott sem fekszem majd a kőre. Ugyan más ágy vár rám, ott, hová megyek, De az…..
Szeretlek, s nem mondtam el jól sosem Szeretlek, s úgy tűnt néhanap, hogy nem Szeretlek másban is Szeretlek végleg s ártatlanul Szeretlek annyi szerelmen túl Szeretlek akkor is, ha mást hiszek Szeretlek akkor is, ha más szeret Szeretlek szótlanul Ahogy a béke hozzám simul S mikor a…..
csak röviden !!! _egy perc___ 2010.04.18 15:57:00
Gondolj a múltra, ha egy percig is, hiányzok!, Gondolj rám,mert többé már nem hibázok!. Gondolj rám, ha már mindenki elhagyott!, Gondolj rá, hogy én melleted vagyok!. Gondolj még egyszer az utolsó képre," GONDOLJ RÁM KÉRLEK??,CSAK EGY PERCRE!" Irma......
ÁRVA A SZOBÁM! Őrjöngő vágy toporog benne ; bőröd selyme simul érdes tenyerembe; tárva-nyitva ajtóm, hogy fénnyel tudj jönni., s létem a létedért, meg tudjam köszönni. ( Irma..
csak röviden !!! _Örök__________ 2010.04.18 15:56:00
Amikor a teher már nehéz, Kezembe simulva segít, Egy mindörökkön álldott kéz. Amikor már a lét is fáj, Láthatatlan szem simogat, Rám csókol egy hangtalan száj. Ha érzem nem bírom tovább, A szívemhez hajolva, Erőt ád az édesanyám.. Irma......
Istenem miért bánt engem a kegyetlen világ? Miért nem talál rám a boldogság? Nem szenvedek hát eleget, Nem kérhetnék kegyelmet? Inkább sújtson kegyetlen vihar, S jöjjön el a halál hamar!!! De nem akarok magányban élni, És még az álmaimban is félni! Nem, nem, nem akarom....…..
Veled a kín is, édesen keserű pillanat. S akkor is szeretnélek ha szememből könny fakad! Minden vágyam együtt lenni veled, Csókolni ajkad, nézni szemed! Akarom, hogy te légy az álmom, Hisz a legszebb szerepet neked szánom! De erös a sodrás elvisz az ár, S tudom minden este más karja…..
Amikor tudod,hogy nem jön, de mégis várod, Amikor tudod,hogy kár volt az egész mégsem bánod, Amikor meglátod és hevesebben dobog a szíved, Amikor érzed,hogy érte remeg két kezed, Amikor várod hogy újra eljöjjön a pillanat, Amikor várod,hogy ismét odaadhasd magad neki. Amikor…..
Ha újraalkotsz, Teremtő Istenem legyek bármi, miben kedvedet leled csak egyet kérek, én, ha kérhetek emberré újra ne formálj engemet... bármivé leszek, parancsod szerint csöpp kavicsod, mit görget jeges ár hányódik, kopik, míg csak létezik s homokszemként végső nyugalmat…..
Mért van az, hogy véget ér az álom, S mi valóság volt többé nem találod? Egyedül vagy újra, nem ölel át senki, Pedig Te még tudnád Őt szeretni. Aztán jön egy másik, de Te meg se látod, Mert aki elment, még mindig visszavárod. Mért van az, hogy Neked nem sikerül semmi? Ő volt…..