Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botoskölönte

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
botoskölönte 2009.11.02 14:32:53
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
botoskölönte 2009.03.04 14:30:25
A TV2 szappanoperájában hétfőn debütált először Pongrácz Barbara szerepében Legerszki Kriszta. A sztori szerint Barbarát olyan súlyos égési sérülések érték, amikor karácsonykor felrobbant a kórház irodája, hogy plasztikai sebész tudta csak összerakni az arcát. Akik…..
botoskölönte 2009.02.24 19:08:29
@galasa:
Na és az IQ mínusz 'sók" délutánonként jobbak?
Voltam ma a dokinál, és akaratomon kívül hallottam az épületes csevejeket a nénik között: josibarat és mónikasó vitte a prímet!
Könyörgöm: hova lett a nívó a tévékről???
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
botoskölönte 2009.01.28 08:52:13
A MÁV néhány napja látogatást szervezett újságíróknak a pályavasúthoz tartozó menetirányítók székházába és a Keleti pályaudvar közeli irányítótornyába. Az érdekes, szakmai kérdéseket is fölvető programról terveim szerint más módon is beszámolok majd, elsőként…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..