Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corvet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
corvet 2009.02.11 12:17:02
@KABARCZ:

Köszönöm a hivatkozást. Visszakanyarodnék az állam fogalmára, és a demokrácia lehetőségére, lehetőségeire.

Az önképzés nyilván az ember, kiváltsága, vagy sem lehetősége, esetleg a gondviselés csodája. Ha ez nincs úgy mégis állami feladat, ami a politikai törvényhozókon, összefüggésrendszereken múlik, vagy sem.
Ha egy polgármester letartóztatnak, mosta törvényhozók fő gondja nem az , hogy ez hogyan lehetséges, hanem az, hogy hupsz hogyan szavazunk a pénzek elcsaklizásáról! Hiszen oda a szavazati arány egy cinkosunk kiesett! Tehát gyorsan mondjon le-á-la torgyán...

Nos ott ahol alap érték a lopjunk, csaljunk, tiporjuk le a szomszédot, és különben is a k...anyját mindenkinek... Nehéz embernek maradni, vagy ki tudja....
-Más a hivatkozásra: Ütni tényleg nehéz és nem is megoldás, de ki mondja meg hogy mi az út és hol van.
Ennyi most ...
"2001. szeptember 11-én egy utasszállító gép fedélzetén az utasok legyűrték a terroristákat, és megakadályozták, hogy elérjék a céljukat. Valamennyien életüket vesztették. Hősök. Vajon mi volt meg ott, akkor azokban az emberekben, ami nincs meg bennünk, amikor hagyjuk magunkat kirabolni, amikor csak nézzük, hogy elbánnak valakivel a szemünk láttára, amikor hagyjuk, hogy büntetlenül kiverjék a fogunkat, megzavarják az álmunkat, vagy csak lehetetlenné tegyék a boldogulásunkat. És szinte mindegy, hogy ezt terroristák, gátlástalan bandák, büntethetetlen kölykök, vagy magukat legitimnek tekintő államférfiak teszik velünk.

Szeptember 11. fölrázta Amerikát. Az emberek elutasították a félelmet. Vajon velünk, magyarokkal mit tesz február 9-e? "

Ez is érdekes, és nyilván lesz még néhány hivatkozás is a hősökre, akik fellázadtak a terror ellen, vagy az is lehet, hogy egy F-16 likvidálta... Ezt is ki tudja? NA itt is a híralkotók, az állam, a törvényhozók befolyása.
Ha Manhattan középső városrészén lakik az ember, ahogy a New York-i magyar évadra kiküldött tudósító, szükségszerűen esik át a három fázison, miszerint először úgy érzi magát, mint egy dzsungelben, ahol a fák helyett toronyházak magasodnak. Aztán egyesével nézve az…..
corvet 2009.01.25 06:37:27
index.hu/kultur/klassz/extrmagy/

Itt az évad költségvetéséről is lehet olvasni.
Még egy kockát nem láttam, láttunk a megvalósulás sikeréről. Ez az írás is csak a látképpel foglalkozik. A madárláttával, meg a megvesztegethetetlen "amerikai pitével" Az kell nekem fontos is szép is, szeretjük is a szabadság fantomját.
Pas malle. Nagy kihívás lehet írni az eseményről.
Persze messze van. Ozt a futár hajóval hozza a híreket. Gondolom a nagy faluház, a T. ház minden fontos membránja kint figyeli az eseményeket.
A nyitó buli biztos jó volt,ingyen kaja pia, most mőg mindenki másnapos, ezért az őshazában a hírstop! Hiller papa meg izgul. Van még rá ideje.