Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biaggio

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon durván emelkedett az egy-egy állásra jelentkezők száma. Konkrétan ez azt jelenti, hogy most fele annyi álláshirdetés (nyitott pozíció) van a munkaerőpiacon, mint a válság előtt, viszont a pályázók száma duplázódott. Ez nem csak az elbocsátásoknak köszönhető (az index…..
Mára ismét egy beszkennelt újságkivágás. Az állásbörzékre ugyebár komoly multi cégek mennek ki standdal, HR-es mucusokkal, hogy a jövő tehetségeit, bla-bla. Persze nem, mert azokat már lenyúlják korábban, az iskolapadból, de imidzs szempontból, a cégek megismerésére, meg…..
Olvastam egy rövid cikket a HVG-ben, amely arról szól, hogy a fejlett világ országaiban egyre gyakoribb, hogy a szülők képviselik a füvezéstől, piától agyilag reset-elt, secondlife és facebook függő, a valóságtól elszakadt, önálló döntéshozatalra…..
Az Urbanista olvasói a világ legjobb olvasói. Nem csak remek témákat vetnek fel, de ki is dolgozzák azokat! Ezúttal Áginak jár nagy köszönet, aki először az alábbi levelet küldte nekünk:   Helló! Kisebb (és nagyobb) rendszerességgel olvasom az urbanista.blog.hu-t, és a…..
Releváns információ szakmai önéletrajzból:"Szenvedélyes pecás vagyok. Amikor csak tehetem, a vízparton ülök és riogatom a halakat."Nyelvtudás - két mondat, mégsem derül ki belőle a konkrét információ:"2005. szeptemberétől tanulok heti kettő alkalommal 90 percben…..
Biaggio 2009.02.02 20:45:01
@hátpedigezígynem: Igen, ilyen önéletrajzok vannak (csak azt nem tudom, sírjak vagy nevessek)

Ez mind oké, amit írtál. Az interjúztatónak is az a jó, ha az interjúalany felkészült, normális, stb. Ha kapsz visszajelzést, nem szokták indokolni? Érdemes lenne visszakérdezni esetleg, hátha valahol kiderül, hogy pl. a fizetési igényed magas.
Biaggio 2009.02.03 10:23:34
@hátpedigezígynem: te azért ne ordíts rá az interjúztatóra, mert lehet, hogy a kényszerzubbonyt hozatja :))

Komolyra fordítva, elég fura ez az interjúhelyzet... engem tipikusan arra emlékeztet, amikor két felkészületlen vezető az interjú előtt két perccel megtudja, hogy interjúztat "valamire"... ez a felkészületlenség pedig szerintem nem megengedhető.
B-oldal Legjobb zenecsatorna EVÖR 2009.02.02 09:22:00
A Deluxe Music helyreállította a szememben a német nép becsületét. Pedig a South Parkban már a genetikához fordultak, hogy kijavítsák az Isten által elkövetett hibákat, "például a németeket". Mert amellett, hogy nagyon komoly előadók, mint a Tangerine Dream vagy a…..
Kérlek, nyájas olvasó, sorold be magad az alábbi kategóriák valamelyikébe. Hasznos lenne tudnom, hogy a napi 180-200 olvasó milyen körből kerül ki, segítendő a post-ok témaválasztását. Köszönöm előre is mindenkinek a klikkelést! ..
Biaggio 2009.01.24 22:51:05
@Hunter Milo: Lehet, hogy nem tobzódik, de a vállalati HR is ittvan :)