Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZBBfan

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvét előtt a csepeli Radnóti Művelődési Házban lépett fel a ZBB a Greenpeach és az RB Kapitány Emlékzenekar műsora után. A zenekar profizmusát dícséri, hogy az előzenekarok után az átszerelés és a technikai beállítás pontatlanságai ellenére is szuper volt a…..
Remek kis interjút adott Fischer Laci a ZBB márciusi szarvasi koncertje előtt. Halgassátok meg, mert sok mindent meg lehet tudni a zenekarról és a terveikről.Ráadásul az interjú alatt a most készülő promó-CD-ből is hallhatunk egy kis bejátszást - igaz mint aláfestő zene - de…..
ZBB, ZBB, ZBB....még, még, még...ennyi nem elég........skandálta a közönség pénteken este az Old Man's Music Pubban. Teljes teltház és forró hangulat: így lehet jellemezni a ZBB Old Man's-beli debütáló fellépését. Válság ide - válság oda - azért a jó zenére van igény!…..
...igencsak forró hangulatúvá vált a ZBB első fellépése alkalmából. A meglehetősen hideg idő és a hét eljei munkanap ellenére is sokan kíváncsiak voltunk arra, hogy mivel is rukkolnak elő a fiúk ezalkalommal. És természetesen nem csalódtunk - gondolom ezzel mindenki egyetért,…..
Igazi fénypontot jelentett a január 22-i Nemzetközi Retrock & Blues Találkozó, melyből kissé feltöltekezhetettünk ebben a januári zimankóban. Török Ádám lelkesedése és a zene szeretete már a 6 órás monstre koncert elején "bemelegítette" a szép számban jelen…..
December közepén külön bejegyzésben én magam is arra buzdítottam minden rockzenét kedvelő társamat, hogy ha szeretné a ZBB-t Sitkén hallani, akkor adja le szavazatát a zenekarra!A szavazás határideje a vége felé jár és holnap lezárul!Természetesen az első felhívások óta…..
2010 első esős januári bulija akár a ZBB egy éves évfordulóját megünneplő fellépés is lehetett volna! Tavaly januárban hallhattuk az első híreket a megalakulásukról, azonban az első fotó 2008. december 23-án készült róluk - így akár ezt a dátumot tekinthetjük a…..
Így, az újév első napjaiban - kipihenve a szilveszter fáradalmait - idézzük fel az  utolsó előtti óévi buli néhány pillantatát a Téglagyári Megállóból. Sokan voltunk kíváncsiak a fiúkra, akikben ismét nem csalódtunk! Aki jól akarja látni őket a színpadon, annak…..
Örömmel olvastam a felhívást, hogy ha szeretnénk Magyarország legjobb rockzenekarát Sitkén is hallani, akkor szavazzunk! Egyetértek, szavazzunk és bízzunk benne, hogy eredménye is lesz!!!Kíváncsi vagyok, így hát csináltam egy gyors statisztikát:December 20-án, vasárnap estig az…..
Szépen gyarapodnak az új saját ZBB-szerzemények és remélem hamarosan megjelenhet CD formában is. Én nagyon várom már!!!!De addig is szeretném megosztani veletek a legfrissebbek szövegeit, hogy a bulikon együtt énekelhessük a bandával:Mondd, hogy újra szép lesz...És a nagy…..
Ismét egy rövid fényképes beszámoló a szombati koncertről Igazi örömzene volt!  Kirobbanó formában volt a banda, ez sugárzott belőlük, úgyhogy a színpad előtt egy gombostűt sem lehetett leejteni! Nagyon jól éreztük magunkat, annyira, hogy a végén dupla ráadást kellett a…..
Jelentem új kedvencem van: "Vihar előtt"!!! Nem őrültem meg teljesen, csak egy kicsit! A ZBB fenti címen debütáló nótája teljesen levett a lábamról. Hihetetlenül jól összerakták a fiúk - penge pontos, kemény alapritmus, melyen egy kissé keleties hangzású dallam szinte…..
Most kicsit rendhagyó beszámolót készítettem nektek! Fotóalbum kommentár nélkül! 2009. október 30. - JOSEFINA Hihetetlenül jó buli volt ismét: A fotókért köszönet Janának!!!A következő buli ismét az Alcatrazban lesz, de ezúttal szombaton, november 21-én este 9 órakor!  ..
Nem mindennapi élmény volt az október 9-i ZBB buli az Alcatrazban! Amikor fél tíz tájékán megérkeztem, a helyszín már szinte tömve volt. Azokat az időket idézte, amikor még nem volt ekkora koncert dömping és nem volt ekkora zenei kínálat sem. Fiatalok, idősebbek és örökifjak…..
Sokszor elgondolkodom, hogy miért is teremtette Isten a zenét, miért kaptunk fület a halláshoz és szivet az érzéshez? Nem tudom - vagy inkább nem tudom megfogalmazni! Talán azért, mert nincsenek rá megfelelő szavak! Olyanok, amelyekkel az igazi érzéseinket kifejezhetnénk....De…..
Új külső, új arculat - nagyobb interaktivitás!A hírlevél feliratkozással az aktuális bulikról kérhető értesítés.Szavazások - videók - koncertbeszámolók, melyekben ti is aktívan közreműködhettek!Egyszerű regisztráció után az új fórum kibővített funkciókkal,…..
A zenekar saját anyaga szépen gyarapodik, megalakulásuk óta mostanra már a negyedik új nótájukat halgathatta meg a Nagyérdemű. A szív-, a lélek- a zene szeretete lüktet ezekből a dalokból, mely profi előadásmóddal párosul! A dalok zeneszerzője Nagy "Liszt" Zsolt, a…..
Még visszatérnék egy rövid bejegyzés erejéig a legutolsó Orczy kerti bulira, mert egy újabb videót fedeztem fel a neten. Ezt nem tudtam volna kihagyni!! Úgyhogy köszönet ezért a mini gitár-csemegéért dobi5978-nak! Részlet a De Ja Vu-ból, érdemes meghallgatni:  (Ha nem indulna…..
Nagyon jól sikerült a buli, köszönet érte! Kellemes estét szereztek a srácok és mire igazán belejöttünk - így közösen - addigra be kellett fejezni. Sajnos, a 10 óra szigora keményen zárórát jelentett. De volt kompromisszum és így kevés ráadás is, igaz light-os, de szép és…..
Rossz hetem volt, valahogy nem sikerült semmi. Legalábbis nem úgy, ahogy szeretném.A kedvem is rossz ezért, ráadásul lassan vége a nyárnak is. Viszont gyönyörűen süt még a nap és nagyon jó, hogy vannak hangulatjavító zenék!!!A hangulatomhoz most talán ez illik a legjobban.…..
Bár még nincs vége a nyári kánikulának és sokan pihenéssel múlatják az időt, estéiket egy-egy kellemes koncerttel megfűszerezve........vagyis a szabadságszezon a zenészeknek soha sem uborkaszezon. De a sűrű a program ellenére sem állt meg az élet, sőt új nóták is születtek.A…..
"...Sosincs pénzem, az igaz. Ez is egy állapot. Sosincs pénzem, az igaz, de azért jól vagyok. Sok dologban bíztam - csodában nem nagyon. Hová visznek a napok, ne kérdezz, nem tudom.  Nem a helyszín a fontos sohasem,  és nem az idő.  Mindig ott ér véget az utam,…..
Igen, itthagyott - minden áldott nap!  Az egyik legcsodálatosabb dal a Zöld a Bíbor Band repertoárjából. Jó volt újra élőben hallani! Elhangzott ez is az árilis 3-i koncerten az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Sajnos a helyszín még nem igazán ismert rockzene…..
Szegény embert még az ág is húzza….meg a nem várt események, mint a ZBB-ét a Rock-tó Caféban. Vagyis rosszul indultak a dolgok. A felszerelés összeállítását a késedelmes szállítás miatt jelentős csúszással tudták csak befejezni, így természetesen a Barbárok…..
Most bukkantam rá erre a felvételre és mielőtt leírnám, hogy miért tettem föl a ZBB blogjába, szeretném, ha megnéznétek:   Nos, mi az első benyomás?? Ez ugyanis a legfontosabb! Egyszerűen azért, mert a zsigereinkből jön és nincs mód az „ideologizálásra”.…..