Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancsera

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sorozatunk 150. része különösen gazdag lesz abszurditásban, két kivételesen erős esetről is gondoskodott nekünk a Magyar Élet.  Az IndexVeszprém helyszíni tudósítása szerint az enyingiek nagyon félnek, senki sem mer névvel nyilatkozni a várost rettegésben tartó…..
Pancsera 2009.02.10 12:09:59
@triumphator: Elég szomorú, hogy egy ilyen fasz*alap még mindig oktathat, sőt, nyilatkozatot adhat le a tévében. :-/
Pancsera 2009.02.10 20:36:44
@Zoli28: Szerintem nem kockáztat. Ezzel nagyon sok ember szimpátiáját ki fogja vívni. Ezzel egy igen komoly rést üthet az agymosott ballib szavazók szakadó szövetébe. A cigányellenesség náluk is tapintható feszültséget szül. Ha a Fidesz végre ki meri nyitni a száját, akkor nagyon sokan úgy lehetnek vele, hogy lehet, hogy Orbán hülye, de legalább az igazat mondja a párt és nem a PC szöveget erőlteti.
Pancsera 2009.02.10 20:44:13
@Zoli28: Akkor mondjon le és húzzon el a p-be. Adja át a széket olyan tökös legénynek, mint pl a monoki polgármester. Az ilyen remélem nem alszik jól és óránként fölkel, él-e még. A terror nem jó altató.
Egészen elképesztő dolgok derülnek ki ... - A veszprémi gyilkosság három gyanúsítottja közül kettő - köztük Sztojka Iván - nemrég hamarabb szabadult a börtönből, büntetését jó magaviselete miatt harmadolták, vagyis csak a kiszabott idő kétharmadát kellett…..
Pancsera 2009.02.10 12:18:38
@Jancsibohóc: Nem, nem elfogadható! Amikor a csepeli gyilkosság megtörtént, akkor egy keresztbefordított(!) teherautó és az összes ki és bevezető út le volt zárva, a rendőrök mindenhova benéztek. Tudom, mert én is araszoltam a Szabadkikötő úton. Ja, akkor két MSZP-s volt az áldozat. Most meg "csak" egy sportoló. Amikor néhány gárdista összekerül, akkor kisebb rendőrcsürhe tud odamenni, meg mozgósítva van Soprontól Nyíregyházáig, most meg két állítólag jól ismert embert nem tudnak elkapni. Hát a rendőrség tehet egy szívességet. Rohadjon meg az összes.
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
Pancsera 2009.02.10 10:58:55
@Rékuc: Rékuc, azért az ilyen emberek is hasznosak tudnak lenni. Mert ha mindenki MP3-mal/könyvvel megy ilyen helyre, ahol az eladó/asszisztens/kiszolgáló fél óránként kinéz és nyugtázhatja, hogy itt minden nagyon jó, hiszen az egy ablak elé betömörült 40 ember milyen jól érzi magát. Az egyik olvas, a másik zenél, a harmadik a hétvégi totótippeket teszi meg.
Minden fenéknek külön helye van. Ma bemutatták a sajtónak az első új budapesti metrószerelvényt, konkrétan a 2-es metróra szánt egyik Alstom járművet. (Mint ismert, ezekhez hasonló, de rövidebb és vezető nélküli vonatok mennek majd a 4-esen is.) Mivel az Index is beszámol a…..
Pancsera 2009.02.10 10:50:57
@egeresz: erőteljes tévedés, a metrónak külön kórtermei vannak a gyengélkedőknek. A metrók pont nem lennének bent az alagútban, hogy ne akadályozzák a menekülést. Ez a világ azonban már elmúlt (legalább is nagyon pici az esélye, hogy valaha óvóhelyként kellene használni őket), másrészt az 500 milliárdos metrót erősen drágította volna, ha minősített óvóhelyként kell kiépíteni. Így majd jó lesz kirakatmetróként, ugyan a BKV a másik kettőt sem tudja kultúráltan üzemeltetni (MillFAV nem játszik), de azért majd elmondhatjuk, hogy Bp. belépett a világi metropoliszok korába a négy metróval.
 Az iWiW nyitólapján ezekben a percekben éppen egy ilyen kampány fut:  Biztos szépen pörög az átkattintás-számláló...
Pancsera 2009.02.10 09:09:44
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Pancsera 2009.02.09 18:17:19
@Carnivora: Hagyd Carnivora. Az Index a Népszavát tekinti zsínormértéknek. Bolgár György és Mészáros Tamás mikor fog cikket írni ide is. (?)
 Karácsony előtt levelet kaptam a BKV-tól, pontosabban, a nevükben eljáró dr. Kováts Sebestyén László ügyvédtől.Meghozták az ünnepi hangulatom: ugyanis a levélhez egy csekk járt, amin kérésüknek megfelelően 12200 Ft-ot kellett volna befizetnem.A történet a…..
Mivel a Homárt egy abszolúte nem létező ügyben nagyon hasonlóan zaklatja a BKV hiénája, különös empátiával olvastuk Szemki dühös posztját a róla elnevezett Szemki blogon. Olvassa el, aki csak tudja, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe: én ott tartok, hogy nem kizárt,…..
Mandiner blog Az igazi probléma 2009.02.09 07:31:00
Origo, 2009. febr. 9. 02:41:   ..
Pancsera 2009.02.09 11:43:51
Vannak súlyosabb esetek: www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1153615, az ilyennek már nem tudok mit kívánni, csak egyszer találja meg néhány olaszliszkai "úriember".
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
Pancsera 2009.02.09 09:04:30
@Hetfield: Ezt már én is várom. Addig a rendőrség hű talpnyalója lesz az elkúrmánynak. Akkor majd rájönnek (talán), hogy a élükön Drazsé semmit, de semmit nem tesz értük.
Hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.
 Zseniális kampányfogással él az SZDSZ az Európai Parlamenti választások előtt: listájára feltette Demszky Gábort is. A főpolgármester Szent-Iványi István és Béki Gabriella után, Mohácsi Viktória és Konrád György előtt szerepel. Fodor Gábor ráadásul bejelentette:…..
Pancsera 2009.02.08 11:44:18
@Őrnagy Őrnagy: Amíg van, aki még mindig komolyan várja a 4-es metrót és minden józanabb közlekedés-tervezőt hülyének néz, addig azt kell mondanom, Pestnek még mindig nem elég Demszky. Annak a présnek még szorulnia kell, még nem szenvedtünk eleget. Mondom én, tősgyökeres pestiként.
 1. Évtizedeken át állandósulnak a reformok (ez egyszerre tünete és oka is a hanyatlásnak), mindig az aktuális hozza majd el a megváltást, amitől azonban folyamatosan távolodunk. 2.  A tanárok helyett nagyobb megbecsülést kapnak a különféle pedagógiai szakértők,…..
Pancsera 2009.02.07 22:04:30
@Árpi:
+n+3. tünet:
A szülőnek kell 3 féle szakkörre és 6 féle magántanárhoz vinni a csemetét, ha akarja, hogy valami meg is maradjon benne. Meg 0. évfolyamra.
Nagyon sok igazság van abban a publicisztikában, ami ma jelent meg az Indexen. Főleg igaznak tartom, amit Gyurcsány hatalomrakerüléséről ír: Az új miniszterelnök szavai ugyanis egyáltalán nem az addigi szocialista utat ígérték – Gyurcsány mást akart,…..
Pancsera 2009.02.07 22:57:15
@Fedor: Mert sajnos a Fidesz is csak egy párt, szavazóra van szüksége. Viszont ez az öntudatos középosztály kőkeményen kisebbségben van sajnos (lásd inaktivitási mutató), így a Fidesznek muszáj eljátszania a szintén atyáskodó állampártot. És sajnos ebbe egyre inkább belekavarodnak ebbe. De az alapkoncepció ez lehetett.
GregJazzBlog Site-ajánló: YouTube 2009.01.18 15:00:00
A YouTube-ot persze mindenki jól ismeri, azonban arra lettem figyelmes, hogy az utóbbi időben töménytelen mennyiségű új jazz-cuccot lehet rajta találni. Ez egyrészt nagyban köszönhető a friss feltöltéseknek, másrészt mintha a kereső kifinomultabb…..
Pancsera 2009.02.03 16:40:57
mores kira 2009.01.24 23:07:08
kira ..