Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shini úr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöld, világít és előtted gyalogol, mi az? Valeós hosztesz. Aztán amikor a hosztesz megfordul, és erőnek erejével a standra invitál, nem teheted meg, hogy lelépsz, kézbe veszel egy kitett tárgyat és profizmust imitálsz. Hopp, de mi is ez a tárgy? Turbó? Dehogyis. Az a…..
shini úr 2014.10.05 10:47:07
@AtoszMester: Köztes hűtő az összepréselt levegő miatt fontos hogy vissza hűljön, a kipugáznak semmi köze hozzá. De igaz, hogy itt nem izzik a turbó a forrógázoktól amik a leömlőből távoznak.
2perc Rajz a rajzban 2011.06.13 11:30:00
shini úr 2011.06.13 23:15:30
Barna Párna Birodalom Balzac után 2008.11.08 14:21:00
Régen nem írtam nektek, úgyhogy ezúton szeretnék néhány kedves bocsánatkérő nézést küldeni. Nos, megkaptátok?:P oké.Nemrég olvastuk a suliban Balzac-tól a Szamárbőrt, és úgy látszik, hogy az egyik mondat, ami annyira megragadott lassan az életem felett is átveszi az…..
shini úr 2009.04.20 01:10:11
"A vágy halála a beteljesülés" - ezt a vonalat tovább vive, minden ember vágyakozik valami iránt amiért vagy élete végéig küzd és sose éri el, vagy küzd és egyszer csak eléri, vagy nem küzd hanem egyből ott lesz elötte és kész meg van. Ha nem éri el akkor nincs beteljesülés és sose tudja meg milyen lehetet volna , több lett volna azzal a dologgal amit ö ugy érzett hogy kell és kész? Aki küzd érte és 10-20év mulva eléri az valoszinüleg örül hoyg végre megvan és mostmár meghalhatok. Itt kezdödik a bibi:P ha eléri és rájön hogy hoppá ez egy szar és ezért szenvedtem ennyi? akkor gáz van. meg alapvetöen aki igy fogja fel :D az az ut amig eljutott odáig hogy elérje a célját az az ut volt az amiért küzdött. Az ut folyamán csomo tapasztalatra tehtett szert esetleg . Ezért ellenzem a 3.at amikor nem harcol érte csak megvan és bázz akármikor megvehetem kilora . És nem értékeli azt amit megvett mert apuci/anyuci kifizette és nincs mögötte a küzdelem , a harc ami elöre mozgatja . CSak egy tárgy ami könnyen jött könnyen ment. "Van másik" közismert cirkuszos szlogen:P Nincs benne az az érték ,ami eszmei vagyont képvisel. Ezért ha valaki harc nélkül jut el valahova kihagy egy csomo lépcsöt amin átkell esni hogy mélto legyen a cimre. Munkahelynél egyböl fönöki posztba kerülsz .. és ? egyböl elérted . nagyszám .. uncsiiiiii!! :D aztán ha végig mászol a ranglétrán és küzdesz és kuszol és megmozgatsz mindent és közben tapasztalsz. Eléred a célod és büszkén ülsz le a székbe hogy igen saját eröböl jutotem el ide.
Sokszor gondolkoztam el azon hogy az amiért harcol valaki azt jobban megbecsüli -e mintha egyböl megkapná?
Vegyük a párkapcsolatokat mivel ugy is az a logikátlan közeg amire nem lehet semilyen algoritmust épiteni de azért probálkozom xD Van egy csaj aki bejön ,oda mész hozá , és nyert ügyed van./tök mind1 miért lényeg hogy egyböl a tied/ Eltelik pár hét és ugyan olyan jol érzi magát vele a férfi mint ahogy az elején? Hé baby megkaptalak elsöre , de uncsi vagy kopj le. /szerintem :S bár kicsit erös/ Vegyük azt hogy férfinek tetszik a csaj . Hé baby bejössz:P és a csaj kb leszarja:D akkor férfiállat beindul 1-2 honapig teper amig a csaj rájön hogy hát na oké :D aztán férfiállat tarzan örül hogy megvan a trofea. És büszke hogy én csajom huhu:D és félti másoktol meg mittom én.
Nem tudom mennyi igazság alapja van ennek mert lehet hogy küzd érte és eléri a célt és bázz mégse jössz be ezért tepertem utánnad? vagy szerelem -1. látásra . hogy megtetszett oda ment csajnak is tetszett és okés és életük végéig együtt vannak és FIN.
Ezen információk segitségével eldönthetjük , hogy nagyon sok mulik azon is, hogy kik az illetök, milyen a neveltetésük, hogy viszonyulnak a célok eléréséhez, mert lehet az is hogy a csaj nem akar semmit , a srác feladja mert akkor megse probálom és lehet hogy ha hajtot volna a csaj megkedveli, megismeri, és örökké boldogan élhetnének. Szoval ez egy logikátlan összefüggés aminek nincs értelme és nem lehet rá függvényt deklarálni mert axioma és végtelen iterácioba került paradoxon .:D:D
Visszatérve. "A vágy halála a beteljesülés" ha teljesitjük vágyainkat akkor nem lesz már vágyakozás. De senki sem mondta hogy nem hozhatunk létre ujabb vágyakat amik ujjabb utakat generálnak és kezdhetjük elölröl. Kikell tüzni egy célt az életben ami hajtja az életet. Céltalanul csak elveszik az ember , és senki lesz, csöves akinek nincs célja csak álmodozik és várja a csodát hogy majd család meg sok pénz. de nem tesz semmit . akarat erövel ellehet érni mindent:) de ez már egy másik téma:D


elnézést a kommentért szerintem biztos van itt törlés gomb xD