Regisztráció Blogot indítok
Adatok
singas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
singas 2010.01.01 15:16:01
@sasika61:
Igen, pár év alatt lett világcég. Megveszi az olcsó műsoridőket több csatornán (éjjel, délelőtt stb) és az emelt díjas hívásokból él. Tehát nem az ATV saját műsora, ők csak eladják a műsoridőt. Na, ettől még az ATV ugyanúgy szar :)
Azt írod lejjebb, hogy biztos vagy benne, hogy valahogy magyarázható a megoldás. Hogy ne gyötörd magad sokáig, íme egy adalék:
homar.blog.hu/2009/09/18/fellabu_buszvezeto_a_lehuzos_tevevetelkedoben
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
singas 2009.05.21 16:15:32
@zsoci: Node ki érdekel, hogy nem vállalja a nevét? A mercis adatai sincsenek ott, se név, se cím. Te is névtelen vagy, a zsoci bárki lehet, tehát akkor te is egy gyáva fröcsögő féreg vagy?
A kevésbé rutinos vezetők sokszor zavarban érezhetik magukat ismerősnek hitt forgalmi szituációban, ha nem az elképzelésük alapján történnek a dolgok. Attila a ti segítségetekre számít, és még le is rajzolta a kérdéses helyzet. Egy kérdésem lenne a blog olvasóihoz, mert a…..
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..