Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyádszeret? (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péterék Balaton-körtúrán álltak volna meg Hévizen pancsolni, de kiderült, hogy kerékpárral nem lehet behajtani. Minden cuccukat viszont nem akarták őrizetlenül hagyni, úgyhogy inkább továbbmentek. A sors különös iróniája, hogy Hévíz honlapján külön oldal csábítja a…..
anyádszeret? (törölt) 2012.08.15 22:21:23
mindig öröm megtudni különböző bringás posztoknál, hogy mennyi képződmény tudja osztani az észt.
nos, bármilyen meglepő, de betolni egy bringát, letámasztani a tó területén, vagy behajtani autóval nem ugyanaz.
most elmagyarázom a hülyébbeknek, miért veszel mondjuk bringát 80-120 ezer forint között:
bármily meglepő, ami olcsóbb, nem olyan tartós, nem olyan kényelmes, és hosszú távon nem kifizetődő(sőt, a kínai hajtómű szétkúrhatja a térdizületet). a szellemileg visszamaradottaknak érthetőbben:
nagyanyád negyven éves, anno nyolcvan forintos szamárkergetője a kocsmáig elvisz, de ha a 200km-es balatoni kerékpárutat készülsz teljesíteni egy hétvége alatt, akkor arra nem jó.
Ha lenne eszed, és gondolkodnál, fény gyúlna benned, és megértenéd, hogy a trabant is autó, a suzuki is autó, és mondjuk egy volkswagen is autó; melyiket választod? Ha lenne egy tavalyi volkswagen golfod, akkor nyugodtan otthagyod akárhol? Igazad van, de akkor ne akaszd le a gps-t a szélvédőről, ne vedd ki a retikülöd stb. A trabantot meg bárhol otthagyhatod:
istenbizony.hu/wp-content/uploads/2012/06/1273095912_doseng.org_podborka_63.jpg
Amúgy nem a bringa értéke fontos elsősorban egy tolvajnak, hanem az alkalom. lehet szerencséd, és mondjuk nem viszik el a nyóckerből se, ha letámasztod a kisbolt előtt, amíg veszel egy ásványvizet, de lehet, hogy a budagyöngyétől vagy margitszigetről pikk-pakk levágják a lakatodat miniflexszel, vagy erővágóval. Szóval a faszom hagyná a senkiföldjén, főleg olyan helyen, mint pl Hévíz, amiről ordít, hogy ha bemész, akkor ott leszel jó pár órát. Csak egy arra lézengő tolvaj kell, aki küld egy sms-t a komájának, hogy most raktak le jó cangát és meg is van a baj.
Azért van a bringa, hogy járjak vele, és ne vonatozzak? ÉS mégis, kedves gyökerek, hogy a kurva anyámba jussak el olyan helyekre, ahova az odavezető úton kamionok járnak az utakon, ahol olyan széles az út, hogy gyakran még az autók is az útszéli porban közlekednek.
De igen, felvállalom, gyökér vagyok, hülye vagyok, mert nem veszek kocsit hitelre, hozzá ilyen benzinárakkal. De az is igaz, hogy amíg gyakran a buszok is állnak a dugóban, stresszel a fél város hét és kilenc között, majd délután négy és hat között, addig rajtatok röhögve, stresszmentesen zenét hallgatva begurulok a melóhelyemre és haza, pedig nincs olyan közel (19 km oda-19 km vissza).
Pont az ilyen hőzőngő, mindent jobban tudó, töketlenek szoktak leszorítani, akik szerint a bringa azért van, hogy járjál vele, de ne itt, meg ne itt, de itt meg főleg ne, innen húzzál köcsög, ez autóút, menj a bringaúton (oda, ahova nem vezet, teleportálj, bazmeg), stb.
anyádszeret? (törölt) 2012.08.16 00:51:28
@venszivar:
a hangsúly egy-egy kommentnél belülről ,,hallod'' (vagyis max. te lehetsz ideges); ne ingerült, inkább lenéző hangsúllyal olvasd.
amúgy a válaszod téged minősít, azt kívánni valakinek, hogy ,,kimurdeljon, minél előbb'', hát ez kurva elegáns :D
káromkodás ül, mert a régi módszer híve vagyok, vagyis ha egy vonalnak nem tudom elmagyarázni, hogy mi az a gömb, akkor megpróbálom kommenthuszárkodással beleverni.
anyádszeret? (törölt) 2012.08.16 08:32:13
@venszivar:
hát, valakinek azt kívánni, hogy minél előbb meghaljon (vagy legalábbis örülni neki)...
hasonló jókat a gyermekednek (ha van), anyádnak, meg persze neked is.
ui.:neked bizony a kurva anyádat és szégyelld magad.