Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
Laci 2006.06.12 23:59:15
A lenti megjegyzést már hallottam MSZP-s szavazóktól:
"Nameg aki józanul gondolkozott, tudta hogy ez lesz..."

Ebben csak az sántít, hogy 4 éve mindenki tudja, hogy a felelőtlen pénzköltés ide vezet, tehát az elmúlt négy év egy, az ország lakossága iránt felelőtlen, csak a saját klientúráját a mi pénzünkön kiszolgáló kormány ámokfutása volt. Ebből következik, hogy bármikor meg lehetett volna állítani az eladósodást, csak a hatalmon lévőknek nem ez volt az érdeke.

Azzal, hogy Göncz Kinga lett a külügyminiszter számomra világos, hogy semmi sem változott. Egyértelmű, hogy olyan érdekcsoportok vannak a háttérben, akik ezeket a döntéseket hozzák, akiknek a létezéséről, és aktív szerepéről az ország lakoságának fogalma sincs, ezért csak olcsó poénok szintjén foglalkoznak vele, holott át vannak verve. Ebben a társasjátékban csak a tehetetlen tejelő tehén szerepét szánták nekik, amíg fel nem fordulnak.

Bocs a bennem feszülő indulatért, de ma már ott tartunk, hogy ki lehet állni az ország nyilvánossága elé a pénzügyminiszternek, és azt mondani, hogy hazudtam, nem mondtam meg, hogy milyen nagy a baj, és mit tervezünk, mert akkor nem szavaztatok volna ránk, és nem nyertük volna meg a választásokat.
Ezt a megnyilvánulást simán benyelik az emberek, hiszen csak arról van szó, hogy ha nagyban is hazudnak és csalnak, akkor kicsiben is lehet, amit sokan nem tekintenek már bűnnek. Elérkeztünk arra a pontra, hogy a választáson részt vevők többsége elfogadta ezt az érvelést, és támogatja az MSZP-t.

Ide tartozik, hogy szerintem Gyurcsány Ferenc a szombati nyilatkozatával szándékosan küldte lejtőre a forint árfolyamát, és barátaival sokat keres ezen. Megfelelő határidős pozíció nyitásával és tőkeáttétellel bomba üzlet.

A következő okok miatt nyert az MSZP:
1. A családi pótlék emelésével és az ÁFA csökentésével megvásárolták a páriákat és a prolik egy részét. Egyszerűen átmenetileg több pénzük volt. Mivel ezek az emberek hónapról hónapra élnek, ezért ez az akció végtelenszer ismételhető. Elég fél évvel a választások előtt meglépni, de előtte és utána lehet őket három évig szívatni.
2. A nyugdíjasoknak mindig kell ígérni valamit, de csak kicsit. Kisnyugdíjas csak a kicsiben hisz. Ezért volt hatástalan a 14. havi nyugdíj ígérete. Ez már nem fért bele az emberek gondolkodásába függetlenül attól, hogy lehetséges volt-e a megvalósítása.
3. A média segítségével a mai világban bármit el lehet érni néhány hónap agymosással. Csak sokszor kell ismételni ugyanazt, és az emberek elfogadják, mert nincs más viszonyítási pontjuk. Orbán Viktor démonizálása is része ennek.
Tehát ne lepődjünk meg a riporterek gyenge teljesítményén. Az MTV költségvetéséről a kormánytöbbség dönt, a TV2 és az RTL Klub frekvencia szerződését még a választások előtt, a határidő lejárta előtt egy évvel hosszabították meg bagóért, így jár a seggnyalás a kenyeret osztó kéznek, hiszen mindenki jól jár mindkét oldalon. A TV-k pénzhez, a miniszterelnök PR műsoridőhöz jut, és nincs kritika. Az udvari bolondok soha nem sérthetik meg a királyt, csak egy kicsit csipkedhetik, azért, hogy a szolgák is jól szórakozzanak, de közben az igazságról nem esik szó.

A mostani sarc emeléssel (hiszen kiadás csökkentésről érdemben nem esett szó) csak a munkanélküliség és az elkeseredettség fog növekedni, na meg a korrupció, és a jövedelmek eltitkolása, hiszen mindenki ígyekszik megrendeléshez jutni, és nem akar még több adót fizetni.
A tehetséges, de termelőeszközzel nem rendelkező fiatalok pedig igyekeznek elhagyni az országot, hátrahagyva az SZJA-t amúgy sem fizető páriákat, prolikat nyugdíjasokat, valamint az adózó, de nyelvtudással esetleg nem, vagy családdal rendelkező "hülyéket", akiknek nincs hova menniük, és tovább fizetnek a semmiért.
Az EU-tól érkező fejlesztési pénzek egy kézben tartásával pedig simán lehet szerezni 10-20% korrupciós pénzt magánzsebbe, tehát ez lesz a következő 7 év legnyereségesebb vállalkozása. Ezért kellett megnyerni a választásokat mindenáron. Ez volt az igazi tét minden párt számára.

Biztosan vannak,akik nem értenek egyet velem, de én ezt olvasom ki a jelenlegi eseményekből.

Szóval
1. Magyarország feudális állam hűbérurakkal és hűbéresekkel, és halad a rabszolgatartás felé. A demokrácia szónak nincs tartalma.
2. Az országot cost centerként működtetik. Minden pénzt kivonnak belőle, profit, kamat és hiteltörlesztés címén.
3. Alapvetően csak a nagytőkés érdekcsoportok rúgnak labdába, és azok, akik kiszolgálják őket.
4. Az országnak nics jövőképe, amit jól mutat a kormányprogram tartalmi hiánya.
5. Az ország erkölcsileg lesüllyedt, "lúzer" nemzet.

Épp ideje lenne a Fidesznek és a szakszervezeteknek az utcára szólítani az embereket, és elkezdeni hevesen tiltakozni az átverés ellen, ahogy ez Franciaországban és Olaszországban is megtörtént. Ha ez nem következik be, és a plazmavetítős sajtótájékoztatókon meg a sopánkodáson kívül (amit alkotó ellenzéknek hívnak) nem történik semmi, akkor tényleg mindegy, hogy ki nyeri a következő választásokat, mert nincs különbség a hatalomra törők között. Ez a magatartás pedig radikális pártok megjelenését fogja maga után vonni, és akkor majd mindenki meglepődik...

Szerintem az országnak igaz szavakra és hiteles emberekre van most a legnyagyobb szüksége akik valóban az itt lakók érdekeit tatják egyedül fontosnak. Erre már kb. 80-100 éve várunk... (Szóval jogos a lúzer nemzet, hiszen soha nem tettünk érte semmit, ami sikerre is vezetett.)

Uff, én beszéltem :-))