Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Háromkerékpárti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Háromkerékpárti 2012.05.17 17:15:43
Azoknak, akik hiányolták a versenybeszámolókat, íme www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=videok. Különösen ajánlom figyelmetekbe a Zolder-i összefogallót, Kiss Norbi első versenyét.
Dán dizájn a triobike néven gyártott gyerekszállítós modul tricikli. A jármű két, vonalvezetésben és színben is összehangolt darabból áll össze. Nem olcsó, viszont nagyon menő.A téli szezonra való tekintettel mostanában 2499 euróért is hozzá lehet jutni a teljes…..
Háromkerékpárti 2009.01.24 17:13:07
Üdv. Mindenkinek! Néhány adalék link: www.larryvsharry.com; www.ebsen-danmark.dk; www.kangaroobike.com; www.nihola.info; www.sortejernhest.dk/jern. Mindenütt jobbnál-jobb gépek eszement árakon. Az elmúlt héten volt szerencsém néhányat megnézni közelről, nem rosszak, de számomra sajnos elérhetetlenek. De nam adom fel. Gyerekkoromban (na ez nem tegnap volt) a Balatonon minden nagyobb üdülőnek volt egy triciklije csomaghordásra és a gondnok vitte be a csomagokat a vasútállomásról az üdlőbe. A gyerekhad pedig "vígan" gyalogolt utána. Na szóval azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek az ismerettségi körében egy ilyen lepukkant régi gép? Esetleg megadományozhatna vele. A felújítást vállalom természetesen