Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domagic

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bűvész blog A bűvész felesége 2012.02.16 11:53:00
Bűvészrendezvényeken barátnőket általában csak 1-2 alkalommal lehet látni. Egy kapcsolat elején ugyanis még belefér, hogy az ember meg akarja ismerni párja hobbiját. Aztán másodszorra már valami miatt kevesen jönnek el. Az alábbi rövidfilm a bűvészfeleség szemszögéből…..
Aki lemaradt volna a DTK Show tegnapi, karácsonyi adásáról, az itt megtekintheti. Volt színpadi műsor, karácsonyi ajándékként egy trükköt is elmagyaráztam, és még az otthon ülő embereket is bevontuk a varázslatba! 24:42-től vagyok látható! Jó szórakozást!…..
Then he seized the pack. “Do you like card tricks?” “No, I hate card tricks,” I answered. “Well, I`ll just show you this one.” He showed me three. /W. Somerset Maugham: Mr. Know-It-All/ ..
domagic 2011.11.13 21:19:58
Itt a május és kezdődnek a gyereknapi és családi napos rendezvények. Mivel a legtöbb fellépés év közben zártkörű szokott lenni, ezek a műsorok viszont jellegükből adódóan nyilvánosak, arra gondoltam csinálok egy adás-vétel-csere rovathoz hasonló postot, ahová mindenki…..
Jeff McBride-ot úgy gondolom nem kell senkinek bemutatni. Ősszel európába jön turnézni (szeminárimokat és gálát tart többek között Franciaországban). Felmerült, hogy esetleg el lehetne hívni Budapestre is, hogy az egyik színházban megmutassa a bűvészeknek és a…..
Kőhalmi Ferenc első lett a Grenchenben (Svájc) rendezett Internationales Zauberkongress 2010 rendezvény nemzetközi close-up versenyén. Nem akrámilyen neveket utasított maga mögé, ugyanis a második a svájci Amadeus, a harmadik pedig Alexander de Cova lett. Az díjakat az Eterna…..
Napi szinten 5-10 új termék jelenik meg a nagyobb kereskedőknél, és aki egyszer kiadott valamit az kényszeresen újabb és újabb trükkökkel jelentkezik, mintha kötelező lenne. A legújabb csoda: Paranormal (GHOST) PEN by Jesse Feinberg, ára 20 dollár. A trükk reklámszövege és…..
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..
2009. június 29-én, 30-án és július 1-jén a Kondor Béla Közösségi Házban bűvész tábort tart Moltész Gyula. "Varázsold el" ismerőseidet a Bűvész táborban tanult trükkökkel! 2009. június 29-én, június 30-án és július 1-jén MOLLINI BŰVÉSZ vezetésével…..