Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annuska75

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat a rövid postok napja szokott lenni, azonban most egy hosszú és kacifántos történetet mesél el nekünk P. Gy. Kellemes hétvégét Mindenkinek!2000.május 11-től dolgoztam a Laurentes Kft-nél, 2008.11.24-ig.Mindenkori munkáltatóm által igazolt jövedelmem a mindenkori…..
Annuska75 2009.01.24 13:27:31
Szóval.
Egy hete dolgoztam együtt az új főnökömmel, aki tökéletes úriemberként és jó főnökként viselkedett. Tisztelet adva a munkának és nekem is mint dolgozónak és mint nőnek. Megköszönte az elvégzett feladatokat, felállt ha beléptem az irodájába, kihúzta nekem a széket ha hellyel kínált, stb. Nagyon megörültem mikor egy új projektben valódi feladatot kínált nekem, nem csak adminisztratívat. Ez a szabim előtti utsó napon volt, és ezért lelkesen elfogadtam a vacsora meghívását, hogy az elutazásom előtti este befejezhessük a beszélgetést.
Vacsora közben beszéltünk sok mindenről, és teljesen egyetértettünk a munkát érintő dolgokkal és általános, de fontos témákkal kapcsolatban is. Beszélt a családjáról, a feleségéről és a két felnőtt gyerekéről is.
Aztán az étteremből kifelé jövet, rám dobta a bombát: meginvitált, hogy legyek a szeretője. Köpni nyelni nem tudtam, csak arra tudtam hivatkozni, hogy én házas vagyok (amit egyébként tudott már előtte is), mire ő annyit mondott, hogy ő is az. Erre csak azt tudtam válaszolni, hogy akkor én máshogy vagyok házas mint ő.

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.Nem tudom, hogy minden udvariasság, és tisztelet csak amiatt volt-e hogy becserkésszen, vagy valóban ilyen. Meg fgogja-e változtatni a munkakapcsolatot a tény, hogy elutasítottam? Mi lesz ha bosszút áll a sértett hiúságáért? Mi tehetek, ha elfajulna a helyzet? Mi a jogi megítélése egy ilyen helyzetnek?