Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SirSmoke.a.lot

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Letartóztattak egy 16 éves gyereket Ohióban füvezésért, aki egy Bibliából kitépett oldalba tekerte be a zöldséget. A srácot az anyja nyomta fel, amikor nem találta a Tízparancsolatot, talált viszont egy füves pakkot az éjjeliszekrényén, illetve látta is, amikor szívott. Hát…..
SirSmoke.a.lot 2009.12.24 08:44:31
A médiát mételyező MTI még ezt a szent napot sem tisztelte meg annyival, hogy ne terjesszen ordenáré baromságokat, amit szokás szerint mindenki gondolkodás nélkül átvett. Mai pusztító faszságuk, hogy Csongrádban elkaptak egy csávót, akinél 130 kigyökerezett klónt találtak kis…..
SirSmoke.a.lot 2009.04.21 19:00:03
@dobLy: fajtafüggő a dolog.de 100 nál több nem naon,az átlag ugy 50-60 max.
SirSmoke.a.lot 2009.04.23 12:24:25
@Natural: köszönjük a fotót.mit is kell rajta nézni?
SirSmoke.a.lot 2009.04.23 16:48:39
@Natural: Értem, Obivan!
Egy érdekes közérdekű kérdés műfűfrontról, hogy akkor mennyiben téhácéoid a tartalma, vagyishogy egy hagyományos, marihuánafogyasztás detektálására készült vizeletteszt reagál-e rá:pisiteszt parám van, és smokeot szivtam elötte is (olyan mint a spice). szerintetek van mitől…..
SirSmoke.a.lot 2009.04.23 12:21:47
Újra eljött a Nemzeti Beszívás Napja, ami kiváló alkalom az ősi hagyományok a marihuána sajnálatos újkori történetének átnyálazására. A jeles nap alkalmából csak ma ingyen meg lehet nézni a High: The True Tale of American Marijuana c. filmet itt. Szintén elég jó, sőt szinte…..
Kenderzsupp Műfű gyáváknak 2009.03.16 17:09:00
Hiánypótló terméket találtam a minap a zinterneten böngészve. A fröccsöntött mesterséges kenderbokor ideális lehet a kendertermesztés gondolatával barátkozóknak. Távolról biztos meghökkenti a lakásba toppanókat (ezeken a mikroképeken gyanúsan pont nem látszik, mennyire…..
Augusztus 16-17 hétvégén volt Seattleben a helyi rendes évi Kenderfesztivál, ahol állítólag 150 ezren fordultak meg. A szokásos bazárokat és szétcsúszott hippiket a képgalériájukban lehet megcsodálni, de ennél viccesebb a video, ahol a legandás Jack Herer kisíján rosszul lesz…..
Na, azért csak alakul a fűválság is - a feketepiacon legalábbis. Most nem jó vietnami termesztőnek lenni Budapesten:A BRFK közlése szerint az újabb ültetvényekre úgy találtak rá, hogy a hat ültetvény leleplezéséről szóló, nagy érdeklődést kiváltó hétfői hírre több…..
SirSmoke.a.lot 2009.03.06 20:28:13
Emailben kaptam az infót, elképzelhető, hogy új "anyag" jelent meg az utcai fűben. Elég bizarrnak hangzik a narancssárga színezék, ami a csigán kifolyt. Csirkepornak mondjuk lenne valami szaga, úgyhogy szabad a gazda, mi lehet ez: Vettünk valami gyepet, ami eléggé gyanús…..
Addict talált egy kortárs megvalósítású antifű reklámot, amiben a különböző mellékhatások a füvező csávó alteregóiként esnek egymásnak: Megérkezik Röhögőgörcs, aki egyszeriben mindent nagyon viccesnek talál, és magváal hozza a Rágcsálót, aki kényszeresen tömi a…..
Olyan sok a csúnya dolog a világban, meg itt szegény blogon is, úgyhogy találtam pár kifejezetten pozitív hírt, nehogy magunk ellen fordítsuk a teáscsészét: Az amerikaiak 44%-a legalizálná és adóztatná a füvet a dohányhoz és az alkoholhoz hasonlóan, a Zogby legfrissebb…..
Ártalomcsökkentő drogprevenciós sorozat indul megaklasszikusokkal, hátha valakinek kimaradt, mert az ugye senkinek nem hiányzik, hogy káros anyagok kerüljenek a szervezetébe, vagy legalábbis minél kevesebb, annál jobb. A villanykörte-vaporájzerről érdeklődött egy kedves…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..
SirSmoke.a.lot 2009.02.12 21:55:41
Sosem értettem igazán, mit jelent az a kifejezés, hogy kábítószerrel visszaélés. Csak én vagyok túlsgágosan beszívva vagy ennek tényleg nincs értelme? Direkt mégnéztem a Wikipédiát is, ami ezt mondja:Tárgyakkal kapcsolatban a helytelen, nem rendeltetésszerű használat számít…..
SirSmoke.a.lot 2009.02.07 16:33:20
Ideális hétvégi olvasmány a Drogriporter Bukósisak és steril fecskendő dolgozata, amiből egyebek közt kiderül, hogy focizni veszélyesebb, mint heroinozni, legalábbis évente többször hívnak mentőt focisérülthöz, mint heroinistához. A füvezés és az ekizés veszélyei…..
Csengenek lefele a dolgok vasárnap óta, még utolsó utánlövésként - 2 napos reakcióidővel-, a megyei sheriff, a helyi Tarlós is észbekapott, és vetődött a 0,5 perc hírnevéért, hogyaszongya a fotó elég bizonyíték nekik a nyomozás megindításához, amivel akár 30 napra is…..
SirSmoke.a.lot 2009.02.06 16:31:33
Csak emlegetni kellett. Svájci rendőrök Google Earth segítségével fedeztek fel egy masszív marihuánaültetvényt. Ráadásul tök véletlenül, mert igazából két fickó címét keresték, amikor egy kukoricaültetvény közepén kiszúrták a kéthektáros kenderparkot. Az eredmény 1,2…..
Kenderzsupp Drogkerső iPhonera 2009.01.30 10:59:00
Az Apple szoftverboltjába soha be nem kerülő programok témakörben futott az eheti Gizmodo Photoshop-konteszt, ami nekük azért érdekes, mert a győztes ötlet egy drogkereső lett. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nyaralásokon nem a parton héjázó lehúzós dílerektől kellene…..
SirSmoke.a.lot 2009.01.30 16:29:58
Tőlünk már csak egy egész kicsit nyugatabbra lévő, de hasonlóan hendikeppes civilázió a cseheké, ellenben náluk a most megszavazott új büntető törvénykönyv már képes megkülönböztetni a kemény drogokat a marihuánától, amit így 2010-től kevésbé büntetnek. A személyes…..
SirSmoke.a.lot 2009.01.30 08:38:15
@mepew: Valaki nyitva hagyta az ajtót...
Befujta a szél a sok szemetet.
Az ilyenektől még mindig falramászok. "Iskolai tananyag lett, hogyan kell füves cigit sodorni" írta címben az Inforádió, bár a Daily Telegraph szintén pánikkeltő szándékú cikkében szó nem volt ilyenről. Címben/leadben arcbahazudják az embert ezzel a hülyeséggel,…..
SirSmoke.a.lot 2009.01.29 20:03:24
A legdurvább sztori, amit tavaly olvastam, de mintha sosem posztoltam volna be, Rachel Hoffmané. A 23 éves, barátainak dílelgető csajt beépített ügynökké zsarolták floridai rendőrök, miután második alkalommal is füvet és ecstasyt találtak a lakásán. Ráállították két…..
A tavaly áprilisi ijesztgetés után tegnaptól újra veszélyes drognak számít a fű Nagy-Britanniában. Jacqui Smith belügyminiszter véleménye nem sokat változott, továbbra is meggyőződése, hogy a birtoklásért 5, terjesztésért max 14 év börtön elgondolkodtatja majd a fiatalságot…..
A napokban adta le a CNBC tényfeltáró videóját az észak-kaliforniai "orvosi" kendertermesztés különböző momentumairól. A film egyebek közt bemutatja a helyi nagybani termesztőket és gerillakertészeket, körbefut Oaksterdamban és meginterjúvol egy excsempészt, aki több…..
SirSmoke.a.lot 2009.01.24 11:30:25
@mbazs: Az elején nekem is lassan indult, de aztán megjött az érzés...azóta sem eresztem...kitartás...szabad tudat...
Ámbár lehet te méltó sem vagy rá , és leszar téged..