Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricu73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sepsik István Kazincbarcika fegyverkészítője. Elképesztő a hapi. Valami gyönyörő munkái vannak. Amint milliomos leszek, elmegyek hozzá és csináltatok vele egy teljes sztyeppei nomád fémvértet. Egy germán sisakra azonban lehet, hogy előbb is vevő leszek... Szóval minden…..
ricu73 2009.03.06 11:15:59
Epo anyukájától kapta ezt a tábla mentás csokit, ami felbontás után egy nem várt, fehérjedús meglepetést is tartogatott. Anyukám elszánt naivitással vásárol a T-vel kezdődő, és -esco-val végződő hipermarketben. Néha olyan érzésem van, hogy az ő generációja valahogy nem…..
ricu73 2009.02.24 17:57:32
No, akkor én is ideteszek egy linket. www.asvak.hu/ajandek-lo-2005/ajandek-lo-2005.html
2005-ben volt kalandom kukacos Amerikánás csokival. Az elsőt még nem tudtuk fotózni, de a másodikat igen. Vissza is vittem a boltba (Coop) és átnéztük a többi csokit is a polcon az eladóval. Volt még több lukas csomagolású!
De Spárban is szóltam már eladónak kukacos mazsola miatt (be is szedték mind). És a miskolci Kaiserben vittem az eladóhoz egy gyárilag becsomagolt és hőkezelt kukacot egy 1500 forintos üveges, pácolt sajtban...
Persze tegyük hozzá, hogy munkanélküli élelmiszereladó vagyok... Többek között.
www.asvak.hu

Önfeledten nézelődtem egy könyvesboltban, amikor érzékszerveim hirtelen felsikítottak: a polcról a hazai bulvármédia egyik kedvenc háziállatának, Geronazzo Máriának a könyve integetett felém. Azok után, hogy -mint minden tisztességes sztárnak- saját honlapja van, ráadásul…..