Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucsilg

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
1885. Gyémántbányászok speciális kötélvasútja a dél-afrikai Kimberley gyémántbányájában..
Folytatjuk az elkezdett beszélgetést Jasenszky Nándorral, a Terrorelhárítási Központ néhány hónapja kinevezett kommunikációs illetékesével (hivatalosan: a TEK Társadalmi Kapcsolatok Osztálya vezetőjével). Az első rész eddig úgy 17 ezer kattintást kapott, szóval nem tévedtem, amikor azt jósoltam,…..
tucsilg 2017.05.30 17:29:34
@zizolika: Tenyleg csak kivancsisagbol kerdezem, ha van vmi jol bevalt fegyver akkor (azon kivul hogy vki nagyot kaszal rajta) miert kell lecserelni ???? Ami esetleg elromlik azt javitani, nem hinnem hogy annyit hasznalnak hogy a csocsere (mittudom en) dragabbra jojjon ki es erdemesebb legyen lecserelni az egesz garniturat. Nem teljesen ertem hogy miert nem lehet akar 20-30 eves bevalt fegyvereket hasznalni, nem szamitogepek ezek hogy 4-5 evente cserelni keljen oket....
Manapság teljesen természetes, ha egy magyar színész nemzetközi produkcióban játszik, néhány évtizeddel ezelőtt azonban hatalmas szenzációnak számított, hogy Bujtor István, mindannyiunk kedvenc Ötvös Csöpije kapta meg a Sándor Mátyás című sorozat főszerepét. Hatalmas sikert…..
Subba Édes kis semmiség 2015.07.02 12:21:00
Meleg van, bazz. ..
A Pertti Kurikan Nimipaivat punk banda összes tagja értelmi fogyatékos, tehát olyanok, mint mi. Imizem is rendesbe B) ..
tucsilg 2015.02.09 14:18:15
@Nap: Momentán....
Sziasztok!Amíg a Mauretania második része készül, itt a tegnap megjelent GyártásTrend-cikk, amely a XIX. század közepén-végén rövid karriert befutott vákuumcsöves vasutak talán leghíresebb képviselőjéről, az angliai Devon megyében épült 32 kilométeres vonalról szól. Erről…..
tucsilg 2014.12.23 11:17:40
@walter sobchak: aha, koszi, nem neztem meg a kepeket nagyban...
Ma, azaz október 3-án vetítik le az első epizódot a Disney új Star Wars-rajzfilmjéből (itthon meg majd csak vasárnap debütál), de máris zöld utat adtak a második évadnak, tudta meg a Hollywood Reporter.  Az öt tizennégy epizódos széria (plusz a négy netes kisfilm) a III. és…..
tucsilg 2014.10.07 11:36:53
@Joffrey, a pöcs: Szivembol szoltal, kinszenvedes volt vegignezni a lasitott futast meg a gagyi "rafeszitett texturakat" foleg a kis vukira :( Ha a "Volt egyszer ..." sorozat grafikajat hasznalnak 100x jobb lenne. Egyebkent a tortenet jo lenne, de a megvalosittas hott gagyi :(
Akár tetszik, akár nem, múltunkhoz, jelenünkhöz és jövőnkhöz hozzátartoznak a szörnyetegek. Arcélük, tetteik, életük szerves része történelmünknek, közgondolkodásunknak, populáris kultúránknak - viszonyítási pontok. Ezt ők is pontosan tudják, és sokukat éppen a bizarr…..
tucsilg 2014.07.28 20:58:56
@neminiteneri: Megjegyeznem hogy Sztalin, Polpot es a tobbiek dokumentaltan tobb embert kuldtek a halalba, csak hat ugye mindenkinek a bajuszos bacsi ugrik be elsore....
Vastagbőr Élményfürdő falun 2011.08.10 16:15:00
Nem hiába vagyunk wellnessfürdő nagyhatalom! :-)   via novaktamasKöszönjük, mára bezárhatjuk az Internet!..
Remélem, mindenki emlékszik még az internettel és úgy általában a szólásszabadsággal szembeszálló orosházi szocivitézre, Fetser pajtira, aki csúnyán alulmaradt Sajtosszenya ellen.Még Draskovics sem vállalta be a "joghézag" (gy.k.: egy gépről többen komentelnek,…..
Csongrád (!!) megye székhelye, Szeged. Egész pontosan az ottani Cserepes sor.Police.hu:"A sokat látott járőrök is meglepődtek azon a látványon, ami a Cserepes soron fogadta őket pénteken délelőtt. Az ott lakók ugyanis disznót vágtak, közúton…  A Szegedi…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
Angéla hozta be a barna borítékot. „Vár valaki levelet Angliából?” – nem értettük, de nem tűnt üzleti levélnek, hát belemélyesztettem a kést a papírba. Nem is láttam ilyet vagy tíz éve: kézzel írott levél csúszott ki az asztalra, mindössze néhány sorral,…..
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
Megnéztem ezt a videót, és gondolom, mást is érdekelhet: automatikus bejelentkezéssel a jelenlegi legfrissebb Ubuntu és a Windows7 elindítása, egy Firefox behívása, majd a kikapcsolás. És persze az időeredmények összevetése.Nekem rettenetesen számít a boot idő, és nemkülönben…..
"- Egy aktív külpolitikát folytató, kezdeményező Magyarországra van szükség az alkalmazkodó Magyarország helyett - mondta a miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a külképviselet-vezetői értekezleten a Külügyminisztérium vezetése, a nagykövetek és a főkonzulok…..
Az Indexen van egy cikk, mely azt állítja, a Mokkában, és más reggeli műsorokban üzennek a börtönben ülő bűnözőknek.   Nos, mint a vicc is mondja: a hír igaz. Kicsit meglepődtem, ez újdonság valakinek? Többször hallottam olyat, hogy a börtönben ülőknek a Tv2, Rtl…..
Vastagbőr Adó - érzelmek - zene 2009.10.21 09:01:00
Komolyan mondom, itt mindenki megőrült. Európa harmadik legmagasabb adóterheit fizetjük, emiatt tombol a szürke- és a feketegazdaság, és mi erre a megoldás? Nem, nem az adócsökkentés. Számlalottó, családi pótlék megadóztatása, szuperbruttósítás, a korhatár alatti nyugdíj…..
tucsilg 2009.10.21 09:19:05