Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiCsíra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állsz a tükör előtt. Belenézel. Látod, hogy ott vagy és elgondolkozol, hányan néztek már ebbe a tükörbe és hányan fognak amikor te már nem fogsz ebbe a tükörbe belenézni. Ráébredsz, bármikor jöhet az amit te úgy nevezel vége, vagy csupán csak halálnak hívod ott legbelül?…..
KicsiCsíra 2009.01.30 17:17:45
Úgy beszélsz az életről, mint legegyszerűbb dologról a világon, hogy elég annyi, hogy figyeljek a lélegzetemre és érezzem, örüljek az életemnek. Valóban gyönyörű dolog, és ha minden mást az életemben kizárok, minden egyéb tényezőt, akkor valóban örülök az életemben és teljesnek érzem, úgy érzem, boldog vagyok, de mindent mindig kizárni? Mindig gondoljam azt, hogy az emberek alapjában jók és nem akarnak bántani?

Volt idő, hogy ezek szerint az elvek szerint éltem. Igen, minden ember alapjában jó, nem akarnak nekem rosszat, nem kell ellenséget látni egy vélt sérelem miatt, hogy mindig van másik nézőpont és hogy ami nekem jó, ill rossz, azt más biztos nem azonosan véli, mint én. Az alapjában minden ember jó nézetem megdőlni látszik, mert sokszor rájövök, hogy az ember, alapjában önző, a saját érdekei vezérlik, még engem is. Az a nézetem is megdőlt, hogy az emberek jót akarnak. Jót? Kinek jót? Önmaguknak! Rejtett és nyílt ellenségeskedők, feszültségteremtők... Kevés az olyan ember, aki mosolyogva fordul feléd és érzed, hogy nem akar bántani. ...és hogy a ha jót adsz jót kapsz vissza? Erről már nem is szólnék.

Reggel, ha felkelek és süt a nap mosolygok, majd a az utcán az embereket látva egyre rosszabb lesz a kedvem és mire a napnak vége a sok ellenségeskedőtől és feszültségteremtő embertől fáradtan és megtörten ülök le a székembe és miközben véviggondolom a napomat tele lesz a szívem keserűséggel, fájdalommal. A mosolynak már híre sincsen és egyedül érzem magam. Lassan beállok én is a sorba és a reggeli mosoly helyett csak felkelek álmosan, teszem a dolgom gépiesen és örülök, ha a napnak vége.
Pedig ennek nem így kellene lennie!
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..
KicsiCsíra 2009.01.27 21:08:28
@H2so4:
Minden csak hozzáállás, megfelelő kommunikációs stílus és gyakorlat kérdése. ...és ha már mese, minden mesének van valóságalapja :D
KicsiCsíra 2009.01.27 23:02:48
@czipaocsi:
Szia!

Nagyon szép, amit leírtál és bizonyára hitelesen is hangzana, de nem tőled és hogy miért nem? Már nem akarom megkérdőjelezni a kompetenciádat, rálátásodat, de te a cég alkalmazásában állsz és amit ide leírtál nem arról tanuskodik, hogy a céged hiteles munkát végez, hanem arról, hogy te mint ott dolgozó lojális vagy az LCP iránt és ez szuper, mert ennél jobb munkaerőt nem kívánhat magának egy cég sem, de ennek ellenére nem lesz hiteles, amit írtál. Ha ezt 1, 5, 10, 100 ügyfeletek írja, ... hát akkor lenne hiteletek és ezáltal pozitív hírnevetek!