Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edsdame

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monster's Den: Book of Dread elődje, a Monster's Den kiegészítője, amiben találkozunk 2 új karakterrel, a Conjurorral (varázsló), aki szörnyeket idéz az oldalunkra, hogy karaktereinket segítse, és a Barbariannal (barbár), aki a brutalitásánál fogva nagy segítség lehet csapatunk…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Tudom, a shockwave-es játékokat sokan utáljátok, de néha azért elfér egy-egy itt a blogban. Az Under Arms is ilyen, kicsit az ősrégi fps-t, a Wolfensteint idézi, amennyiben ebben is nácikat kell irtani. A grafika pofás, a framerate is okés, de az irányítás lehetne gördülékenyebb,…..
Haladjunk tovább a disztrojvonalon: a Portal Defenders a legkreténebb verekedős játék, amit valaha láttam, Mátrix-paródiaként is felfogható. Remek grafika, elborult ötletek (külön pirospont azért, hogy az egyik ellenfelet úgy hívják, „magyar”), viszont sajnos picit…..