Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbert!

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi terror. Idén januárban kezdem el dolgozni egy irodában, viszont amint jött a nyári meleg nálunk is beizzították a légkondikat. Tudom, hogy sok embernek nagyobb problémája is van ennél de nálunk ez totális elviselhetetlen módon tették ezt. Ahol én dolgozom,…..
Herbert! 2012.06.28 13:46:50
@énis: Ez nagyon érdekes volt, köszi! Csak egy dolog hibázik ebben, mint oly sok mindenben: Merjél ma Magyarországon a jogaiddal élni, ez esetben próbáld csak meg erre hivatkozni megtagadni a munkát, úgy repülsz mint a sz*r, vagy őrületbe kergetnek, hogy te mondj fel. :(
Ez cikk, és annak tartalma akkora dühöt, csalódást és elkeseredettséget váltott ki belőlem, hogy mt olvasóból mt író lettem.2002-ben végeztem Szekszárdon a Csapó Dániel Mezőgazdasági és Élelmiszer ipari Szakközépiskolában.A végzettségem mezőgazdász. Érettségim is van,…..
Herbert! 2012.06.20 19:04:45
@énis: Ilyet senki nem állított, sose tennék hasonlót se. Viszont kinn megvan a lehetősége, rosszabb nem lesz neki, mint itt. Nagyon keveseknek sikerül megalapozni a jó életet külföldön, de honnan tudhatod, hogy ő nem a kevesek között lesz?
Ja, úgy, hogy meg sem próbálja, persze, hogy nem tudhatjuk. Akárhogy nézed, mindenképp előre lesz már pusztán attól, ha megpróbálja.
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
Herbert! 2012.06.08 12:43:29
@rug82: Sajnálom az olyan embereket, mint te. Mélységesen. Ennyi gyűlölettel, megvetéssel és haraggal a szívedben nem lehet boldog és szabad életed. Nagyobb rabszolga vagy, mint a legtöbb ember, sajnos.
  Ahogy korábban már említettük, Erynnissel megalapítottuk a Civilekkel a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesületet. A sok-sok papírmunka és a bürokrácia útvesztőinek bebarangolása után végre eljutottunk abba a stádiumba, hogy az egyesület tényleg működőképes…..
Subba Eközben a Kutyaiskolában 2012.05.30 13:34:00
 hogy kik? ..
Herbert! 2012.05.30 13:36:56
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Herbert! 2012.05.26 11:56:22
@Mislix: Ahogy Pistike mondta, itt ez van sajnos. Egy nagy német gyártó -valahol joggal- várja el a fontos beosztásban dolgozó alkalmazottaitól (tehát nem a soron dolgozóktól), hogy beszéljék a nyelvüket. Akár hogy is nézzük, olyan régióban helyezkedünk el, ahol muszáj németül tudni. Nekem is angol nyelvvizsgám van, de szinte alig találok olyan álláshirdetést, ahol csak angol nyelvismeretet kérnek: vagy angol és német, vagy csak német.
Az AUDI ilyen szempontból korrektebb, mert ugyan kiköti mondjuk az autóipari szakembereknek és mérnököknek, hogy német nyelvtudás szükséges náluk, de ha megfelelő a szakmai múltja és tudása -tehát tud adni a cégnek valamit-, akkor elküldik német nyelv tanfolyamra. Volt pár ilyen ismerősöm, akit felvettek annak ellenére, hogy ki volt kötve a jó német nyelvismeret, mégse volt nekik. Az első 5 hónap így nem munkában tölt nekik, hanem az Audi oktatta őket az Audi akadémián német nyelvre.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Herbert! 2009.11.03 20:06:55
@ap: Lehet, hogy érdemes lesz megejteni. Valszeg bekavart neki a 10.00-ról a 10.01-re való közvetlen frissítés.