Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyi65

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
matyi65 2009.04.29 23:33:37
@Demokrapia: Melyik tv-n nézted? Mert a magyar királyi tévéken a sportösszefoglalókban meg sem említik, hogy folyik a hoki vb. Bezzeg a bivalybasznádi SC röplabdacsapatának edzőjével két percig paroláznak. Itt mindenki hülye? Valakit fel kéne ezért lógatni! Még jó, hogy a szlovákok ezerrel nyomják.
Peter Nalics, a bosnyák operaénekes felmenővel rendelkező egyetemista gondolt egyet és elhatározta, hogy sztár lesz Oroszországban. Ehhez volt egy dala, a Gitár. Pénze nem volt, kapcsolatai sem, tehetségkutatón lusta volt elindulni, maradt neki a klasszikus út: összeeszkábált egy…..