Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berserker

40 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 6-án jelenik meg az XBOX360 legnagyobb aduászának legújabb része, melynek örömére a Microsoft David Finchert kérte fel arra, hogy hozza össze a játék a megjelenést köszöntő, ún. launch trailert. Az élőszereplős és CGI-betéteket egyaránt tartalmazó trailerben…..
Nemzeti Radikál Kutya 2010.09.08 16:35:41
Nagyon nagy ötlet volt ez a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Ugye az egész egy poén (vagy nem?), kifigurázása a magyar politikának. Szomorú hogy ilyet meg lehet tenni, hogy ilyen komolytalan, bohóckodó párt elindulhat a választáson, másrész örömteli, mert Ők bemutatják, hogy milyenek…..
Berserker 2010.09.09 17:19:54
:)
Berserker 2010.04.08 18:49:14
xD
Az alábbi videót fel sem merték tölteni a TV2 honlapjára. Érdekes látni, hogy mennyire berezeltek a csatornák. Az RTL Klub tegnap bejelentette, hogy megszünteti a „Maunika Showt”, a második számú kereskedelmi csatornán pedig hetek óta a zsidó vérebek csaholását kell…..
"Kanada folyamatosan aggódik a magyarok miatt" - olvasható az Index egyik cikkében.Az idézett kijelentés abban a híradásban található, amely az Ontario-tó parti Hamilton városban állítólagosan lejátszódó rabszolgatarási történetet vázolja. A kanadaiak kedélyeit azok…..
Berserker 2010.03.22 18:19:18
Harmadjára is nekiálltam megírni ezt a posztot a rasszizmusról. Nagyon összetett téma (ezért is maradtam ennél a rövid verziónál). Fel is vetettem Tom Bobb barátom (remélem nem sértem meg, hogy barátnak nevezem) blogján a kérdést, amire ő a következőt válaszolta szó szerint:…..
Tegnap, 2010 március 15-én, volt egyik legnagyobb forradalmunk 162. évfordulója. 162 év. Hosszú idő, több emberöltő, de történelmileg röpke időszak. Bizony röpke, nem is változott sokat a világ azóta. Sőt! Bátran kijelenthetjük, hogy rosszabb körülmények közt élünk,…..
Ma az 1848 -as forradalom kitörésének évfordulóján számos megemlékezést tartottak a fővárosban. A Fidesz a Dózsa György téren tartotta nagygyűlését, aminek előkészületei alatt eltávolították az összes környékbéli Jobbik plakátot a közterületről. Szégyen és gyalázat,…..
Berserker 2010.03.15 22:33:21
@Aqr: az ember nem is gondolná hogy mennyi mindent rejt egy ilyen klip. Viszont Aqr, szerintem ez itt eléggé offtopic, inkább írj valami tömör bejegyzést vagy valamit ami ezekről szól, és akkor lehetne jobban dumálni erről. Ide nem igazán illik. :)
Nemzeti Radikál Március 15 2010.03.15 10:16:00
Föltámadott a tenger...Föltámadott a tenger, A népek tengere; Ijesztve eget-földet, Szilaj hullámokat vet Rémítő ereje. Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét? Akik még nem tudtátok, Most megtanulhatjátok, Hogyan mulat a nép. Reng és üvölt a tenger, Hánykódnak a hajók,…..
Nézem ma este a TV-t és mit látok? Főműsoridőben Szar...Mesterházy Ati gyalogol a képernyőn és közben a megosztottságról, árkok betemetéséről beszél. Gondolom nem filléreket fizetnek ki egy ilyen reklámért a kampánypénzből. Kreativitásuk sosem volt, tisztességük főként…..
Nemzeti Radikál jobbiktv.hu 2010.03.11 12:59:42
Nemrég elindult a Jobbik TV saját oldala, amin megtekinthető az eddigi összes adás kategorizálva, továbbá van élő adás is. Link:     aztán: Győzzön a Jobbik! - Kampányfilm 2010 ..
Sólyom László aláírta a „holokauszt tagadását” tiltó törvényt. Pont. Utólag megérdemelnek egy biccentést a Szlovákok (bármilyen gusztustalanul viselkednek velünk és honfitársainkkal szemben), hogy tavaly nem engedték be ezt a szarházit az országukba. Akkor…..
Bizonyára észrevetted, kedves Olvasó, hogy mostanában kevesebbet posztolok. Ennek van egy nagyon egyszerű oka: kicsit megcsömörlöttem a politikától. Ez az én esetemben azért nem egy hirtelenül jövő dolog, a több hónapja tartó szarkavarás, ami Magyarországon megy, most érte el…..
Fordítás:Az elkövetkezendő generációkban a gyermekeknek egy történetet fognak mesélni. Elmesélik nekik, hogy hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy megosztott Európa. Egy nagy fal húzódott lefelé a közepén. És az emberek keleten nagyon szegények voltak és nem volt…..
Nemzeti Radikál Vona beszél 2010.02.25 16:12:11
..
Az biztos, ennyi idióta embert ritkán látni... :) Pár kedvenc: „...persze hogy ezt mondja, de nem mindegy hogy mondja vagy meg is csinálja...” - Igaza van a hölgynek, az MSZP elkúrta. Ezt tényleg megcsinálta. Könyörgöm, hol élt ez 8 évig???…..
Íme az új design. Túl sokat nem tudok hozzá fűzni, látható hogy színekben kicsit átmentünk barnás stílusba. Pár apróbb hiba még van a megjelenésen, azt idővel kijavítom. Továbbá tervbe van még pár új funkció az oldalra, ha minden jól megy a héten azok is meglesznek.…..
Nemzeti Radikál Becsületből 2010.02.12 19:08:00
A minap egy hosszú vita során érdekes kérdések merültek fel, amit itt szeretnék nagy vonalakban átértékelni. A vita alapját az1945.február 11.-én elesett Budapestről kitörő katonák mai társadalmi megítélése szolgáltatta. Felesleges lett volna a haláluk? Nem voltak hősök,…..
Egyszerűen nem tudok mit mondani, leszakad a pofám. Percek alatt is alig tudom felfogni ezt a hírt. Történt ugyanis, hogy néhány holokauszt áldozat örököse egy chicagói bíróságon beperelte a MÁV-ot, mert a cég segédkezett a németeknek a zsidók deportálásában. (Valószínűleg…..
Nemzeti Radikál Book of Eli 2010.01.25 00:08:00
Nem filmekről szól ez a blog, de néha szeretnék kivételt tenni, ha a szellemisége olyan értékekről szól, amik fontosak a társadalom számára, főleg ilyen vészterhes időkben.Most frissen le kell írnom a gondolataimat. Le kell írnom, mert ezt nektek is látnotok kell. A Book of Eli a…..
Nemzeti Radikál Viktor! 2010.01.24 12:22:00
Eredetileg ez egy kommentnek indult az előző bejegyzéshez, kedves Olvasó, de kinőtte magát:   Kőkemény Fideszes aktivista voltam. Jártuk ,a várost, plakátoztunk, rendezvényeket biztosítottunk, tátott szájjal lestük Viktort és pártja politikusait. Volt egy választás 2002-ben.…..
Szegedi Csanád több előadáson is elmondta már azt, hogy ha elmegyünk szavazni, ne pártra vagy emberre szavazzunk, hanem _programra_. Arra a programra ami a legjobban képviseli az érdekeinket. Tehát ha a Fidesz letesz az asztalra egy olyan programot, hogy az tökéletesen képviseli az…..