Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorombolo

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kötöttpályás, vasúti közlekedésnek a világ számos országában nagy jelentősége (és még nagyobb hagyománya) van - elég csak a japán Sinkanszenre, a francia gyorsvasútra (TGV), vagy éppen a vasúti teherszállítás amerikai gazdaságban betöltött fontos szerepére gondolni (és akkor a hongkongi emeletes…..
Dorombolo 2018.10.10 12:39:41
Még hogy nem lehet szembehugyozni a széllel? Ugyan már! Csak hajnalban kell csinálni, amikor mások alszanak: így a pisifolt a nadrágon megszárad reggelre. Na, ezt csinálták a mi honatyáink is tegnap/ma. Hajnali gusztustalankodás. A „Tisztelt” Háznak sikerült ismét alulmúlnia…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
Dorombolo 2011.04.14 13:10:10
@Walter_Dornberger: Van szerencsém nekem is minden nap az épület sarkánál elkanyarodnom el-, s hazafelé... Az épület nem rossza, csak a tornyokat nem értem, minek is?
"Kedves Cukiság!Szeretném bemutatni Lolát, alias Lackót. Itt még kicsi és cuki. Feledhetetlen Szofi macskánk (szürke portré) vadászmezőkre költözése után került hozzánk. Nevét meglehetősen briganti viselkedése miatt kapta. Származása homályos, talán perzsa keverék. Még…..
Ideje újrakezdeni a nap kötött pályás képe sorozatot, mert az utóbbi időben háromszor is jártam Erdélyben, rengeteg érdekes vonatos, városi közlekedéses (meg persze általános turistás) megfigyelni valót láttam, fotóztam. A román vasút (nevezzük úgy, ahogy általában a…..
Dorombolo 2009.11.14 19:25:31
@midnight coder: Barom vagy, vagy nem jártál még Svájcban...
Ott vonatozni, óóóhhhh...!!
Dorombolo 2009.11.14 19:34:26
@mallac: Mint Angliában... Sőt, ott még kerítés is van, amit nyitnak-csuknak ilyenkor... Igaz, Devon-i, Cornwall-i, (szóval déli) tapasztalataim vannak, nem teljes Angliáról. De hírlik a megoldás ugyanaz. Szóval, nem kel annyira aggódnunk, sem Romániéban, sem nálunk... (Szóval, nem egy svájci vasút, sem Angliában, sem ott, sem itt.. A "sem itt"-et sajnálom...)
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
Dorombolo 2009.07.23 11:29:02
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Dorombolo 2009.06.29 09:41:25
@the Static: a "belgák" nem ostobák, ugyanis, nincsenek! Vannak - ahogy jól írod, flamandok és vallonok. A flamandok életvidám és életerős népek, a vallonok meg azt hiszik magukról, körülöttük forog a világ,mert franciák.(Ja és az arabok, de hát ők végképp nem belgák...) Amúgy nem becsülnék le senkit a nemzetisége miatt. álltam én már arrébb magyarul beszélőktől nyugaton, mert nem szerettem volna "egy kalap alá" kerülni velük.
Dorombolo 2009.06.29 09:48:45
@winyetta: A számból vetted ki a szót. A mecheleni strandra többnyire az arabok járnak ki. Nem vágyom közéjük.
A konnke-i strandon egyébként nagyon jó idő volt a hét közepén, meglepően jó volt víz a szél ellenére. És a nap! Barnultunk ezerrel.
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..
Dorombolo 2009.06.13 12:56:58
@gattamorte: És aminek a helyén építették az tetszett?
Egyébként korrekt a posztod, kivéve, hogy a felsorolásból kihagyod az mszp-t...
És hogy az osztozkodásnál a Fidesz kapja legnagyobb részt és többiek arányosan a kisebbet..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..