Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GP(x)

12 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma végre rájöttem miért vonzódom a fehér és fekete színekhez, az életem egy sakkjátékhoz, sakktáblához hasonlít a legjobban mostanság...Van vezér, világos és fekete királynő, vannak futó dolgok, biztos bástyák, van sok gyalogáldozat, vannak parasztok, néha én is azt…..
gepilogic szerelmidrogfüggés 2012.02.14 11:35:00
„„Az intenzív, szenvedélyes szerelem ugyanazt a rendszert használja az agyban, amely akkor aktiválódik, amikor valaki drogfüggővé válik" – magyarázta a LiveScience-nak Arthur Aron pszichológus, a New York-i Állami Egyetem munkatársa, a tanulmány…..
gepilogic ész vs. érzés 2012.01.24 10:36:00
"...sok ember panaszkodik, hogy alig vannak érzelmeik, és intenzív érzelmekkel teli élet után sóvárognak. Különösen az ellenkező neműekkel való kapcsolataikon veszik észre, hogy sokkal inkább a fejükkel, mint a szívükkel gondolkodnak.A világunk tele van észemberekkel.…..
gepilogic ...megtörténik 2012.01.20 13:33:00
"Aminek meg kell történnie, az megtörténik.Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. Akinek észre kell vennie, az észrevesz. Ilyenkor mondhat bárki bármit, Te úgyis érzed... Nem lehet tudni, mi lesz belőle: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és Te tudod,…..
Tanulságos női gondolatok: "Az igazi férfi játszik. Nem rohan ajtóstul a házba. Lassan közelit és puhán. Vadászik. Csak úgy mellesleg megérint. Mögénk lép,nyakon csókol,a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet. Tudja,hogy idő kell a vágyhoz.…..
gepilogic azabaj 2012.01.05 14:56:00
Ha próbálkozok vele, akkor az a baj.Ha nem próbálkozok vele, az a baj.Ha sokat nyomulok, az a baj.Ha meg nem annyira nyomulok, az a baj.De ha én odamegyek hozzá, az a baj.Ha nem megyek oda hozzá, az a baj.Ha elhívom valahová, az a baj.Ha nem hívom el sehova, az a baj.Ha 30-as vagyok, az a…..
gepilogic egy szer két szer 2012.01.01 16:54:00
a szer etet"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy…..
Ha jól megfigyeljük magunkat, egész életünkben egyfajta hiányérzettel küzdünk.A vágyak a hiányérzetből fakadnak, mi pedig különféle módszerekkel megpróbáljuk kielégíteni őket, a hiányérzetet folyamatosan tárgyakkal, kapcsolatokkal, pénzzel, karrierrel, stb. igyekszünk így…..
gepilogic Varázsceruza 2011.11.18 14:10:00
Varázsceruza"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."- Albert EinsteinGyermekkorom egyik kedvenc kreatív meséje ugrott be a minap ...a varázsceruza.A történet középpontjában…..
gepilogic Tudod 2011.11.03 15:26:00
Te tudod? Én most már szeretném igazán tudni mit jelent élni, nevetni és csak olykor szomorkodni! Mosolyogni annyira, hogy szinte sírni kelljen, hatalmasakat szeretkezni, tombolni, táncolni egy éjszakán át, a barátaidat megvigasztalni, másokat tisztelni, sok mindenkit mosolyra…..
gepilogic A remény rabjai 2011.10.25 13:59:00
"Minden film, minden regény azt sugallja, hogy várjunk az igazira… Van, hogy csak a cél lebeg a szemünk előtt, és nem vesszük észre a jeleket. Összetévesztjük az érdeklődést a közönnyel. A komolyat a komolytalannal. Persze az is előfordulhat, hogy nem jól végződik…..
gepilogic The River 2011.10.21 13:25:00
The RiverVan úgy hogy valakivel jó ideje egy csónakban evezel lefelé az élet vadvizén. Amíg nagy összhang van és csendesebb a folyó működik minden egyszerre húznak az evezők, jól halad a hajó. Mikor néha a folyó veszélyesebb, egyre zordabb és több zuhatagon túl vagytok,…..
Idén valami különös és egyedi nyaralásra vágytunk a haverokkal, ezért össze dugtuk egymás csaját a fejünket, hogy hátha sikerül valami érdekeset kitalálni. Nem sikerült. Így inkább elmentünk fröccsözni, na az már sikerült.., és ímhol a szokatlan utazás elképzelése is…..
comedy móker jo gp-gp-gp-gépkocsi 2010.05.15 23:29:00
Jo tulipba be, asztalhoz le, könyököt fel, nagyvakot beNagykirály a múltheti nyerő, ésMelletted ülhet a királynőJo túráztatom a gpet a mutató kilengMost a világ összes flopja a mienkCsak annyit mondok hogy megvan a 200vak,a 2pár hanggal, a levehető bukólapJó megyünk a turnön…..
Itt a kedd, hát hogy töltsük elKirúgunk a hámból, kalandra felLemegyünk a Tulipba, na lenyúljuk őket,vagy legyezzük magunkat, és feldobjuk őketÉs már ülünk csak monoton, az irány az a TopponA bőségben elemlámpás szlengek szárnyalnak szabadonFeltűnik egy…..
December 5-én a Mikulással részt vehetsz egy „szüret utáni” szarvasgombás borvacsorán. Újborok és óborok kíséretében kóstolhatjuk meg az év legérettebb szarvasgombáit.       Az est programja: 17.00 – 18.00 óra Érkezés az étterem…..
comedy móker mű_elemzés 2009.11.04 14:58:00
Halloween után  halovány színjáték! 11.03., azaz rendhagyóan kedd esteSzínjáték, érted szín játék, nem sz.. ínjáték!Mű_elemzés... 7+1 szereplővel lépett színpadra tegnap a Comedy Társulat, de nem ám a (GP)István a király című darabbal, hiszen GP barátunk…..
Az idei szezon októbere végére a máktermelésből származó bevételeivel MadMájkioneonlineZrt a comedy pókertőzsde élére ugrott. A Mákot már egy szerdán be sem lehet darálni, több nap kell hozzá így a comedypokermaffia vérdíjat tűzött ki…..
comedy móker half point comedy 2009.10.01 09:02:00
Újra igazi hamisítatlan comedy estén a büdös Kukee ( a nevére kattintva Kukee új képét érdemes megnézni) determinálta a kollektív tudatalattit.Rebuy nyuszi négyes mókapókere Duoble drámájára azért rátette a megérdemelt half pontot, hangos…..
GP(x) 2009.10.01 15:26:25
@GP(x): strike on D(rámapár)
comedy móker adj katona királyt 2009.07.09 08:41:00
Adj  katona királyt : Két csoport egymással harcolva. Többiek és DrDoktor.A két csoport közöt van egy pár lap távolság. A csoport kiáltja:Többiek: "Adj katona királyt".DrDoktor: "Megadok" Többiek: "Akkor all int…..
comedy móker made in comedy 2009.06.17 00:57:00
06.17. alap: GP, DrRebuyBeen, Buci DrRiver, DrDoktor, DrinkRobi, DudyT, BolykiZorro, Bhihi, KukeeZolee, Milánow 10/10 osztó: TRX és a rendszer most megint 10 Freezout!DrRebuyBeenwasthewinnerTheSecond bukása és tündüklése, tükdöklésből bukása után allinjainak száma…..